www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

VOTB i RIR DVDovi 100 kn

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Mon Jul 12, 2004 10:26 am   Post subject: VOTB i RIR DVDovi 100 kn Reply with quote

Možete ih naći na www.101cd.com.

Poštarina 3 funte za prvi predmet, a 2 funte za ostale. (Mi smo "Rest of the World", ne "EU" Sad ).

Ima dosta metal CD/DVDova po 60-90 kuna.

U Aquarius CD shop sam vidio da VOTB košta 290 kuna. Poštarina me je jednom, kad sam naručio Satrianijev DVD, došla 25 kuna.

BTW 1 funta=11 kuna.
Back to top
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Mon Jul 12, 2004 12:02 pm   Post subject: Re: VOTB i RIR DVDovi 100 kn Reply with quote

quote:
BoBo wrote
Možete ih naći na www.101cd.com.

Poštarina 3 funte za prvi predmet, a 2 funte za ostale. (Mi smo "Rest of the World", ne "EU" Sad ).

Ima dosta metal CD/DVDova po 60-90 kuna.

U Aquarius CD shop sam vidio da VOTB košta 290 kuna. Poštarina me je jednom, kad sam naručio Satrianijev DVD, došla 25 kuna.

BTW 1 funta=11 kuna.

jebo te dosta su jeftini.......................neki dan sam uzeo dream theatre images and words za 80 kuna...orginal iz cd shopa prosao sam dosta jeftino...i nisam morao placati postarinu Very Happy
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Mon Jul 12, 2004 12:24 pm   Post subject: Reply with quote

Hehe ... ali to je vrlo rijetko. Od bendova koji me interesiraju vidio sam samo Helloween - Metal Jukebox za 100+ kuna na rasprodaji.

Kod Dallasa masu kazeta od 30ak kune.

Da ne govorim kako su DVDovi preskupi. Kad je izašao VOTB koštao je oko 350 kuna.
Back to top
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Mon Jul 12, 2004 12:26 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
BoBo wrote
Hehe ... ali to je vrlo rijetko. Od bendova koji me interesiraju vidio sam samo Helloween - Metal Jukebox za 100+ kuna na rasprodaji.

Kod Dallasa masu kazeta od 30ak kune.

Da ne govorim kako su DVDovi preskupi. Kad je izašao VOTB koštao je oko 350 kuna.

dvdovi su definitivno preskupi. kanio sam si uzeti od zeppelina how west was won dvd...jebo te 310 kuna stani malo nije li to previse. vidio sam i nekakav dvd od acdca za oko 400 kuna i onda se ljudi cude zasto ima toliko piratstva kod nas
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Mon Jul 12, 2004 12:37 pm   Post subject: Reply with quote

Malo ih kupuje ... onda oni povise cijene da im se isplati ... onda još manje ljudi kupuje ...

BTW Za one koje interesira .... našao sam dosta Manowara na sniženju u Dallasa. Nisam siguran jesu li samo kazete ili ima i CDova. Ima i 3 Megadetha po 100 kuna. Zatim nešto i od Satrianija. Valjda će biti i idući mjesec.
Back to top
Ivan
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sun Aug 15, 2004 2:14 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
MaidenMadness wrote
dvdovi su definitivno preskupi. kanio sam si uzeti od zeppelina how west was won dvd...jebo te 310 kuna stani malo nije li to previse. vidio sam i nekakav dvd od acdca za oko 400 kuna i onda se ljudi cude zasto ima toliko piratstva kod nas

a šta kažete na cijenu Eddie's Archievs. 650-tak kuna za koliko, 6 Cd-ova? Hm, to je negdje oko 150-tak kuna po cd-u. ali nisam siguran jeli 6 cd-ova. To sad planiram kupit ali kad skupim lovu.
Back to top
Snake
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sun Aug 15, 2004 3:31 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Ivan wrote
a šta kažete na cijenu Eddie's Archievs. 650-tak kuna za koliko, 6 Cd-ova? Hm, to je negdje oko 150-tak kuna po cd-u. ali nisam siguran jeli 6 cd-ova. To sad planiram kupit ali kad skupim lovu.

ne sine, to kosta 800kn. Osobno ga vidio Dallasu u Splitu kad sam isao na Blazea, i da sam imao pare, bez razmisljanja bih ga uzeo
Back to top
CroatianTROOPER

PostPosted: Sun Aug 15, 2004 5:44 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Ivan wrote

mogu ti rec da ti se ta eddies archives box uopce ne isplati. Ja je imam i uopce nije ništa posebno. Jedino best of b-sides je nešto novo. Npr. na BBC archives pjesma iron maiden se ponavlja 4 puta.....
ma bezveze, ako vec planiraš potrošit tu lovu bolje si kupli albume od drugih benodva koje voliš....
ali ako si baš puka za maiden onda si kupi eddies archives box Very Happy
Back to top
Ivan
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 9:35 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
CroatianTROOPER wrote
mogu ti rec da ti se ta eddies archives box uopce ne isplati. Ja je imam i uopce nije ništa posebno. Jedino best of b-sides je nešto novo. Npr. na BBC archives pjesma iron maiden se ponavlja 4 puta.....
ma bezveze, ako vec planiraš potrošit tu lovu bolje si kupli albume od drugih benodva koje voliš....

Thanks, ali sam trenutno u toj fazi da želim imat sve od Maidena original. tak da ču si vjerojatno kupit i ovo, ali kad skupim love
Back to top
Snake
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Aug 18, 2004 3:32 pm   Post subject: Reply with quote

brate ovaj site gore je pravo dobar, al sipak ista... kreditna il paypal
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Wed Aug 18, 2004 6:24 pm   Post subject: Reply with quote

Kako bi ti plaćao u inozemstvu?
Back to top
Gul_Ranek
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 7:17 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
CroatianTROOPER wrote

Jedino sto se u Eddie's Archive isplati je Beast Over Hammersmith - odlican koncert iz '82, iz doba kad ni NOTB jos nije izasao.

Dobro, ni B-sides nisu za baciti. BBC Archives je bezvezarija. Ima valjda najgoru verziju Prisonera koju sam ikad cuo.
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Page 1 of 1

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website