www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

Maiden dreams . . .
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 3:04 pm   Post subject: Reply with quote

hehee,pa tako i jest,ka ja radin ti odmaras i obrnuto...asti,sve si mislim da ću i ja morat ovo lito uvatit neki posa..a jebi ga...dok iztiskam knjigu bit ću na prosjačkom štapu,sva sreća da sam već pokupovala ulaznice za Maidene...daaamn
Back to top
The Pharaoh

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 3:21 pm   Post subject: Reply with quote

kaj ste iče snova, jednom sam sanjao da su svirali na nekom ful velikom stadionu a nas 20-ak na koncertu, svi na ogradi i gledaju Laughing
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Mar 28, 2008 5:27 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
ewox wrote
hehee,pa tako i jest,ka ja radin ti odmaras i obrnuto...asti,sve si mislim da ću i ja morat ovo lito uvatit neki posa..a jebi ga...dok iztiskam knjigu bit ću na prosjačkom štapu,sva sreća da sam već pokupovala ulaznice za Maidene...daaamn

haha nekome smrkne nekome svane Wink
kliko si ti to karata kupila jebote??????????? hahaha bar ces bit poznata
Back to top
bloody mary

PostPosted: Sat Mar 29, 2008 12:11 pm   Post subject: Reply with quote

Evo noćas sanjam da ulazim u svoju dnevnu sobu i tamo sjede Bruce i moja mama i nešto oni pričaju....i ja dođem i stanem ispred njih dvoje i nisam mogla reć jednu smislenu rečenicu jer sam toiko bila očarana što vidim Bruce-a u svojoj dnevnoj sobi. I padne mi napamet da bi mogla tražit njegov autogram i odem u sobu po neku bilježnicu da mi se negdje potpiše.
Kad sam se vratila u dnevnu sobu bruce je svirao moju gitaru, i sjednem ispred njega i nemogu vjerovat da Bruce svira moju gitaru. I zaboravila ja i na autogram.... Bruce je onda ostavio moju gitaru i idem ga zamolit za autogram i kažem mu nešto pola na hrvatskom pola na engleskom, ali shvatio je što hoću.... i uzme on tu bilježnicu i počne ju listat i naiđe na neki zadatak iz matematike i počne ga rješavati, i ja sva zbunjena mu kažem ne moraš to rjašavati to je već rješeno negdje, ali nije se on dao smesti. I onda sam sjela ispred njega i gledala ga, i gledala..... I onda sam se probudila.
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Mar 29, 2008 10:18 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote

kliko si ti to karata kupila jebote??????????? hahaha bar ces bit poznata

heheee,samo nekoliko (not a big deal,itako je sve išlo na karticu od dragog)
woaaah,ja poznata...hahaaa,jebate,moš mislit,daamn (ne,nije mi to cilj) Cool
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sun Mar 30, 2008 5:08 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
ewox wrote
heheee,samo nekoliko (not a big deal,itako je sve išlo na karticu od dragog)
woaaah,ja poznata...hahaaa,jebate,moš mislit,daamn (ne,nije mi to cilj) Cool

mislila san nekoliko karata za poljud ili jos za negdi? ajme ajme
a e znas kako to ide s knjigama ,,, kako su svi poznati pisci uglavnom bili siromasni,,,
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Mar 31, 2008 3:49 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
mislila san nekoliko karata za poljud ili jos za negdi? ajme ajme
a e znas kako to ide s knjigama ,,, kako su svi poznati pisci uglavnom bili siromasni,,,

oooh,yes ofkors,wacken i poljud su za sada tu...inace kada kupujem karte,to uvik bude za mene,dečka i frenda nam (sada još razmišljam o GOM ali jebemu sumnjam da ću stići,imat ću posla s tiskanjem knjige itd..a i za put uvik triba imat nešto sa strane a bit ću tada na knap,treba to sve izfinancirat,damnit)...
...što se tiče slave..heheee,ma gle...težak ti je život umjetnički,ja sam spremna na sve no nije ti to ka nekada,u današnje vrijeme moraš biti spreman na to da ako želiš tim putem ,više moraš uložiti nego što ćeš dobiti... Smile
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Mar 31, 2008 10:49 pm   Post subject: Reply with quote

aa i u wacken se idje Wink neka neka lipo Wink
zar nije uvik tako bilo .. ako je knjiga dobro,, ako je smece unda se dobro zaradi,,,
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 5:49 am   Post subject: Reply with quote

@Mare ;šta se tiče ovog gore..Nemam stvarno pojma kako ću to sve izvesti (vremenski,jer čim knjigu dovršim za nekih misec dana tek tada počinje napinjanje na križ)heeheehh ...No rpt.dat ću sve od sebe...

...vratimo se mi na temu Razz

(jebem ti Mare,iš,iššš,out of my bed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing )
Don't know,al ja ope tebe sanjala jučer (zaboravila odma napisati)...

Uglavnom Maideni su imali konc kod mene u Rovinju (yeeeah
Very Happy ) a prije konca,taj dan sam ja baš imala puno posla doma,jebemu,mater mi nije znala za konc(neznam kako,jer inače zna sve datume Smile ) no ja njoj obečala da ću pospremiti kuču taj dan jer uveče gosti kao neki dolaze bla-blaaa...
(dok smo bili mali ja i brat ,ako nešto obečamo,nebi smjeli izići dok obečanje nije izvršeno Surprised )
Poradi te moje fobije ,posao sam morala obaviti do kraja a bilo je već 19:37 h a s Mare sam se dogovorila da ću je čekat na busnoj ,da bi bili kod Delfina u 20:00 h (gdje su Maideni svirali)...Međutim ,znam da sam kasnila i nešto nije bilo u redu s vremenom u mom snu (kao da sam u ''Back to the future'' ) Laughing ...
...još sam kasnije lakirala nokte i oblačila patike neke i znam da smo se iiiipak ja i Mare našle on time...uuuuuh Very Happy
Najprije smo stajale kraj bazena a onda smo konc takoreći gledale iz prvog reda jer smo bile na mom gliseru pošto je pozornica somehow bila postavljena iznad mora...a bila je jeeeebena.....
Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 6:33 am   Post subject: Reply with quote

(baš sam se zato i probudila ranije jer mislim da bi zaboravila san a kasnije imam kaaaos tako da...)

Shocked Shocked Shocked

Išla ja jutros raano kao s dečkom na Wacken i sve bilo super,zakon sve pet ,došli mi tamo čekali na nekom travnjaku ,mase kao u priči svi nešto zuje...
Htjela ja tako otići do mrčndajzinga kupiti majicu ,kad ono tražimo mi okolo odamo al nema nikakvog mjesta gdje se išta prodaje...dobro...Hodam ja i dalje u nekoj svojoj prastaroj majici koju više nemam ,imam sličnu (imala ja neku no prayer još je u osnovnoj kupila biće prije 10 a možda i više god...)
...
I tako se mi zajebajemo kad odjednom počne predgrupa i čujem ja nešto fuuul poznato kad ono Rising Dream,ja ono suuuper,iiideeeš i pokušavam dečku objasniti tko su,da su naši -no njemu se ne sviđa a ja ono... Razz
Svirali oni svoje stvari i odjednom nešto me kao presjeklo u snu i odjednom Paleka sam na stageu svira uvod za Running free... Shocked ta da da da da da da da daaam,ta da da da da da da da daaaaammm...
..Ja ono Shocked Surprised Shocked Neutral Very Happy Laughing
...kad odjednom izleti Bruce u onim njegovim aktualnim kožnim lačama na ljuske riblje on stage i počne se nešto derati mumljati...''say it doesn't matter ain't nothin' gonna alter the course of my destination....I know I've got to find some serious piece of mind, or I know I'll just go crazy....But now I spend my time looking all around....
...ja ono gledam,ššštaaa je lik fulao riječi od Running free i odjednom poče pjevat Wrathchild,daaaaamn....i tako je čitavo vrijeme pjevao al se sječam samo toga...
...i završio taj koncert i bili Maideni na Dnevniku i gledam ja pokazuju oni nešta snimku s Wackena ,vidim ja u prvom redu neku poznatu facu i tek onda skužim,fuck,fuck,maaaaamaaa,na tv-u su me prikazali u prvom redu na Maidenima...a mater razgrnjivala veš i trči po škalinama i kaže mi da premotam...
...a ja ono jebate,šta si pukla pa to je bilo na Dnevniku,kako da premotam...

...i tako me dečko probudi...jeeebemuuu...
Confused

Wink
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 9:47 pm   Post subject: Reply with quote

jebote mene tebe stra [/url]
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 1:57 am   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
jebote mene tebe stra [/url]

WTF...sada? Neutral ..o čem ti to stara?Stra te mene??? Confused
Back to top
The Pharaoh

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 8:27 am   Post subject: Reply with quote

jebem ti meet and greet u snovima Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 12:10 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
The Pharaoh wrote
jebem ti meet and greet u snovima Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

..šta i tebe to muči..jel'? Laughing Laughing Laughing
Back to top
The Pharaoh

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 12:50 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
ewox wrote
..šta i tebe to muči..jel'? Laughing Laughing Laughing

a noćas da Laughing
kako dobar san i onda se probudim, al dobro sliko sam se sa Steveom i Daveom Cool Laughing
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 3 of 7

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website