www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

MISS FIrMe
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Apr 01, 2008 11:02 pm   Post subject: MISS FIrMe Reply with quote

ja san to tek sad vidila Laughing i zanima me sta judi oe misle o tome ,, jel se prijavija kogo osim cmareca hehe
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 2:18 am   Post subject: Re: MISS FIrMe Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
ja san to tek sad vidila Laughing i zanima me sta judi oe misle o tome ,, jel se prijavija kogo osim cmareca hehe

...ma ti si stara moja nasjela,to ti je garant bila neka prvo-aprilska šala ,heheee (ili si već poslala fotke?) Wink

..u protivnom bi se ti i mogla prijaviti,lipa si i visoka a bili bikini ti super stoji Very Happy Evil or Very Mad usput...

(ma šalin se ja)

...malo mi je taj natječaj nedovoljno objašnjen... Neutral a i nagrade...mislim ono...bira se miss firme,to bi onda trebala biti totalna luđakinja,našeg ranga a ne bilo kakva curica sa povečim grudima u Maiden majici(ako je organizator slučajno na to mislio onda ću ja prijaviti svoju mater!!,pa nek sline)..

...btw...kakva je to čroo maidenovka ako nema memory stick Laughing ,novi dvd i ulaznicu za konc???

...baš me zanima koji je taj profesionalni fotograf...hehee Laughing Cool
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 12:59 pm   Post subject: Reply with quote

hahahahah ne mislin da je ovo sala,, vec vidin neke koji sline nad ovin Wink
da da to sta kazes vridi samo u tvjin snovima stara Wink aaaaaaaaa nisan poslala fotke and so I never will Wink i inace mi ti izbori za miss nisu dragi Smile
nagradne igre me opcenito ne privlace jer mislin da se za neke dobre stvari u zivotu triba dobro uznojit jel Wink a kartu i dvd vec iman odavno Wink tako da,,, jel Wink ostaje primamljiv gospon harris al kliko ce to upoznavanje uopce bit izvedivo na kraju a to tell u the truth i da san lipa zgodna i neznan sta nebi volila bit upoznata s njin na takav nacin ,, nije mi to to,,,
ja iman svoje neke principe u zivotu i ostvarivat cu svoje snove il na svoj nacin il nikako ,,,, I will keep myself I will find a way Wink

uf eto but this is just my opinion who am i to tell, zanimalo me sta drugi misle Wink
hahaha materine slike posaji Wink a jes divja Wink
Back to top
The Pharaoh

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 1:07 pm   Post subject: Reply with quote

evo upravo se priča da će biti i izbor mistera Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 2:38 pm   Post subject: Reply with quote

jos i to,,
Back to top
Maiden Istra

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 6:45 pm   Post subject: Reply with quote

Uf....konačno prilika da i ja pokažem svoje lijepo tijelo Very Happy
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 8:41 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote

, jel Wink ostaje primamljiv gospon harris al kliko ce to upoznavanje uopce bit izvedivo na kraju a to tell u the truth i da san lipa zgodna i neznan sta nebi volila bit upoznata s njin na takav nacin ,, nije mi to to,,,
ja iman svoje neke principe u zivotu i ostvarivat cu svoje snove il na svoj nacin il nikako ,,,, I will keep myself I will find a way Wink

Wink
hahaha materine slike posaji Wink a jes divja Wink

...u tome i jest stvar,bilo bi me sram na takav način privlačit pažnju ljudi a pogotovo biti upoznana s osobom poput Stevea,ufff!!
...mislim da bi njemu bilo draže upoznati npr.mene,kao jako simpatičnu i prije svega pametnu djevojku koja je izdala hrvatsko izdanje biografije o Maidenima (i učinila nešto za njih same)nego nekakvu kvazi ljepoticu...

..mislim,svaka čast svakome ali...

..nije da ja za sebe mislim da nisam dovoljno lijepa,štoviše volim se i ja lickati i pickati i slikati(čak se sama slikam na terasi ka mi je dosadno
Laughing )...ali draže bi mi bilo da me ljudi pamte po nečem zanimljivijem nego po dobrom šupku...(iako je u mom slučaju i on nezaobilazan,uf uf)

Laughing Laughing Laughing

hehee,baš sam divja,right...ah da i materine bi slike bile dobre (pa nisam ja na susjedu that hooooot) Evil or Very Mad

(bullshit Finger )
Back to top
The Pharaoh

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 9:34 pm   Post subject: Reply with quote

evox, jeben komentar, svaka čast Laughing Laughing Laughing
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Apr 02, 2008 9:44 pm   Post subject: Reply with quote

hahahahhahaha mozda bi ti se knjiga boje prodavala da si u kalendaru Wink
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu Apr 03, 2008 7:26 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
hahahahhahaha mozda bi ti se knjiga boje prodavala da si u kalendaru Wink

Laughing možda bi se Bruce zagleda i ostavija ženu da tebe vidi na kalendaru ...to su ti sve neke pretpostavke sweety... Finger heheheheeeh

baš me briga dal ću sve prodati...ja da nemam love nebi to ni radila,ne radim ja to da bi bila poznata i slavna već radi gušta jer full volim Maidene iako bi bila jaaaako sretna da se dobro knjiga proda i da trebam npr.tiskat još koju nakladu...vidjet ćemo...

...baš kao šta si ti sama i rekla...za neke stavari koje voliš u životu i do kojih ti je stalo treba se prvo dobro uznojit a ne skinut se samo i pokazati dupence...to može svaka tuka!!!
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu Apr 03, 2008 9:03 pm   Post subject: Reply with quote

hihi to vec znan da nebi sigurno Wink
bruce ne pada na body nego na brain ,,, Wink
a ovo za prodavanje knjige je bila zajebancija... znas kako judima na pocetku karihjere recu kako BI TRIBALI IZGLEDAT da in se album il knjiga vise prodaju... ko sta su i maideni tribali postat punkeri,, dont get me wrong Wink
Back to top
maidenka

PostPosted: Fri Apr 04, 2008 8:48 am   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
nebi volila bit upoznata s njin na takav nacin ,, nije mi to to,,,

to je to...
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Apr 04, 2008 11:10 am   Post subject: Reply with quote

Ajde curke, svi znaju da že na natjecanju za miss firme pobjedit... cmarec! Wink
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Apr 04, 2008 11:35 am   Post subject: Reply with quote

quote:
axy wrote
Ajde curke, svi znaju da že na natjecanju za miss firme pobjedit... cmarec! Wink

of kors,nečiji čmar-ec ,right!!! Laughing
Back to top
Gul_Ranek
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Apr 04, 2008 1:24 pm   Post subject: Reply with quote

Mislim da se Cmarec cuva za natjecanje najljepseg invalida... Very Happy
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Page 1 of 6

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website