www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

Novi Bruceov DVD
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
Screamy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sun Jul 30, 2006 3:47 pm   Post subject: Reply with quote

pa dobro nije mi se dalo pisat odvojeno o obojici Laughing Very Happy
Back to top
Ivan
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sun Jul 30, 2006 3:50 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Scream for me wrote
pa dobro nije mi se dalo pisat odvojeno o obojici Laughing Very Happy

ok, ma nisam mislio doslovno
Back to top
Screamy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sun Jul 30, 2006 7:14 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Ivan wrote
ok, ma nisam mislio doslovno

Laughing Laughing Laughing

ajoooooj pa šalio sam se Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Jul 31, 2006 1:54 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Ivan wrote
a i čini mi se da bruce baš i nije lijepo pričao o maidenima, malo mi je ono kao ajmo malo potiskivat maidene i uzdizat svoju karijeru.
mislim, ok, ali ipak su mu ti maideni nemjerljivi s ovim solo albumima IMo

Sasvim normalna stvar. Većina ljudi (čak i oni koji znaju za njegovu solo karijeru) nije nikad pozornije (da ne kažem baš UOPĆE) poslušala nijedan njegov solo album.
Komu god spomeneš Maidene, automatski se javljaju 2 poveznice: Bruce i Steve. Naš dragi pilot se vjerovatno htio malo distancirati upravo zbog toga, jer ne želi da se i njegova solo karijera ocijenjuje preko Maidena. Šta je sasvim u redu, kad se staviš u njegovu poziciju. Sumnjam da je potcjenjivačkim tonom govorio o Maidenima, a to da je svoju karijeru stavljao u prvi plan, sasvim je u redu, AKO se o njoj u tom trenutku radi.
Neće valjda pričat o Steveu ako ga pitaju za Chemical Wedding Laughing

Što se Roy Z-a tiče, he's the man. Neću ga s nikim uspoređivat, samo ću reć Chemical Wedding. LMAO. Sve se da sagledati sa više strana, prao ima i Gul_Ranek koji kaže da je on nova(ija) generacija, i Ivan i SFM koji su odmah to povezali sa Janickom Laughing (brižan Janick koliko ga svi hvale pa vole pa mrze jao), ali samo bi napomenula da "noviji" ne znači nužno bolji /lošiji/inovativniji itd. Također bi bilo glupo reći da je on učio svirati na Maidenima ili nešto slično. Roy Z je sve ono šta je Gul_Ranek rekao.
I ne, time ne potcjenjujem Janicka.
A o Blazeu neću ulazit. Ne da mi se.

Nisam neki ekspert za gitare, jesam svirala i sve, ali sam više naučila gledajući dečke kako oni to rade, i ako sam išta shvatila onda je to ovo: ne možeš uspoređivati različite generacije gitarista. Svaka nova generacija uvodi nešto novo i inovativno, ali uvijek po uzoru na stariju generaciju. Zato se u ovom slučaju ipak više slažem sa Gulom, ali ne tvrdim da je Roy Z bolji od Janicka, Davea ili npr Adriana (to nisam na čistom, jer meni niko nije bolji od njega Laughing).

Ja samo tvrdim da je on bolji od Vaia Very Happy Laughing Laughing Finger buhahah
Back to top
Screamy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Jul 31, 2006 2:00 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
axy wrote
Sasvim normalna stvar. Većina ljudi (čak i oni koji znaju za njegovu solo karijeru) nije nikad pozornije (da ne kažem baš UOPĆE) poslušala nijedan njegov solo album.
Komu god spomeneš Maidene, automatski se javljaju 2 poveznice: Bruce i Steve. Naš dragi pilot se vjerovatno htio malo distancirati upravo zbog toga, jer ne želi da se i njegova solo karijera ocijenjuje preko Maidena. Šta je sasvim u redu, kad se staviš u njegovu poziciju. Sumnjam da je potcjenjivačkim tonom govorio o Maidenima, a to da je svoju karijeru stavljao u prvi plan, sasvim je u redu, AKO se o njoj u tom trenutku radi.
Neće valjda pričat o Steveu ako ga pitaju za Chemical Wedding Laughing

Što se Roy Z-a tiče, he's the man. Neću ga s nikim uspoređivat, samo ću reć Chemical Wedding. LMAO. Sve se da sagledati sa više strana, prao ima i Gul_Ranek koji kaže da je on nova(ija) generacija, i Ivan i SFM koji su odmah to povezali sa Janickom Laughing (brižan Janick koliko ga svi hvale pa vole pa mrze jao), ali samo bi napomenula da "noviji" ne znači nužno bolji /lošiji/inovativniji itd. Također bi bilo glupo reći da je on učio svirati na Maidenima ili nešto slično. Roy Z je sve ono šta je Gul_Ranek rekao.
I ne, time ne potcjenjujem Janicka.
A o Blazeu neću ulazit. Ne da mi se.

Nisam neki ekspert za gitare, jesam svirala i sve, ali sam više naučila gledajući dečke kako oni to rade, i ako sam išta shvatila onda je to ovo: ne možeš uspoređivati različite generacije gitarista. Svaka nova generacija uvodi nešto novo i inovativno, ali uvijek po uzoru na stariju generaciju. Zato se u ovom slučaju ipak više slažem sa Gulom, ali ne tvrdim da je Roy Z bolji od Janicka, Davea ili npr Adriana (to nisam na čistom, jer meni niko nije bolji od njega Laughing).

Ja samo tvrdim da je on bolji od Vaia Very Happy Laughing Laughing Finger buhahah

ja slušam njegovu solo karijeru jako puno, svaki dan barem jedan album proleti , većinu pjesama znam i napamet Wink tako da znam o čem pričam Wink
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Jul 31, 2006 2:05 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Scream for me wrote
ja slušam njegovu solo karijeru jako puno, svaki dan barem jedan album proleti , većinu pjesama znam i napamet Wink tako da znam o čem pričam Wink

ne kažem za tebe da neznaš Wink
Zapravo nekako podsvjesno mislim (nadam se) da cijela ekipa sa foruma sluša i bruceovu solo karijeru, zna za Adrianovu etc ... just that Wink
Back to top
Screamy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Jul 31, 2006 2:06 pm   Post subject: Reply with quote

i njegovu i adrianovu pratim svakodnevno , evo poslao sam ivanu cijelu adrianovu karijeru i more (paul day) , white spirit (janick)... vidiš Wink

a.s.a.p. obožavam isto kao i psycho motel
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Aug 01, 2006 10:36 am   Post subject: Reply with quote

quote:
Scream for me wrote
i njegovu i adrianovu pratim svakodnevno , evo poslao sam ivanu cijelu adrianovu karijeru i more (paul day) , white spirit (janick)... vidiš Wink

a.s.a.p. obožavam isto kao i psycho motel

u tebe nisam sumnjala ni malo, znam još sa čmara da pratiš , moglo se skužit iz određenim postova Wink bravo hehe

nego znači ivan to prosljeđuje rainmakeru ili gulu a oni meni lol hehe

ADRIAN !!!! Embarassed
Back to top
Ivan
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Aug 01, 2006 10:38 am   Post subject: Reply with quote

quote:
axy wrote
u tebe nisam sumnjala ni malo, znam još sa čmara da pratiš , moglo se skužit iz određenim postova Wink bravo hehe

nego znači ivan to prosljeđuje rainmakeru ili gulu a oni meni lol hehe

ADRIAN !!!! Embarassed

tako je
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Page 9 of 9

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website