www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

Maiden tribute koncerti
Goto page Previous  1, 2, 3, 4

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
Ivan
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Jul 11, 2006 8:08 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
axy wrote

jedini bed su drugi gitarist i basist koji se cijelog koncerta ne micu od pocetnog polozaja Wink

oni su kao mad mac, to je onaj škot sa psom
koji se samo na jednom smrznuo, a u početku je bio odličan
Back to top
Girl_On_The_Edge

PostPosted: Wed Jul 12, 2006 7:38 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
axy wrote
tek sad sam sku~ila da piaea o ABRAKSASU a ja u gornjem postu odgovorila za M.U.R.
HEHE
gitarist abraksasa je moj novi dragi Laughing Wink
tip jebeno svira Wink , jedini bed su drugi gitarist i basist koji se cijelog koncerta ne micu od pocetnog polozaja Wink ali jebiga, meni zvuce dosta ok

ma okej su oni meni, kao sto sam napisala, samo mi je vokal eto takav kakav je, ne pashe mi, trebao bi biti malo "grublji" Very Happy
a ekipa je bila shokirana jer nema bas obozavatelja takve glazbe ovdje Wink
ja se stvarno ne sjecam kako tko izgleda u tom bendu, samo znam da pola njih ima valovitu/frckavu kosu Smile
trebaju se "opustiti" decki onda Laughing
Back to top
Girl_On_The_Edge

PostPosted: Wed Jul 12, 2006 7:40 pm   Post subject: Reply with quote

btw. powerslave svira u subotu na bajkerima u puli (ne, ne na onim "praaavim" bajkerima, lokalni motosusret u premanturi)
idem tamo zbog posla, pa javim kako zvuce nakon vec nekoliko odradjenih koncerata iza sebe Wink
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu Jul 13, 2006 7:47 am   Post subject: Reply with quote

quote:
Girl_On_The_Edge wrote
ja se stvarno ne sjecam kako tko izgleda u tom bendu, samo znam da pola njih ima valovitu/frckavu kosu Smile
trebaju se "opustiti" decki onda Laughing

samo deni (gitarist) ima kovrčavu
ostali ravnu ili blaaaago valovitu Very Happy
ma anyway...
Back to top
undhriell

PostPosted: Sat Jul 15, 2006 1:50 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Girl_On_The_Edge wrote
e, ovaj abraksas je imao konc nedavno u mom mjestu (fazana),
ekipa je bila shokirana Very Happy Very Happy Very Happy
meni vokal i nije bas nesto, kao da mi nije dovoljno "zhestok", nekako
mi je "piskutav" iako je to sasvim glupa rijec za opisati vokal takvog banda,
ali ne pase mi, a nekidan u labinu sam bila u lamparni na nekom punk koncu (ne slusam inace punk, ali frendica je imala brzdej i obozava six pack, so Wink ) pa sam pricala nesto s tim vokalom, pa mi je preveo sto se derljacio onaj dan, pjesma na latinskom, iako prebrzo, nisam nis razumijela (a ucim lat vec 3. god. Embarassed )

i taj dan je predgrupa bila useless, ali sam ja kasnije ushla unutra tako da njih isto nisam cula, a nikako da nadjem vremena da ih poslusam na ovim linkovima sto si mi dala, kad budem, komentiram, iako mi se ovaj mur cini okej, mislim da znam te decke iz vidjenja cak Wink

slučajno zalutah tu, fažana hahaha u našu boranu moram reć da je tonac bio očaj, na stageu je bila velika buka i nismo niš čuli,tj svirali smo napamet i bili totalno van ritma (zato sam i skako dole sa stagea da čuje otprilike gdje smo) a i dali su mi da pjevam na hebeni mic za ozvučit činele koji me totalno izobličio, puno bolje zvučio inače Smile , još uvjek smo loši al puno bolje nago u fažani Smile
btw ima ko slučajno slike s tog konca?
pozz axy
Back to top
Girl_On_The_Edge

PostPosted: Sat Jul 15, 2006 3:30 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
undhriell wrote
slučajno zalutah tu, fažana hahaha u našu boranu moram reć da je tonac bio očaj, na stageu je bila velika buka i nismo niš čuli,tj svirali smo napamet i bili totalno van ritma (zato sam i skako dole sa stagea da čuje otprilike gdje smo) a i dali su mi da pjevam na hebeni mic za ozvučit činele koji me totalno izobličio, puno bolje zvučio inače Smile , još uvjek smo loši al puno bolje nago u fažani Smile
pozz axy

hehe, fazana je mlada udruga i nemaju bas iskustva s koncevima, kad primjetim da su se profesionalizirali vam javim Laughing
meni je bilo u svakom slucaju drago da ste svirali, jer stvarno u fazani malo ljudi slusa met'l, i uvijek budu neki punk koncerti, sve po uzoru na pazin etc.
ja nemam nista slika, ali mogu pitati onog decka sto organizira jer njegova cura uvijek slika, ako nabavim lako posaljem Wink
Back to top
undhriell

PostPosted: Sat Jul 15, 2006 4:51 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Girl_On_The_Edge wrote
hehe, fazana je mlada udruga i nemaju bas iskustva s koncevima, kad primjetim da su se profesionalizirali vam javim Laughing
meni je bilo u svakom slucaju drago da ste svirali, jer stvarno u fazani malo ljudi slusa met'l, i uvijek budu neki punk koncerti, sve po uzoru na pazin etc.
ja nemam nista slika, ali mogu pitati onog decka sto organizira jer njegova cura uvijek slika, ako nabavim lako posaljem Wink

pitaj, hvala unaprijed,
a to sta nemaju iskustva s razglasom ne mjenja činjenicu da je ljepo kad bend na stageu čuje šta svira a ne samo publika Laughing
up the irons!!!
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Jul 17, 2006 12:50 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
undhriell wrote
pozz axy

Leon!!
what a nice surprise Wink

ne seri da ste loši jer ću stavit i drugu snimku od rijeke Wink
btw ima da dođeđ do pivnice ja prošla ispit!!!!!!!! (dobro još samo jedan mali dio u petak Wink )
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Page 4 of 4

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website