www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

OT : Gaming

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
GrimReaper

PostPosted: Tue Sep 19, 2006 9:47 pm   Post subject: OT : Gaming Reply with quote

Hehe , znam da među vama okorjelim maidenovcima poput mene ima strastvenih igraća nekih igara.
Ovdje možete pisati sve vezano uz računalne igre i pisati o virtual XI iskustvima... Razz

evo ja se moram pohvaliti kako sam okorjeli ogamer, no uz to igram svakakve igre... hitmana, heroese, NFS itd...
Back to top
Pakaa

PostPosted: Wed Sep 20, 2006 7:41 am   Post subject: Re: OT : Gaming Reply with quote

quote:
GrimReaper wrote
Hehe , znam da me?u vama okorjelim maidenovcima poput mene ima strastvenih igra?a nekih igara.
Ovdje mo?ete pisati sve vezano uz ra?unalne igre i pisati o virtual XI iskustvima... Razz

evo ja se moram pohvaliti kako sam okorjeli ogamer, no uz to igram svakakve igre... hitmana, heroese, NFS itd...

Ma nema igre do Morrowinda...
Back to top
Gul_Ranek
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Sep 20, 2006 9:45 am   Post subject: Reply with quote

Hitman je odlicna igra, slazem se, Reaperu.

Inace, bas sam neki dan skinuo sa neta Indiana Jones IV: Fate of Atlantis i prisjetio se dobrih starih dana. Kako je to dobra avantura, to su prave stvari! Nekad je i LucasArts znao raditi dobre igre! Very Happy
Back to top
likvor
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Sep 20, 2006 9:45 am   Post subject: Reply with quote

Preporuka:
odigrajte si UFO: Aftershock ili neku od starijih igara od x-com serijala(neka vas ne zavara grafika, grafika nije sve u igrici).
Back to top
Pakaa

PostPosted: Wed Sep 20, 2006 10:35 am   Post subject: Reply with quote

quote:
Gul_Ranek wrote
...Inace, bas sam neki dan skinuo sa neta Indiana Jones IV: Fate of Atlantis i prisjetio se dobrih starih dana. Kako je to dobra avantura, to su prave stvari! Nekad je i LucasArts znao raditi dobre igre! Very Happy

Sjecam se da sam je igrao prosle godine. Dosao sam negdje do samoga kraja, onda mi je nesto komp bio u kurcu i igra se izbrisala pa nisam tija ispocetka...
Back to top
GrimReaper

PostPosted: Wed Sep 20, 2006 11:14 am   Post subject: Reply with quote

e dal ima netko možda heroese III sa ekspanzijama?

inaće to stalno igram, al je frend izgubio cd kad sam mu posudio i sad ih više ne mogu nabaviti...
Back to top
likvor
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Sep 20, 2006 11:42 am   Post subject: Reply with quote

quote:
GrimReaper wrote
e dal ima netko možda heroese III sa ekspanzijama?

inaće to stalno igram, al je frend izgubio cd kad sam mu posudio i sad ih više ne mogu nabaviti...

Imao sam ja , negdje samo moram pronaći(neznam jel mi ekipa vratila moje cd-e, javim ako nađem) kao i onu rusku ekspanziju(križa ti 3 i 4). to ti je negdje 5-6 cd-a.
Back to top
Snake
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Sep 20, 2006 3:34 pm   Post subject: Reply with quote

prekjucer presao Splinter Cell: Chaos Theory

danas il sutra cu zavrsiti Blitzkrieg 2, a nakon toga se baciti na Blitzkrieg: Rolling Thunder
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Page 1 of 1

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website