www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

OT: saxon koncert
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
mirko123

PostPosted: Mon Jan 15, 2007 10:56 pm   Post subject: Reply with quote

za screamy-ja..ono u vezi benda se sve zakompliciralo..ne mozemo naci bubnjara pa smo vec na rubu da dignemo ruke od svega..mozda tip i ja nesto snimimo u studiju s placenim bubnjarom i basistom..javiti cu ti ako bude ikakvih pomaka...ne mogu vjerovati da onaj vokal vise nije u masterplanu
Back to top
Screamy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Jan 15, 2007 11:10 pm   Post subject: Reply with quote

ma sve 5 stari , nije bed uopće , ako ćete ikad trebat još jednom maiden fanatika u bendu onda javi Wink
Back to top
likvor
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Feb 02, 2007 12:24 pm   Post subject: Reply with quote

S jučerašnjeg koncerta kratak report;):
MM je živ i zdrav(vidio ga svojim očima, nije mit Very Happy Very Happy ) ne znam di se poslije izgubio.
Što se tiče Sabatona, ljudi su razvalili nastup, šteta što je bio tako kratak. Obavezno poslušati, nabavite si albume i nek vam bude žao što ih niste vidjeli. imaju potencijala stajati uz bok maidenima, judasima, i inim veličinama metala. meni su prebolesnodobri!Headbang Headbang Headbang Headbang Headbang Headbang
Najavili su i ponovni dolazak u hrvatsku ako će imati gdjegod kakav festivalčić ili turneju.
Grave Diggeri: nisu mi baš nešto bili do jučer ali su imali vrlo dobar nastup. moram priznati da su mi neke pjesme na koncertu ušle u uho samo tako. Priznajem sagriješio sam u njihovom slučaju Embarassed Embarassed.
rebellion lionheart i raven rulezzzzzzzzzzzz. Eddie Headbang Eddie Headbang Eddie Headbang Eddie Headbang
Therioni: žao mi je ali meni je to (sada ću ispasti pristojan) u najmanju ruku govance. Nisu mi baš ništa posebno, ali ko voli nek izvoli, tako da sam bio dvije minute unutra i onda van. Bljak.
Diggeri i Sabaton su se nakon nastupa pojavili i na ulazu tako da su svi dobili autograme i štatigajaznam. Simpatični i pristupačni svi a pogotovo Sabatoni koji nisu mogli vjerovati da je došlo ekipe koja im čak zna i riječi pjesama. uglavnom dečki su za zajebanciju i vrlo pristupačni.

Tako da skratimo: Poslušajte Sabaton!!!
Back to top
wrathchild1990

PostPosted: Sat May 19, 2007 11:21 am   Post subject: Reply with quote

Jel itko zna zašto su odgodili koncert?
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website