| Author |
Message |
GrimReaper

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 9:47 pm Post subject: OT : Gaming |
|
|
Hehe , znam da među vama okorjelim maidenovcima poput mene ima strastvenih igraća nekih igara.
Ovdje možete pisati sve vezano uz računalne igre i pisati o virtual XI iskustvima...
evo ja se moram pohvaliti kako sam okorjeli ogamer, no uz to igram svakakve igre... hitmana, heroese, NFS itd... |
|
| Back to top |
|
 |
Pakaa

|
Posted: Wed Sep 20, 2006 7:41 am Post subject: Re: OT : Gaming |
|
|
quote:
GrimReaper wrote
Hehe , znam da me?u vama okorjelim maidenovcima poput mene ima strastvenih igra?a nekih igara.
Ovdje mo?ete pisati sve vezano uz ra?unalne igre i pisati o virtual XI iskustvima...
evo ja se moram pohvaliti kako sam okorjeli ogamer, no uz to igram svakakve igre... hitmana, heroese, NFS itd...
Ma nema igre do Morrowinda... |
|
| Back to top |
|
 |
Gul_Ranek Senior Member

|
Posted: Wed Sep 20, 2006 9:45 am Post subject: |
|
|
Hitman je odlicna igra, slazem se, Reaperu.
Inace, bas sam neki dan skinuo sa neta Indiana Jones IV: Fate of Atlantis i prisjetio se dobrih starih dana. Kako je to dobra avantura, to su prave stvari! Nekad je i LucasArts znao raditi dobre igre!  |
|
| Back to top |
|
 |
likvor Senior Member

|
Posted: Wed Sep 20, 2006 9:45 am Post subject: |
|
|
Preporuka:
odigrajte si UFO: Aftershock ili neku od starijih igara od x-com serijala(neka vas ne zavara grafika, grafika nije sve u igrici). |
|
| Back to top |
|
 |
Pakaa

|
Posted: Wed Sep 20, 2006 10:35 am Post subject: |
|
|
quote:
Gul_Ranek wrote
...Inace, bas sam neki dan skinuo sa neta Indiana Jones IV: Fate of Atlantis i prisjetio se dobrih starih dana. Kako je to dobra avantura, to su prave stvari! Nekad je i LucasArts znao raditi dobre igre!
Sjecam se da sam je igrao prosle godine. Dosao sam negdje do samoga kraja, onda mi je nesto komp bio u kurcu i igra se izbrisala pa nisam tija ispocetka... |
|
| Back to top |
|
 |
GrimReaper

|
Posted: Wed Sep 20, 2006 11:14 am Post subject: |
|
|
e dal ima netko možda heroese III sa ekspanzijama?
inaće to stalno igram, al je frend izgubio cd kad sam mu posudio i sad ih više ne mogu nabaviti... |
|
| Back to top |
|
 |
likvor Senior Member

|
Posted: Wed Sep 20, 2006 11:42 am Post subject: |
|
|
quote:
GrimReaper wrote
e dal ima netko možda heroese III sa ekspanzijama?
inaće to stalno igram, al je frend izgubio cd kad sam mu posudio i sad ih više ne mogu nabaviti...
Imao sam ja , negdje samo moram pronaći(neznam jel mi ekipa vratila moje cd-e, javim ako nađem) kao i onu rusku ekspanziju(križa ti 3 i 4). to ti je negdje 5-6 cd-a. |
|
| Back to top |
|
 |
Snake Senior Member

Joined: 07 Sep 2003 Posts: 783 Location: Mostar, Bosnia & Herzegovina
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 3:34 pm Post subject: |
|
|
prekjucer presao Splinter Cell: Chaos Theory
danas il sutra cu zavrsiti Blitzkrieg 2, a nakon toga se baciti na Blitzkrieg: Rolling Thunder |
|
| Back to top |
|
 |
|