| Author |
Message |
kermit

|
Posted: Sun Nov 21, 2004 6:24 pm Post subject: |
|
|
quote:
MaidenMadness wrote
nisam ga kupio
cak niti downloadirao
Od kud se mogu downloadati Iron Maiden dvd-i, a da nije neki p2p tipa eMule, tam mi se sve downloada 10-20 god.  |
|
| Back to top |
|
 |
MaidenMadness Contributor

|
Posted: Sun Nov 21, 2004 8:30 pm Post subject: |
|
|
quote:
kermit wrote
Od kud se mogu downloadati Iron Maiden dvd-i, a da nije neki p2p tipa eMule, tam mi se sve downloada 10-20 god.
vjerovatno se moze naci link na nekom warez sajtu....
a sta se tice p2p ako nesto fakat zelis onda ces sacekati. moj frend je live after death video downloadirao s bittorenta cijeli tjedan  |
|
| Back to top |
|
 |
Maiden croatia Senior Member

|
Posted: Sun Nov 21, 2004 8:57 pm Post subject: |
|
|
| a čudo je pametan. KOLIKO JE LOVE NA NET POTROŠIO MOGA JE KUPITI 5 RAZLIČITIH ORIGINALA... |
|
| Back to top |
|
 |
MaidenMadness Contributor

|
Posted: Sun Nov 21, 2004 8:59 pm Post subject: |
|
|
quote:
Maiden croatia wrote
a čudo je pametan. KOLIKO JE LOVE NA NET POTROŠIO MOGA JE KUPITI 5 RAZLIČITIH ORIGINALA...
...nista nije potrosio na net  |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

Joined: 19 May 2004 Posts: 8566 Location: Ivanska (Bjelovar), CROATIA
|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:50 am Post subject: |
|
|
| blago rečeno dvd je savršen, ali me jedino plaši činjenica da je album dance of death, maiden povijest se idaje, sve to lagano miriši na raspad. (ali ne mora biti). jedino mi je na early loše što nema janicka. |
|
| Back to top |
|
 |
CroatianTROOPER

|
Posted: Wed Dec 15, 2004 3:49 pm Post subject: |
|
|
hm ...zbog čeka misliš da to sve miriše na raspad benda ?? |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

|
Posted: Wed Dec 15, 2004 8:20 pm Post subject: |
|
|
pa ako si primjetio piše History of iron maiden part 1: the early days, to znači da bi trebao biti part 2, a kako mi se čini to bi ih moglo biti 4-5 partova. a ako će izdavat 1 pa imati tour to znači da bi part 5 mogao biti za negdje 4-5 godina kada će svi biti preko 50 godina i mislim da im se više ne bude radilo. to je sada malo filozofija, ali iskreno se nadam da nije tako.
e jel bobo umro ili što mu je kaD Nnisam vidio njegov post već dosta dugo? |
|
| Back to top |
|
 |
CroatianTROOPER

|
Posted: Wed Dec 15, 2004 10:27 pm Post subject: |
|
|
pa čuješ mogu ti rec da i imaš pravo....tako bi to i negdje trebalo bit. Izdaju te dvd-ove + još jedan album, i onda bi to trebalo bit TO s maidenima..  |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

|
Posted: Thu Dec 16, 2004 9:30 am Post subject: |
|
|
quote:
CroatianTROOPER wrote
pa čuješ mogu ti rec da i imaš pravo....tako bi to i negdje trebalo bit. Izdaju te dvd-ove + još jedan album, i onda bi to trebalo bit TO s maidenima..
ma ja ti kažem mi se svi gadno varamo. maidene će još moja djeca ići gledati uživo, iako bruce onda ne bude trčao ovoliko po stageu, ali ja ti kažem da ovo možda i nije njihov kraj. iskreno mislim da bruce nije čovjek koji bi svoju starost mogao provest kao svi drugi. MAideni se ne raspadaju. možda je ovo još samo jedan od načina da pokupe nešto love, da osiguraju svojoj djeci cijeli život bez rada. |
|
| Back to top |
|
 |
Snake Senior Member

Joined: 07 Sep 2003 Posts: 783 Location: Mostar, Bosnia & Herzegovina
|
Posted: Thu Dec 16, 2004 8:04 pm Post subject: |
|
|
quote:
Ivan wrote
ma ja ti kažem mi se svi gadno varamo. maidene će još moja djeca ići gledati uživo, iako bruce onda ne bude trčao ovoliko po stageu, ali ja ti kažem da ovo možda i nije njihov kraj. iskreno mislim da bruce nije čovjek koji bi svoju starost mogao provest kao svi drugi. MAideni se ne raspadaju. možda je ovo još samo jedan od načina da pokupe nešto love, da osiguraju svojoj djeci cijeli život bez rada.
e ovako, da skratimo....
Kad Steve kaze Amen, tada ti je tek cijela stvar gotova! |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

|
Posted: Thu Dec 16, 2004 8:12 pm Post subject: |
|
|
quote:
Snake wrote
e ovako, da skratimo....
Kad Steve kaze Amen, tada ti je tek cijela stvar gotova!
NNNNNNEEEE. nema šanse, da je steve šef onda maidena već ne bi bilo. on se i spremao reći amen, ali mu dave nije dao. rekao je da moraju imati maidene, da ne može prestati, to ti je bilo između x factora i virtuala. a da je steve šef onda bi ti on i sam napisao sve pjesme na albumu jer je najbolji tekstopisac od njih. ali i on je rekao da ne želi jer band su njih 6 a ne samo STEVE HARRIS |
|
| Back to top |
|
 |
CroatianTROOPER

|
Posted: Thu Dec 16, 2004 10:56 pm Post subject: |
|
|
Ma bio Steve šef ili ne, kad on kaže da mu se više neda onda je stvar gotova, jer maiden nemože funkcjonirat bez stevea...  |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:11 pm Post subject: |
|
|
| da, ali nadajmo se da se steve i ostali neće tako "brzo" zasititi. Maiden Live Forever |
|
| Back to top |
|
 |
|