| Do you like it? |
| yes |
|
66% |
[ 2 ] |
| no |
|
33% |
[ 1 ] |
|
| Total Votes : 3 |
|
| Author |
Message |
killers Senior Member

|
|
| Back to top |
|
 |
killers Senior Member

|
Posted: Sat Nov 06, 2004 1:46 pm Post subject: |
|
|
| anyone.... |
|
| Back to top |
|
 |
Wrath

|
Posted: Sat Nov 06, 2004 6:19 pm Post subject: Re: Hard/Rock Forum |
|
|
quote:
killers wrote
come here: http://killers.hostonet.org/index.php my forum
Care jebeno je to sto je sve osim jednog posta na ,pretpostavljam, francuskom tako da ga kurca ne razumim osim onog "hard rock","Iron Maiden" i sl.....  |
|
| Back to top |
|
 |
Snake Senior Member

Joined: 07 Sep 2003 Posts: 783 Location: Mostar, Bosnia & Herzegovina
|
Posted: Sun Nov 07, 2004 4:32 pm Post subject: Re: Hard/Rock Forum |
|
|
quote:
Wrath wrote
Care jebeno je to sto je sve osim jednog posta na ,pretpostavljam, francuskom tako da ga kurca ne razumim osim onog "hard rock","Iron Maiden" i sl.....
a da mu prvo prevedes?  |
|
| Back to top |
|
 |
Wrath

|
Posted: Sun Nov 07, 2004 5:54 pm Post subject: Re: Hard/Rock Forum |
|
|
quote:
Snake wrote
a da mu prvo prevedes?
Jos i to  |
|
| Back to top |
|
 |
CroatianTROOPER

|
Posted: Sun Nov 14, 2004 6:21 pm Post subject: |
|
|
gdje su nestali svi ?? |
|
| Back to top |
|
 |
MaidenMadness Contributor

|
Posted: Sun Nov 14, 2004 8:46 pm Post subject: |
|
|
quote:
CroatianTROOPER wrote
gdje su nestali svi ??
doso' jedan necromancer i poceo castati spellove, summon creature, raise dead itd. i cijela hrpa njih na nas par. level 25 fighter bobo ih je pokusao zadrzati svojim 2D-12 two handed swordom a potporu su mu pruzali level 35 cleric snake, level 15 bard ivan i level 40 mage maidenmadness, ali nazalost svi su poginuli osim mene koji kad je vidio da je necromancer prejak pobjegao kao zadnja picka  |
|
| Back to top |
|
 |
HijenA

Joined: 01 Oct 2004 Posts: 494 Location: Donja Bistra, Croatia
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 10:52 am Post subject: |
|
|
quote:
MaidenMadness wrote
doso' jedan necromancer i poceo castati spellove, summon creature, raise dead itd. i cijela hrpa njih na nas par. level 25 fighter bobo ih je pokusao zadrzati svojim 2D-12 two handed swordom a potporu su mu pruzali level 35 cleric snake, level 15 bard ivan i level 40 mage maidenmadness, ali nazalost svi su poginuli osim mene koji kad je vidio da je necromancer prejak pobjegao kao zadnja picka
ROTFLMAO eh...a da ste kontaktirali moju tezinu ( ), vidio bi taj necromancer svoga boga  |
|
| Back to top |
|
 |
MaidenMadness Contributor

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:14 pm Post subject: |
|
|
quote:
HijenA wrote
ROTFLMAO eh...a da ste kontaktirali moju tezinu ( ), vidio bi taj necromancer svoga boga
imas kakve bonuse protiv necromancera?
btw: why the finger? what i do? |
|
| Back to top |
|
 |
kermit

|
Posted: Mon Nov 29, 2004 2:26 pm Post subject: |
|
|
quote:
MaidenMadness wrote
doso' jedan necromancer i poceo castati spellove, summon creature, raise dead itd. i cijela hrpa njih na nas par. level 25 fighter bobo ih je pokusao zadrzati svojim 2D-12 two handed swordom a potporu su mu pruzali level 35 cleric snake, level 15 bard ivan i level 40 mage maidenmadness, ali nazalost svi su poginuli osim mene koji kad je vidio da je necromancer prejak pobjegao kao zadnja picka
I onda došo level 2 snajperist, nanišanio, dobio 20 -> critical hit! Nema više necromancera, snajperist pokupio sve vrijedne necromancerove iteme, otišo na Hrelić, prodo ih, sa zarađenim parama kupio time machine od nekog pijanog wizarda, vratio se u 1984. i išo na sve koncerte world slavery toura. To bi bio dobar rpg. |
|
| Back to top |
|
 |
|