www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

Ante gotovina

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
Ivan
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 9:35 am   Post subject: Ante gotovina Reply with quote

možda aj nisam najprikladnija osoba da otvorim ovaj offtopic thread ali mi je žao tog lika.
ja ne bi u EU,
žao mi je gotovine, to nije najhrabrije što je mogao učiniti time što je jednostavno pobjegao, ali mi je on ok.
i sada se vidi da je carla bez razloga govorila da zna da je on u hr. Confused
tu je nešto sumnjivo
Back to top
Rainmaker_RI
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 2:42 pm   Post subject: Re: Ante gotovina Reply with quote

quote:
Ivan wrote
žao mi je gotovine, to nije najhrabrije što je mogao učiniti time što je jednostavno pobjegao, ali mi je on ok.

Ako je tolka postenjacina i hrvatina zasto je onda bjezo umjesto da je iso dokazat svoju nevinost u haag?
Back to top
Ivan
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 5:51 pm   Post subject: Re: Ante gotovina Reply with quote

quote:
Rainmaker_RI wrote
Ako je tolka postenjacina i hrvatina zasto je onda bjezo umjesto da je iso dokazat svoju nevinost u haag?

znam da to se postavlja stalno kao glavno pitanje, ali stavi se na njegovo mjesto, tko zna što se tom čovjeku događa/lo u glavi Neutral
Back to top
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 8:02 pm   Post subject: Re: Ante gotovina Reply with quote

quote:
Rainmaker_RI wrote

sud za ratne zlocine nije tamo da zadovolji pravdu nego da posluzi necijim politickim interesima
imo politicki interesi zapada su da se izjednaci krivnja nas i srba za rat da oni (englezi, francuzi amerikanci...) pokriju cinjenicu da su oni glavni krivci za ono sto se dogodilo na ovim prostorima.
da su dopustili i drugima a ne samo srbima uvoz oruzja ja vjerujem da se pola toga sto se dogodilo losega u ratu da se nebi dogodilo
Back to top
CroatianTROOPER

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 10:02 pm   Post subject: Re: Ante gotovina Reply with quote

quote:
Rainmaker_RI wrote

kako mozes pricat takve gluposti !
a sta ti nisi riskira svoj zivot, karijeru i sve za svoju drzavu,dom i narod, i onda još fino dozvolija da te tvoj narod-država za koju si dao sve izda i dozvoli da odguliš u hagu u celiji jedno 20-tak godina....

mislim za mene su ljudi koji imaju razmisljanje takvo kao ti izdajice domovinskog rata!
Back to top
Rainmaker_RI
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Dec 10, 2005 12:43 pm   Post subject: Re: Ante gotovina Reply with quote

quote:
CroatianTROOPER wrote
kako mozes pricat takve gluposti !
a sta ti nisi riskira svoj zivot, karijeru i sve za svoju drzavu,dom i narod, i onda još fino dozvolija da te tvoj narod-država za koju si dao sve izda i dozvoli da odguliš u hagu u celiji jedno 20-tak godina....

mislim za mene su ljudi koji imaju razmisljanje takvo kao ti izdajice domovinskog rata!

Ne razumijem sta tocno znaci izdajica domovinskog rata?
Back to top
Rainmaker_RI
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Dec 10, 2005 12:45 pm   Post subject: Re: Ante gotovina Reply with quote

quote:
MaidenMadness wrote
sud za ratne zlocine nije tamo da zadovolji pravdu nego da posluzi necijim politickim interesima
imo politicki interesi zapada su da se izjednaci krivnja nas i srba za rat da oni (englezi, francuzi amerikanci...) pokriju cinjenicu da su oni glavni krivci za ono sto se dogodilo na ovim prostorima.
da su dopustili i drugima a ne samo srbima uvoz oruzja ja vjerujem da se pola toga sto se dogodilo losega u ratu da se nebi dogodilo

Tu se potpuno slazem s tobom, al tako je to, ko je jaci taj tlaci.
Back to top
likvor
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Dec 10, 2005 12:50 pm   Post subject: Reply with quote

Kak ne kužite da je čovjek žrtveno janje za "neke više" političke ciljeve.
Žao mi je čovjeka, i jebem im mater hašku, napravili su od njega novog Hitlera.
Back to top
Ivan
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sun Dec 11, 2005 5:39 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
likvor wrote
Kak ne kužite da je čovjek žrtveno janje za "neke više" političke ciljeve.
Žao mi je čovjeka, i jebem im mater hašku, napravili su od njega novog Hitlera.

slažem se u potpunosti
Back to top
likvor
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sun Dec 11, 2005 8:42 pm   Post subject: Reply with quote

http://www.freegeneralgotovina.com/petition.php?action=newpost

Ovo vam je link za potpis peticije, sve vam je rečeno na stranici za što je peticija. Sumnjam da će išta promijeniti. Ja sam svoj potpis dao, za podršku generalu, kao i većina mojih internetiziranih prijatelja.
Back to top
Iron Domek
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Dec 21, 2005 5:14 am   Post subject: Re: Ante gotovina Reply with quote

quote:
MaidenMadness wrote

U potpunosti se slažem s tobom majstore The Clansman!
Potpisujem bez razmišljanja
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Page 1 of 1

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website