| Author |
Message |
[Eddie]
|
Posted: Mon Jan 05, 2004 6:25 pm Post subject: Maideni u Splitu... da ili ne? |
|
|
Pozdrav svima,
Pitanje za iron maiden cro fan club... da li ima ikakvih novosti u vezi eventualnog dolazka maidena u split...? |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Mon Jan 05, 2004 6:47 pm Post subject: |
|
|
Ja obećajem da ću napraviti sve što mogu da se koncert snimi sa što više audio i video uređaja. :D
Naravno, ako ga ikada bude. |
|
| Back to top |
|
 |
CroatianTROOPER

|
Posted: Mon Jan 05, 2004 7:21 pm Post subject: |
|
|
quote:
BoBo wrote
Ja obećajem da ću napraviti sve što mogu da se koncert snimi sa što više audio i video uređaja. :D
Naravno, ako ga ikada bude.
huhuhuhuuh......znaci bilo bi onda bootleg audo, dvd, vcd, mc, amateur camera, profi.......  |
|
| Back to top |
|
 |
CroatianTROOPER

|
Posted: Mon Jan 05, 2004 7:25 pm Post subject: Re: Maideni u Splitu... da ili ne? |
|
|
quote:
[Eddie] wrote
Pozdrav svima,
Pitanje za iron maiden cro fan club... da li ima ikakvih novosti u vezi eventualnog dolazka maidena u split...?
Prijatelju Maiden je prilicno skup bend i sve........zato ja cisto sumljam u njihov dolazak u Split, pogotovo zato sto bi to trebalo bit odmah poslje dod tour.....mislim je da su rekli da ce nastupat samo na festivalima, ali kakv bi to bijo festival u st ?! ....ali ipak nada zadnja umire!  |
|
| Back to top |
|
 |
MaidenMadness Contributor

|
Posted: Mon Jan 05, 2004 7:35 pm Post subject: |
|
|
| pa mogli bi pokrenuti akciju nesto kao ono dajmo im da cuju....... mi bi mogli pokrenuti akciju dajmo im da pjevaju. sav novac ide u moj........ovaj za organizaciju festivala s maidenima, hallowenom, i jos par bendova. |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Mon Jan 05, 2004 8:09 pm Post subject: |
|
|
Nikad nisu rekli da će nastupati samo na festivalima. Točka.
Jesu li lijepo rekli da će smanjiti obim svjetske turneje i da će nastupati samo ljeti. Da će većinom ići na festivale i stadionske kocerte zato što mogu jednim takvim koncertom odraditi 3, 4 ili više koncerata tipa dvorane (kao na DOD turneji). Ali ako na nekom području koncert na otvorenom nije moguć onda će ići i u dvorane. Jel' sada jasno?
Zašto organizatori organiziraju festival? Zato što uz glavne zvijezde dodaju još nekoliko niže razredenih bendova, a cijenu ulaznice povećaju dva puta. Tako da je Maidenima svejedno svirali pred 30,000 ljudi na cjelodnenom festivalu ili samo oni + predgrupa ako će dobiti istu lovu. |
|
| Back to top |
|
 |
Snake Senior Member

Joined: 07 Sep 2003 Posts: 783 Location: Mostar, Bosnia & Herzegovina
|
Posted: Tue Jan 06, 2004 12:04 am Post subject: |
|
|
quote:
BoBo wrote
Nikad nisu rekli da će nastupati samo na festivalima. Točka.
Jesu li lijepo rekli da će smanjiti obim svjetske turneje i da će nastupati samo ljeti. Da će većinom ići na festivale i stadionske kocerte zato što mogu jednim takvim koncertom odraditi 3, 4 ili više koncerata tipa dvorane (kao na DOD turneji). Ali ako na nekom području koncert na otvorenom nije moguć onda će ići i u dvorane. Jel' sada jasno?
Zašto organizatori organiziraju festival? Zato što uz glavne zvijezde dodaju još nekoliko niže razredenih bendova, a cijenu ulaznice povećaju dva puta. Tako da je Maidenima svejedno svirali pred 30,000 ljudi na cjelodnenom festivalu ili samo oni + predgrupa ako će dobiti istu lovu.
samo 30,000?  |
|
| Back to top |
|
 |
Serbian Be@st

Joined: 06 Jan 2004 Posts: 21 Location: At the gates of Montsegur ...
|
Posted: Tue Jan 06, 2004 4:23 am Post subject: Re: Maideni u Splitu... da ili ne? |
|
|
quote:
CroatianTROOPER wrote
Prijatelju Maiden je prilicno skup bend i sve........zato ja cisto sumljam u njihov dolazak u Split, pogotovo zato sto bi to trebalo bit odmah poslje dod tour.....mislim je da su rekli da ce nastupat samo na festivalima, ali kakv bi to bijo festival u st ?! ....ali ipak nada zadnja umire!
blago vama,vama bar ima nade da dodju,a kod nas nishta.....Stay heavy, Up The Irons |
|
| Back to top |
|
 |
Maiden croatia Senior Member

|
Posted: Tue Jan 06, 2004 6:54 pm Post subject: nada |
|
|
| A... cujte, cinimo sve sto je moguce... evo sad se i novinar Igor Duh iz Slobodne Dalmacije ukljucio u organizaciju. Za par dana cu vam reci novosti... |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Tue Jan 06, 2004 7:13 pm Post subject: |
|
|
Jel' može full backstage pass da mogu kamerom snimiti materijal za DVD?  |
|
| Back to top |
|
 |
MaidenMadness Contributor

|
Posted: Tue Jan 06, 2004 7:50 pm Post subject: |
|
|
quote:
BoBo wrote
Jel' može full backstage pass da mogu kamerom snimiti materijal za DVD?
pa ako dodju u split. to ti je dalmacija sve je moguce |
|
| Back to top |
|
 |
Snake Senior Member

Joined: 07 Sep 2003 Posts: 783 Location: Mostar, Bosnia & Herzegovina
|
Posted: Tue Jan 06, 2004 10:27 pm Post subject: |
|
|
ljudi kanite se materijala za DVD vec drzite ljudima palceve, a ako uspije ONDA SVI NOSIMO NESTO  |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Tue Jan 06, 2004 11:41 pm Post subject: |
|
|
NNNI  |
|
| Back to top |
|
 |
[Eddie]
|
Posted: Wed Jan 07, 2004 1:04 am Post subject: |
|
|
Ja sam iz Bosne i bio sam proslog ljeta u Gorici na svirci Maidena, zaista je bilo fenomenalno. Kao sto neko rece, nada zadnja umire... Hrvatska je jedina sansa za zemlje ex. Yu da u tekucoj turneji vidimo Maidene na nasim prostorima...
Uglavnom, mnogo osoba bi obradovali eventualnim uspjehom, tj. dovodjenjem kraljeva...
Puno srece! |
|
| Back to top |
|
 |
Up_The_Irons
|
Posted: Wed Jan 07, 2004 1:39 am Post subject: |
|
|
auh... iskreno se nadam da cete uspeti u tome!
u koliko bude bilo kocnerta, nadam se da ima sanse da dodjem u Cro  |
|
| Back to top |
|
 |
|