Gledao sam jos sljedece filmove:
- Aaron Russo - America: Freedom to Fascism - autor (koji je nazalost preminuo od raka 26.08. ove godine) se fokusira na americki bankarski sustav te cinjenicu da se stanovnistvo bez pokrica vara vec skoro stotinu godina. Prica o tome da americka porezna sluzba, IRS (zapravo privatna tvrtka) ilegalno ubire porez na dohodak privatnim građanima, iako NE POSTOJI zakon koji to podupire, te je njihov Vrhovni sud odavno odbacio ustavnost takvih zakona. Kasnije prica o tome kako se u svibnju iduce godine planira u SAD-u uvesti nacionalna osobna iskaznica sa RFID cipom s kojim ce biti moguce u svakom trenutku pratiti gdje se nalazi ta kartica, odnosno građanin koji je nosi sa sobom. Vec se planira i implantiranje istih tih cipova ljudima pod kozu. Fasizam. Isjecak iz filma, evo kako ce izgledati
narucivanje pizze za 10ak-20ak godina.
Ja sam ih sve skinuo sa torrenta, pa ti dajem
takav link.
- Alex Jones - Martial Law 9/11 Rise of the police state - Dokumentarac jos jednog borca za istinu oko događaja 11. rujna, radijskog voditelja iz Teksasa. Obrađuje tematiku 11. rujna, ulazi puno, puno dublje u to od Michaela Moorea, otkriva jos gore cinjenice od njega. Dotice se onoga sto i David Icke govori vec deset godina, a to je tzv. tehnika "problem-reakcija-rjesenje". Stvoren je problem terorizma, reakcija javnosti je bila da zele zastitu, rjesenje je u oduzimanju nekih ljudskih prava i povecanju kontrole masa od strane vlade. Jones odlazi i u Bohemian Grove, mjesto sastajanja americkih mocnika gdje se odvijaju poganski rituali i zrtvovanja. Kad su pitali Johna Kerryja, bivseg predsjednickog kandidata o cemu se tu radi, i to uoci izbora, rekao je da je to TAJNA i da NE SMIJE govoriti o tome!
Link za download.
- David Icke - Freedom or Fascism - DVD slicnog naziva kao i onaj od Aarona Russa, ovo je sedmosatno trodjelno predavanje Davida Ickea, vodećeg svjetskog teoretičara zavjere u Hammersmith Odeonu (da, onom istom u kojem Maideni vole nastupati) iz 2006. Navodi dosta cinjenica ali i stvarno dugo traje. Svejedno, ovo ima najmanje seedova (i ja sam jedan od tih seedova

) pa mozes i to staviti skidati odmah, trebat ce par dana da se skine.
Link.