Sta je? Pisma mi stvarno vec ide na kurac. Da sad rascistimo jednu stvar ode, meni Maideni NISU najdrazi bend, svatite to. Ja volim bend i oni su mi medju "top 5", ali najbolji mi nisu (tu cast drzi Metallica). I sad bi ja triba slipo obozavat sve njihove pisme. A ne. Ja nisam nikakvi fanatik. Ima mi njihovih pisama koje su tako izlizane da ih vise ne mogu smislit. Da, evo i lista:
Hallowed Be Thy Name
The Number Of The Beast
Run To The Hills
The Trooper...
Eto, vise ti ne smi dopizdit nijedna pisma bez da ti neko ne sere. Sad sam ja manje "true" fan. Ako je tako, mozete me razapet na jebeni
Cini se da se na ovome forumu ne smi rec nista protiv maidena ili nesto sto vam se ne svidja kod njih. Ne, oni su sjajni, bezprijekorni, nepogresivi, kako oni kazu, tako je!
Ma jebes to... necu falit nesto sta mi se ne svidja. Volin maidene, ali ko sta san vec napisa, ima pisama koje vise ne mogu smislit.
[/quote]
klanjam ti se...apsolutno se slazem stobom...precarska izjava...prejebeno objašnjeno ono sto sam ja htjela objasnit sa blazeom...savrseno
nego..posto ja neznam stavljat vise quotea od jednom...
knockin on heaven door-klasicna obrada zvuci super
joe - od purple i hendrixa
al recimo sramota je sweet child kaj je glupa sherily crow obradila...to je za ubit odma bez pitanja