| Author |
Message |
dickinsonica

|
Posted: Thu Jul 17, 2008 7:53 pm Post subject: |
|
|
quote:
ewox wrote
aaajme ajme,ruke ti je metnija na kolina
pitam se šta bi ti tvoj ćaća reka na ovo
(šalim se) nije to ništa kakve sam ja snove o dotičnom znala imati kao manja
hahaha
kako ti odma....jesi đavla
nije ništa u TOM smislu, nego onako...prijateljski, spontano, u toku razgovora ali mene se dojmila ta gesta  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Thu Jul 17, 2008 9:16 pm Post subject: |
|
|
quote:
dickinsonica wrote
hahaha
kako ti odma....jesi đavla
nije ništa u TOM smislu, nego onako...prijateljski, spontano, u toku razgovora ali mene se dojmila ta gesta
aah,taman da je i ne-prijateljski...i meni bi se dojmila
nebi mu ni kišna kabanica pomogla kad bi ga ujela
 |
|
| Back to top |
|
 |
Dickinson's legacy Senior Member

Joined: 30 Nov 2006 Posts: 727 Location: whirling void of night
|
Posted: Thu Jul 17, 2008 11:50 pm Post subject: |
|
|
This supposed to be funny,right? hm ok
jebote eva govoris koda ti je zilijun godina,,, kad si ti to prlajve snove o maidenima imala
hehe mike lipo je to nas prijatej Bruce ;)eh |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Fri Jul 18, 2008 10:20 am Post subject: |
|
|
Pa nisam ja niti rekla da su bili prljavi,dapače bili su čistiji od ijedne pubertetske pomisli...ipak nisam ja bila pubertetlija u stilu današnjih generacija..Doduše mene bi i dan danas obična trinaesto-godišnjakinja mogla samo tako pobiti u znanju,praksi i razmišljanju o prljavim stvarima,vjerovala ti meni ili ne...
...a ovom kabanicom i izjedanju slične sam samo htjela ukazati na nesnosnu sezonu moljaca zbog kojih ću zvati dezertere...a i šalim se maalo .  |
|
| Back to top |
|
 |
iron_dadda

|
Posted: Sun Aug 03, 2008 12:35 pm Post subject: |
|
|
Prosle sedmice sam ih doosta sanjala al evo jedan svjez od sinoc. Proziran je...odnosi se na teren . Kao koncert je, sviraju phantom of the opera a ja kao da lebdim iznad i sve ponavljam- ja sam mogla biti ovdje, ja sam mogla biti ovdje. Mozda sam ipak trebala uplatiti samo prevoz a da taj dan pokusam nabavit kartu... |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Fri Aug 08, 2008 9:13 am Post subject: |
|
|
..a da ma sta mi nisi tako nesto pricala,hehee..
ma i ja...ajme koje je to opterecenje..a ja kao dogovorila se sa prijateljicom nekom da idemo u kino,i ja totalno kao zaboravila koji je datum,koji je dan...
...na kraju govori meni momak da gdje sam ja-da se on vratio s konca i da je bilo zakon-ja se u snu htjela ubiti...
zamisli - toliko cekas taj dan da se totalno izgubis i zaboravis koji je datum i ne odes na konc jer si slucajno s frendicom izasla u kino...
...daaaamn- real nightmares!!!!
 |
|
| Back to top |
|
 |
iron_dadda

|
Posted: Fri Sep 19, 2008 12:01 pm Post subject: |
|
|
| Kada sam se probudila u ponedeljak zeljela sam samo jedno- da se vratim u prediivan san!!! Sanjala sam kao nalazim se u sobi i pojacan TV i cujem neka nova pjesma, kad pogodite od koga:). Ja sva uzbudjena, a neka zanimljiva melodija.. Ali nije spot vec kao da se smjenjuju koncerti ali iz razlicitih vremenskih perioda. I sve govorim joj sto mi lici na The Number Of The Beast. I poslije toga ja kao setam, na mjestu gdje sam bila na jednom koncertu nedavno, i prolazi pored mene neki momak sa velikim plakatom i ja sve za njim da vidim sta to pise kad ono IRON MAIDEN U SARAJEVU STADION KOSEVO. Ponasam se kao kad sam kupila kartu...vristim, hvatam se za glavu, poskakujem......i sve govorim znala sam, znala sam da ce doci. Ne mogu da vjerujem... Ja skacem i pokusam da mu ga otmem i nastavim da trcim kad okolo sve plakati al manji. I ja idem od jednog do drugog i sve ih ljubim:P. Pridjem nekoj kao prodavnici u kojoj su sve suveniri sa logom IM i pise u cosku mogu se kupiti samo po dvije ulaznice. Ja zovem sestru i kazem joj hoce li sa mnom i ko ona odusevljena. Ali ne mogu opisati taj osjecaj. Znaci, i sada se osjecam kao da se to stvarno desilo. Sve je djelovalo kao da ce stvarno biti npr. za dva mjeseca. Buduci da me jos nije popustio fenomenalan osjecaj od Splita, ovo je stvarno bilo...WAU!!! A ujutru sam ga za svaki slucaj odmah ispricala drugu i sestri jer znate ono ako zelis da ti se san ostvari ispricaj ga prije 12h. Bas me zanima da li ce i ovog puta da upali. Nada posljednja umire:). |
|
| Back to top |
|
 |
|