| Author |
Message |
axy Senior Member

Joined: 06 Feb 2006 Posts: 1967 Location: Rijeka / Labin, CROATIA
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 8:40 am Post subject: |
|
|
quote:
BoBo wrote
Ajmo ispocetka.
Trenutna situacija (primjer): imamo temu u kojoj razgovaramo o promjenama na forumu. O tome da prestanemo pretvarati svaku temu u offtopic vec na prvoj stranici. Dodje rockin_plumber i napise neku glupost i pocne razgovor o svemu samo ne o onome o cemu bi u toj temi trebali razgovarati.
Razlog promjena: novim i buducim clanovima foruma vjerojatno to smeta, jer na forum ne dolaze da bi razgovarali o tome kako je rodilo grozdje ove jeseni nego o Maidenima. Kad otovore temu o Maidenima odmah izgube volju volju za citanjem i pisanjem kad vide o kakvim se glupostima, koje nemaju veze s njima, tamo pise. Npr. kao u ovoj temi.
Prijedlog promjena: moj prijedlog je da se u ozbiljnim temama razgovor ogranici samo na temu koju staji u naslovu. Ako zelite odogovoriti na nesto sto bi bilo skretanje s teme onda se suzdrzite, odgovorite u nekoj drugoj temi ili otvorite novu temu. Naravno koliko je to god moguce.
Drugi prijedlog: da se teme koje nemaju veze s Maidenima i uredjivanjem foruma (kao ova tema) oznace s "OT: " na pocetku naslova zbog preglednosti.
mislim da ovo ima smisla ... ajde ja budem probala držat se toga  |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

Joined: 19 May 2004 Posts: 8566 Location: Ivanska (Bjelovar), CROATIA
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 6:37 pm Post subject: |
|
|
| mislim da bi bilo najbolje da ako tko i napiši nešto ne vezano uz temu ti prebaciš u neku temu tipa ''maiden world pub''. nakon nekog vremena bi to dovelo u red sve |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Tue Aug 29, 2006 8:32 pm Post subject: |
|
|
Bolje sprijeciti nego lijeciti. Necu valjda trositi 3-4 sata dnevno na forum.
Teme nevezane uz Maidene ce ostati kao i do sada, osim ako njihovi pokretaci ne zele malo reda u njima. |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

|
Posted: Tue Aug 29, 2006 9:22 pm Post subject: |
|
|
quote:
BoBo wrote
Bolje sprijeciti nego lijeciti. Necu valjda trositi 3-4 sata dnevno na forum.
Teme nevezane uz Maidene ce ostati kao i do sada, osim ako njihovi pokretaci ne zele malo reda u njima.
ma ok, ali prvo sad za početak budi malo drastičan, pa nam koji put izbaci post iz pojedine teme, da se nauči lekcija |
|
| Back to top |
|
 |
Gul_Ranek Senior Member

|
Posted: Sun Sep 10, 2006 9:58 pm Post subject: |
|
|
Ovim putem sluzbeno predlazem Bobotu da uvede neku restrikciju na slike i linkove koji "razbijaju" sirinu foruma (tj. prosiruju polje u kojem se nalazi tekst) i koji tada postaje necitljiv.
Odnosno, ako se njemu to ne da provoditi (jednostavno izbrisati svaku sliku i link koji su siri od foruma), nominiram sebe za pomocnika moderatora/bezobraznog gada. |
|
| Back to top |
|
 |
Maiden croatia Senior Member

|
Posted: Sun Sep 10, 2006 10:00 pm Post subject: |
|
|
nadam se da se to ne odnosi na topic lipo li je lipo li je  |
|
| Back to top |
|
 |
Gul_Ranek Senior Member

|
Posted: Sun Sep 10, 2006 10:21 pm Post subject: |
|
|
Na sve topice osim tog.  |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Mon Sep 11, 2006 8:24 am Post subject: |
|
|
hehe .. napravio sam preview za panoramu, ali izgleda da mi je mozak u trenutku otvaranja teme bio na rezervi pa nikako nisam mogao staviti link na samu sliku da vodi na veliku sliku. To sam prije par dana ispravio ako vec niste primjetili.
Inače slažem se ako se u nekoj temi stavljaju slike da se smanje na neku normalnu veličinu i da ih se linka na sliku stvarne velicine. Mislim da je bolje da preview bude što manji jer onda i po visini ne zauzima previše prostora. |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

|
Posted: Mon Sep 11, 2006 1:46 pm Post subject: |
|
|
| ja prelažem da se i tema ''photo album'' izuzme iz toga. za ostale sam za |
|
| Back to top |
|
 |
arijana1807

|
Posted: Mon Sep 18, 2006 7:50 pm Post subject: |
|
|
ja sam tu potpuno nova ali ima smisla da se govori o maidenima na forumu jer dodes zbog toga. alisad bezobzira na sve, ovo je savrseno. prvi put da sam nasla stranicu di ljudi ekseli rade nesto OZBILJNO za fanklub.
svaka cast svima, preodlicno je. nemam rijeci koliko sam odusevljena.
necu predlagati nikakve zamisli ( zasada ) jer mi jos nista bistro nije palo na pamet
 |
|
| Back to top |
|
 |
Gul_Ranek Senior Member

|
Posted: Mon Sep 18, 2006 8:59 pm Post subject: |
|
|
Ozbiljno? Hahahahaha!
Ali dobrodosla svejedno!  |
|
| Back to top |
|
 |
axy Senior Member

Joined: 06 Feb 2006 Posts: 1967 Location: Rijeka / Labin, CROATIA
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 5:06 am Post subject: |
|
|
Pa prema vanjskom svijetu dajemo dojam izuzetne organiziranosti hehe čroo
Welcome!  |
|
| Back to top |
|
 |
Guardian ForAll

|
Posted: Sat Sep 23, 2006 8:49 pm Post subject: |
|
|
quote:
arijana1807 wrote
ja sam tu potpuno nova ali ima smisla da se govori o maidenima na forumu jer dodes zbog toga. alisad bezobzira na sve, ovo je savrseno. prvi put da sam nasla stranicu di ljudi ekseli rade nesto OZBILJNO za fanklub.
svaka cast svima, preodlicno je. nemam rijeci koliko sam odusevljena.
necu predlagati nikakve zamisli ( zasada ) jer mi jos nista bistro nije palo na pamet
Welcome!  |
|
| Back to top |
|
 |
|