Drugi dan je bio jos i bolji.... Opet smo bili na grandioznom party-u na kojem su Maideni svih castili jelom i picem neograniceno, a svirala je stara heavy glazba. Sa nama su se slikalo clive burr, njegova zena, dave sullivan, andy taylor, sestra od rod smallwood-a, harris zajedno sa sinom, vladi (hrvatski bruce) bruce je cestitao rodjenda, roy z nas je opet pilao mrtav pijan, zena od dickinsona se htjela posto poto slikati sa vladom i rekla mu je da je to zato da moze zajebavati muza.... clive burr (rekla nam je njegova draga i vrlo ljubazna zena) doista je pomislio da je vidio bruce-a, jer mu je bolest malo udarila na psihu, pa mu je motorika i percepcija nekad losija. Cijelo vrijeme je govorio zeni da je vidio dickinsona kakav je nekad bio. Roy Z-a se nismo mogli nikako osloboditi (viditi ce te pijane slike uskoro di u ruci ima dvi pive uvijek), a mene je nogom gazio kad sam iz lezeceg stava slikao vladu. Gul Ranek, ne brini, nisu ti se potpisali na omot, ali su ti se skoro svi potpisali na jedan different world promo letak, ukljucujuci i roy z-a.
Ekskluzivno: Maideni su mi 100% najavili da ce u ozujku 200- svirati u BEOGRADU i u GRCKOJ. Dakle, nije fake... ako ovo cita netko iz Srbije, neka se veseli... Maideni dolaze za 3 mjeseca u Srbiju, a 2008 u Hrvatsku.
Rod Smallwood nas se sjetio od jucer i kako nam je obecao, sredio nam je 3 passice. Opet smo usli mukte u roku 2 minute i uveli dva prijatelja iz Hrvatske, te preprodali par passica kako bismo imali love za prehraniti se. Neke passice sam naplacivao u naturi, a kako... vidit cete kad postam slike tih cura
Dickinsonov sin od kojih desetak godina uredno pije pivu, a Harris se ja sobom doveo malog sina i sve ostale kcerkice. Clive Burr nam je dao tri potpisane fotografije i obecao tri majice poslati postom.... Opet smo vidilo onog bosanca sto prodaje merchandise, koji nam je nakon turneje donio sve plakate sto se nisu prodali, tako da sam sad nakupio materijala za akciju "Svaki tjedan Maiden jedan". O koncertu necu ni pricat.... savrsenstvo, kada je cijela dvorana zaorila happy birthday to you davey.... suze su potekle.
Ovoga puta bio je i McBrain sa lipom zenom, bio je skroz srdacan, a opet smo naletili na racunovodju maidena, no ovog puta nije bilo cure koja se bila zaljubila u mene... njene necakinje (vidit cete sliku uskoro).
Eh, da... Wally Growe nije umro.... to je bila samo fraza da se ozenio

Naravno da smo ga sreli i dugo pricali s njim i rekli mu da nam nedostaje. Michael Kenney je pozdravio Mariju Tomas i porucio joj da je ceka u Beogradu 2007. Hrvatska je definiutivno bila hit cijelog party-a, jer su svi znali za nas i svi su govorili da su hrvatski fanovi opcenito najludji.
Jedino se nismo sreli sa Dve-om i Adrianom s obiteljima, koji su privatno slavili njegov pedeseti rodjendan...
Sad smo dosli nazad u hotel i pisem sa hotelskog kompa. Uskoro brdo slika i filmova (oko jedan giga...), a najvjerojtnije i video oba dva cijela koncerta.
P.S. Pozdravljamo Barbija koji je osta u Hrvatskoj...