| Author |
Message |
Rainmaker_RI Senior Member

|
Posted: Sat Jun 10, 2006 4:24 pm Post subject: |
|
|
quote:
Girl_On_The_Edge wrote
13.7. opatija ide tko? ja sam sigurno tamo, pogotovo sto mi je napokon tako blizu
ako bude sta para, sigurno sam tamo, ljetna pozornica, jel tako? trebam jos para sacuvat za metal camp, a jos krajem godine na blind guardian u ljubjanu vjerojatno. na vaia mi se neda. |
|
| Back to top |
|
 |
Girl_On_The_Edge

|
Posted: Sat Jun 10, 2006 5:12 pm Post subject: |
|
|
quote:
Rainmaker_RI wrote
ako bude sta para, sigurno sam tamo, ljetna pozornica, jel tako? trebam jos para sacuvat za metal camp, a jos krajem godine na blind guardian u ljubjanu vjerojatno. na vaia mi se neda.
da, ljetna pozornica
ja bi isto voljela otici na blind guardian, ali mi je to jos daleko za planirati, u svakom slucaju se nadam da hocu
hehe, ovo je neka starudija od topica, vai je vec bio  |
|
| Back to top |
|
 |
Rainmaker_RI Senior Member

|
Posted: Sun Jun 11, 2006 3:29 pm Post subject: |
|
|
quote:
Girl_On_The_Edge wrote
ovo je neka starudija od topica, vai je vec bio
A jebiga, ionako ne pratim di on svira ni kad pa mi je svejedno. |
|
| Back to top |
|
 |
axy Senior Member

Joined: 06 Feb 2006 Posts: 1967 Location: Rijeka / Labin, CROATIA
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 4:26 pm Post subject: |
|
|
quote:
Rainmaker_RI wrote
na vaia mi se neda.
13.7. Opatija - Satriani
22.7. Tolmin - Metal camp
14.10. Ljubljana - Blind Guardian
iiiii....
2./3.12.06.... Milano - Maideniiiiii
 |
|
| Back to top |
|
 |
Girl_On_The_Edge

|
Posted: Mon Jun 19, 2006 9:57 pm Post subject: |
|
|
quote:
axy wrote
13.7. Opatija - Satriani
e, buduci da je istini organizator tog konca i one neslavne metallice ako kojim slucajem ti ili netko ima kartu od metallice moze s njom na ovaj konc, tek toliko da znate
inace pulu su obljepili plakatima na satriania, moram ici stekati negdje koji da si uokvirim u dnevni
a kartu se nadam do kraja tjedna imati |
|
| Back to top |
|
 |
Girl_On_The_Edge

|
Posted: Wed Jul 12, 2006 7:47 pm Post subject: |
|
|
quote:
axy wrote
13.7. Opatija - Satriani
btw. ona ljetna pozornica u opatiji je sasvim pristojno mjesto, sad u nedjelju sam bila 1. put tamo, na jimmy d. laneu i bas je ok prostor, iako sam ga potpuno drugacije zamisljala sad samo sutra treba uletit u prvi red na satrianiu (btw. ako u prvim redovima uocis orbijanu zensku glavu na nekih 4mm, to sam ja, pa slobodno pridji )
a sto se koncerti tiche, frendica i ja smo pocele raditi i nekako razmisljamo o maidenima na zimu, stipe ce popizditi jer mu jos nismo nis tocno rekle, a 'bemu misha, valjda do kraja tjedna se odlucimo  |
|
| Back to top |
|
 |
axy Senior Member

Joined: 06 Feb 2006 Posts: 1967 Location: Rijeka / Labin, CROATIA
|
Posted: Thu Jul 13, 2006 7:46 am Post subject: |
|
|
quote:
Girl_On_The_Edge wrote
btw. ona ljetna pozornica u opatiji je sasvim pristojno mjesto, sad u nedjelju sam bila 1. put tamo, na jimmy d. laneu i bas je ok prostor, iako sam ga potpuno drugacije zamisljala sad samo sutra treba uletit u prvi red na satrianiu (btw. ako u prvim redovima uocis orbijanu zensku glavu na nekih 4mm, to sam ja, pa slobodno pridji )
a sto se koncerti tiche, frendica i ja smo pocele raditi i nekako razmisljamo o maidenima na zimu, stipe ce popizditi jer mu jos nismo nis tocno rekle, a 'bemu misha, valjda do kraja tjedna se odlucimo
otpao meni satriani zbog ispita, nek ide u 3 plava mora!
jebiga, a sada me i sa delom tlače da ne mogu dobit slobodno za metal camp ali to makar bježim ća... HYPOCRISY!!! lol
A i Faustov rođendan ... Pazin hehehe najs  |
|
| Back to top |
|
 |
Girl_On_The_Edge

|
|
| Back to top |
|
 |
|