Maiden World

Iron Maiden Forum

It is currently September 3rd, 2010, 7:01 am

Post new topic Reply to topic  [ 199 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: July 13th, 2004, 9:38 pm 

moje mišljenje je da maideni rade loše spotove.
Ako kad me se pita onda mi je možda najbolji trooper ili lord of the flies. Nekako mi se cini da im spot najbolje ispade kad samo spoje materijal s turnje i glazbu....ono kao npr. out of the silet planet, lord of the flies ili no more lies...

definitovno najlošiji spot po meni je od pjesme virus....mislim to ispada kako da su ga radila polu retardirana djeca od 12 godina... :brainmunch:

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 13th, 2004, 9:41 pm 
Contributor
Contributor

CroatianTROOPER wrote:
moje mišljenje je da maideni rade loše spotove.
Ako kad me se pita onda mi je možda najbolji trooper ili lord of the flies. Nekako mi se cini da im spot najbolje ispade kad samo spoje materijal s turnje i glazbu....ono kao npr. out of the silet planet, lord of the flies ili no more lies...

definitovno najlošiji spot po meni je od pjesme virus....mislim to ispada kako da su ga radila polu retardirana djeca od 12 godina... :brainmunch:
vidis takvi spotovi su po meni fuckin losi u pravilu. samo je u afraid to shoot strangersima i women in uniform to ispalo kako bog zapovijeda.......i slazem se s tobom u vezi virusa
the angel and the gambler ima dobar spot....pjesma :roll:

Humans are the tiger's only serious predator, who often kill tigers illegally for their fur.

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 13th, 2004, 9:45 pm 
Staff
Staff

Wildest Dreams ima dobar spot.

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 13th, 2004, 9:50 pm 

MaidenMadness wrote:
vidis takvi spotovi su po meni fuckin losi u pravilu. samo je u afraid to shoot strangersima i women in uniform to ispalo kako bog zapovijeda.......i slazem se s tobom u vezi virusa
the angel and the gambler ima dobar spot....pjesma :roll:

..ma i meni isto takvi spotovi nisu ništa specijalo, ali kad sve poldetaš ti mi se nekako èine još najbolji....
a što se tice the angel and the gambler...po meni je taj spot totalan shit. Inace skroz idu na živce ti spotovi ako animacija....npr. kao angel and the gambler, wildest dreams, rainmaker.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 13th, 2004, 9:53 pm 
Senior Member
Senior Member

tailgunner je jeben. na pozornici niš osim maršala. (tita)

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 14th, 2004, 8:49 am 
Senior Member
Senior Member

Ljudi ja sam na Internetu skidao spotove i sad mi se skida Die with your boots on i prisoner, a tko zna možda nije spot ali me zanima što je. Tk sam skinuo spot od Still life a to nije spot nego samo uživo vjerojatno piratski snimljeno, ali zato hoæu pogledat. I nitko nebi smio poreæi da u Rainmakeru su svi najbolje obuèeni

Leonardo da Vinci

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 14th, 2004, 9:06 am 
Staff
Staff

Ivan wrote:
Ljudi ja sam na Internetu skidao spotove i sad mi se skida Die with your boots on i prisoner

Samo kao live verzije, nema spotova.

Ivan wrote:
I nitko nebi smio poreæi da u Rainmakeru su svi najbolje obuèeni

Ma daj molim te. Izgledaju užasno. Točno onako kako to modni kreatori zamišljaju da izgleda "rockerski stil". To je bilo s namjerom da dođu do šire poblike, ali i tako se spot nije vrtio na MTV-u.

Užasan šminkerski spot.

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 14th, 2004, 9:39 am 
Contributor
Contributor

BoBo wrote:
Ma daj molim te. Izgledaju užasno. Toèno onako kako to modni kreatori zamišljaju da izgleda "rockerski stil". To je bilo s namjerom da doðu do šire poblike, ali i tako se spot nije vrtio na MTV-u.

Užasan šminkerski spot.
kakva pjesma takav i spot :wink:

Humans are the tiger's only serious predator, who often kill tigers illegally for their fur.

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 14th, 2004, 10:10 am 
Staff
Staff

MaidenMadness wrote:
kakva pjesma takav i spot :wink:

Potpuno se slažem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 14th, 2004, 3:07 pm 
Senior Member
Senior Member

Ivan wrote:
Ljudi ja sam na Internetu skidao spotove i sad mi se skida Die with your boots on i prisoner, a tko zna možda nije spot ali me zanima što je. Tk sam skinuo spot od Still life a to nije spot nego samo uživo vjerojatno piratski snimljeno, ali zato hoæu pogledat.

sine to su ti isječci sa Maiden England videa

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 14th, 2004, 7:51 pm 
Senior Member
Senior Member

BoBo wrote:
Ma daj molim te. Izgledaju užasno. Toèno onako kako to modni kreatori zamišljaju da izgleda "rockerski stil". To je bilo s namjerom da doðu do šire poblike, ali i tako se spot nije vrtio na MTV-u.

Užasan šminkerski spot.

Ma daj pa smiju se i oni nekad drukèije obuæi, a da bruce nema uvijek onaj Traper prsluk i one hlaèe s nekim kvadratiæima iako bi dao silne pare za te hlaèe

Leonardo da Vinci

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 14th, 2004, 8:11 pm 
Staff
Staff

Ivan wrote:
Ma daj pa smiju se i oni nekad drukèije obuæi, a da bruce nema uvijek onaj Traper prsluk i one hlaèe s nekim kvadratiæima iako bi dao silne pare za te hlaèe

Naravno da smiju, ali i ja mogu imat mišljenje o tome. Šminka.

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 14th, 2004, 8:17 pm 
Senior Member
Senior Member

Pa valjda znaš kak se privatno oblaèe kao normalni ljudi dobro možda se samo Adrian malo Rokerskije nego obièni ljudi, a ovi ostali se oblaèe možda i malo preobièno za METAL ZVIJEZDE

Leonardo da Vinci

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 14th, 2004, 8:29 pm 
Staff
Staff

Ivan wrote:
Pa valjda znaš kak se privatno oblaèe kao normalni ljudi dobro možda se samo Adrian malo Rokerskije nego obièni ljudi, a ovi ostali se oblaèe možda i malo preobièno za METAL ZVIJEZDE

Ma koga briga kako se privatno oblače. Taj spot je smiljen s namjerom da izgledaju kako izgledaju, a to je da budu "cool". "Cool" prema onome što mediji misle da je "cool".

Profile  

Post subject:
PostPosted: July 14th, 2004, 8:39 pm 
Senior Member
Senior Member

BoBo wrote:
Ma koga briga kako se privatno oblaèe. Taj spot je smiljen s namjerom da izgledaju kako izgledaju, a to je da budu "cool". "Cool" prema onome što mediji misle da je "cool".

OK a možda zato da izgledaju malo mlaðe, pa ipak su oni veæ u godinama (šala)

Leonardo da Vinci

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 199 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Next