| Author |
Message |
BoBo Staff

|
Posted: Mon Oct 24, 2005 6:39 pm Post subject: Oprosti za kung fu |
|
|
Evo nesto Maiden-related iz filma
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

Joined: 19 May 2004 Posts: 8566 Location: Ivanska (Bjelovar), CROATIA
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 8:38 am Post subject: |
|
|
| e da to sam vidio u najavi filma ali ga nisam stigao jučer pogledati jer sam taman izlazio iz kuće kad je poćinjao |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Tue Oct 25, 2005 8:54 am Post subject: |
|
|
| Ma film je dosadan. |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

|
Posted: Tue Oct 25, 2005 8:56 am Post subject: |
|
|
| ali je jedina hrvatska stvar (osim big brothera) gdje se ima neke veze s maidenima |
|
| Back to top |
|
 |
Jaspel

|
Posted: Fri Dec 16, 2005 10:04 am Post subject: |
|
|
| Znate di se jos "spominju"? Znate onaj big brother na novoj, mislim da se zvao bar. Ja sam ga pogledo mozda 2 puta, i to kad mi je bilo strasno dosadno, i prvi put sam cuo Run to The Hills, a drugi 2 min. to Midnight. Iako po meni sramote Maidene kad ih pustaju tak negdje...... |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

|
Posted: Fri Dec 16, 2005 11:23 am Post subject: |
|
|
quote:
Jaspel wrote
Znate di se jos "spominju"? Znate onaj big brother na novoj, mislim da se zvao bar. Ja sam ga pogledo mozda 2 puta, i to kad mi je bilo strasno dosadno, i prvi put sam cuo Run to The Hills, a drugi 2 min. to Midnight. Iako po meni sramote Maidene kad ih pustaju tak negdje......
čekaj u baru su pustili maidene? ja sam to gledaosveukupno možda 10 minuta, ali je sve bio neki dance tehno, hip hop  |
|
| Back to top |
|
 |
Rainmaker_RI Senior Member

|
Posted: Fri Dec 16, 2005 9:32 pm Post subject: |
|
|
quote:
Ivan wrote
ali je jedina hrvatska stvar (osim big brothera) gdje se ima neke veze s maidenima
Danas sam bas gledo BB, kad ono intervju sa zeljkom kako joj je vani itd, a ono u pozadini pustaju Bruce Dickinson - Tatooed Millionaire. Nisam mogo vjerovat. |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

|
Posted: Sat Dec 17, 2005 7:35 am Post subject: |
|
|
quote:
Rainmaker_RI wrote
Danas sam bas gledo BB, kad ono intervju sa zeljkom kako joj je vani itd, a ono u pozadini pustaju Bruce Dickinson - Tatooed Millionaire. Nisam mogo vjerovat.
pa taj bb je lud za maidenima, otkad je saša pobjedio |
|
| Back to top |
|
 |
Jaspel

|
Posted: Sun Dec 18, 2005 9:20 pm Post subject: |
|
|
A kaj je najzalosnije, brijem da taj lik nema veze s Maidenima vec mu se svidio cover od majice posto je motorist. Posto imam istu majicu, MJESEC DANA su me u skoli oblijetali sminkeri (citaj; sminkerice) i pitali di sam ju kupio. Ja im kazem "Na tresnjevackom placu za 60 kn" a oni "Fuj... Pa to je mozda neko dirao." Ja sam bio na podu od smijeha  |
|
| Back to top |
|
 |
Rainmaker_RI Senior Member

|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:18 pm Post subject: |
|
|
quote:
Jaspel wrote
A kaj je najzalosnije, brijem da taj lik nema veze s Maidenima vec mu se svidio cover od majice posto je motorist. Posto imam istu majicu, MJESEC DANA su me u skoli oblijetali sminkeri (citaj; sminkerice) i pitali di sam ju kupio. Ja im kazem "Na tresnjevackom placu za 60 kn" a oni "Fuj... Pa to je mozda neko dirao." Ja sam bio na podu od smijeha
Ma posalji ih u picku mat.......  |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Mon Dec 19, 2005 7:47 am Post subject: |
|
|
quote:
Jaspel wrote
Ja im kazem "Na tresnjevackom placu za 60 kn" a oni "Fuj... Pa to je mozda neko dirao." Ja sam bio na podu od smijeha
 |
|
| Back to top |
|
 |
|