www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

Maideni u Splitu... da ili ne?
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
[Eddie]

PostPosted: Mon Jan 05, 2004 6:25 pm   Post subject: Maideni u Splitu... da ili ne? Reply with quote

Pozdrav svima,

Pitanje za iron maiden cro fan club... da li ima ikakvih novosti u vezi eventualnog dolazka maidena u split...?
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Mon Jan 05, 2004 6:47 pm   Post subject: Reply with quote

Ja obećajem da ću napraviti sve što mogu da se koncert snimi sa što više audio i video uređaja. :D

Naravno, ako ga ikada bude.
Back to top
CroatianTROOPER

PostPosted: Mon Jan 05, 2004 7:21 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
BoBo wrote
Ja obećajem da ću napraviti sve što mogu da se koncert snimi sa što više audio i video uređaja. :D

Naravno, ako ga ikada bude.

huhuhuhuuh......znaci bilo bi onda bootleg audo, dvd, vcd, mc, amateur camera, profi....... Laughing Laughing
Back to top
CroatianTROOPER

PostPosted: Mon Jan 05, 2004 7:25 pm   Post subject: Re: Maideni u Splitu... da ili ne? Reply with quote

quote:
[Eddie] wrote
Pozdrav svima,

Pitanje za iron maiden cro fan club... da li ima ikakvih novosti u vezi eventualnog dolazka maidena u split...?

Prijatelju Maiden je prilicno skup bend i sve........zato ja cisto sumljam u njihov dolazak u Split, pogotovo zato sto bi to trebalo bit odmah poslje dod tour.....mislim je da su rekli da ce nastupat samo na festivalima, ali kakv bi to bijo festival u st Roll Eyes ?! ....ali ipak nada zadnja umire! Smile
Back to top
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Mon Jan 05, 2004 7:35 pm   Post subject: Reply with quote

pa mogli bi pokrenuti akciju nesto kao ono dajmo im da cuju....... mi bi mogli pokrenuti akciju dajmo im da pjevaju. sav novac ide u moj........ovaj za organizaciju festivala s maidenima, hallowenom, i jos par bendova.
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Mon Jan 05, 2004 8:09 pm   Post subject: Reply with quote

Nikad nisu rekli da će nastupati samo na festivalima. Točka.

Jesu li lijepo rekli da će smanjiti obim svjetske turneje i da će nastupati samo ljeti. Da će većinom ići na festivale i stadionske kocerte zato što mogu jednim takvim koncertom odraditi 3, 4 ili više koncerata tipa dvorane (kao na DOD turneji). Ali ako na nekom području koncert na otvorenom nije moguć onda će ići i u dvorane. Jel' sada jasno?

Zašto organizatori organiziraju festival? Zato što uz glavne zvijezde dodaju još nekoliko niže razredenih bendova, a cijenu ulaznice povećaju dva puta. Wink Tako da je Maidenima svejedno svirali pred 30,000 ljudi na cjelodnenom festivalu ili samo oni + predgrupa ako će dobiti istu lovu.
Back to top
Snake
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Jan 06, 2004 12:04 am   Post subject: Reply with quote

quote:
BoBo wrote
Nikad nisu rekli da će nastupati samo na festivalima. Točka.

Jesu li lijepo rekli da će smanjiti obim svjetske turneje i da će nastupati samo ljeti. Da će većinom ići na festivale i stadionske kocerte zato što mogu jednim takvim koncertom odraditi 3, 4 ili više koncerata tipa dvorane (kao na DOD turneji). Ali ako na nekom području koncert na otvorenom nije moguć onda će ići i u dvorane. Jel' sada jasno?

Zašto organizatori organiziraju festival? Zato što uz glavne zvijezde dodaju još nekoliko niže razredenih bendova, a cijenu ulaznice povećaju dva puta. Wink Tako da je Maidenima svejedno svirali pred 30,000 ljudi na cjelodnenom festivalu ili samo oni + predgrupa ako će dobiti istu lovu.

samo 30,000? Sad
Back to top
Serbian Be@st

PostPosted: Tue Jan 06, 2004 4:23 am   Post subject: Re: Maideni u Splitu... da ili ne? Reply with quote

quote:
CroatianTROOPER wrote
Prijatelju Maiden je prilicno skup bend i sve........zato ja cisto sumljam u njihov dolazak u Split, pogotovo zato sto bi to trebalo bit odmah poslje dod tour.....mislim je da su rekli da ce nastupat samo na festivalima, ali kakv bi to bijo festival u st Roll Eyes ?! ....ali ipak nada zadnja umire! Smile

blago vama,vama bar ima nade da dodju,a kod nas nishta.....Stay heavy, Up The Irons
Back to top
Maiden croatia
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Jan 06, 2004 6:54 pm   Post subject: nada Reply with quote

A... cujte, cinimo sve sto je moguce... evo sad se i novinar Igor Duh iz Slobodne Dalmacije ukljucio u organizaciju. Za par dana cu vam reci novosti...
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Tue Jan 06, 2004 7:13 pm   Post subject: Reply with quote

Jel' može full backstage pass da mogu kamerom snimiti materijal za DVD? Very Happy
Back to top
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Tue Jan 06, 2004 7:50 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
BoBo wrote
Jel' može full backstage pass da mogu kamerom snimiti materijal za DVD? Very Happy

pa ako dodju u split. to ti je dalmacija sve je moguce
Back to top
Snake
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Jan 06, 2004 10:27 pm   Post subject: Reply with quote

ljudi kanite se materijala za DVD vec drzite ljudima palceve, a ako uspije ONDA SVI NOSIMO NESTO Very Happy Very Happy
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Tue Jan 06, 2004 11:41 pm   Post subject: Reply with quote

NNNI Very Happy
Back to top
[Eddie]

PostPosted: Wed Jan 07, 2004 1:04 am   Post subject: Reply with quote

Ja sam iz Bosne i bio sam proslog ljeta u Gorici na svirci Maidena, zaista je bilo fenomenalno. Kao sto neko rece, nada zadnja umire... Hrvatska je jedina sansa za zemlje ex. Yu da u tekucoj turneji vidimo Maidene na nasim prostorima...

Uglavnom, mnogo osoba bi obradovali eventualnim uspjehom, tj. dovodjenjem kraljeva...

Puno srece!
Back to top
Up_The_Irons

PostPosted: Wed Jan 07, 2004 1:39 am   Post subject: Reply with quote

auh... iskreno se nadam da cete uspeti u tome!
u koliko bude bilo kocnerta, nadam se da ima sanse da dodjem u Cro Very Happy
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 1 of 5

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website