| Author |
Message |
ewox Senior Member

|
Posted: Fri Feb 15, 2008 1:32 pm Post subject: CRO ; Thirty Years Of The Beast |
|
|
Naime ,ako već niste negdje čuli ili pročitali ,još ovo proljeće će biti dovršeno i izdano hrvatsko izdanje knjige o Maidenima 30 Years Of The Beast ,Paula Stenninga.
Knjiga je prilično opširno djelo i obuhvača razdoblje od trideset godina njihovog stvaralaštva.Dozvolu za prijevod sam dugo isčekivala i konačno dobila sve lijepo crno na bijelo početkom mjeseca.
Imam dozvolu za tržište na području cijele bivše Jugoslavije.Ja mislim da sam izabrala jako pogodno vrijeme za svoj projekt u koji nemilosrdno puno ulažem i radim te se nadam da će se dobro završiti.
Podržava me autor koji će na svom osobnom web siteu reklamirati moju knjigu ,te čitava izdavačka kuča Chrome Dreams.
U prevođenju imam veliku slobodu te mi je izdavač dopustio da poradim na malim promjenama na knjizi.
Još se dvoumim oko naslova knjige te koristim ovu priliku da svi vi sudjelujete u odabiru naslova.Možete se javiti ovdje s prijedlozima.
Također sam razmišljala o drugačijem coveru,što mi je isto tako dozvoljeno.Sve moguće prijedloge možete stavljati ovdje ili ih poslati meni mailom na iron_16_maiden@yahoo.co.uk
Hvala,Eva |
|
| Back to top |
|
 |
Belizar
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:01 pm Post subject: |
|
|
| manje više sve se zna o Maidenima i knijige me uopče ne zanimaju,naravno cjenim trud i puno sreće sa knjigom. |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Fri Feb 15, 2008 9:11 pm Post subject: |
|
|
hvala ti prijatelju,no sumnjam da itko sve zna ...daj nam reci ako si ti taj! |
|
| Back to top |
|
 |
Maiden Istra
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 9:53 pm Post subject: |
|
|
Evo još malo podrške iz Istre Svaka čast na trudu...stvarno. |
|
| Back to top |
|
 |
Snake666
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 7:59 pm Post subject: |
|
|
Takoder podrska i iz Opatije  |
|
| Back to top |
|
 |
bloody mary

|
Posted: Mon Feb 18, 2008 10:53 am Post subject: |
|
|
| Evo podrška i iz Slavonije. Kad ta kniga izađe gdje će se moći kupiti i kolika će bit cjena? |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Mon Feb 18, 2008 1:04 pm Post subject: |
|
|
quote:
bloody mary wrote
Evo podrška i iz Slavonije. Kad ta kniga izađe gdje će se moći kupiti i kolika će bit cjena?
Knjiga će se moći kuputi online a postoji mogućnost i u Splitu na koncertu no za to ću još javiti,dogovori s mojim izdavačem i Lupom su u tijeku.
Cijena će biti cca.140 kn! |
|
| Back to top |
|
 |
axy Senior Member

Joined: 06 Feb 2006 Posts: 1967 Location: Rijeka / Labin, CROATIA
|
Posted: Thu Mar 06, 2008 1:03 pm Post subject: |
|
|
Wow draga, ja sam mislila da se ti šališ kad si rekla da ćeš prevoditi
Svaka čast !!!! :bow: :bow:
stavi jednu sa strane za mene
btw. nadam se da ideš na judase da se vidimo  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Thu Mar 06, 2008 3:36 pm Post subject: |
|
|
quote:
axy wrote
Wow draga, ja sam mislila da se ti šališ kad si rekla da ćeš prevoditi
Svaka čast !!!! :bow: :bow:
stavi jednu sa strane za mene
btw. nadam se da ideš na judase da se vidimo
E,draga moja,nema ti šale samnom. Hehee
Šta se knjiga tiče..bit će ih za sve,dvije tisuće komada...
Na sve konc. idem ,jedino što nikada nikoga ne vidim a i mene nitko ne skuži ,valjda se previše našminkam i sredim (ki bi ga znao )...jedino sam se na krematoriju srela s Mare i inače sretnem malog Stipu... hihiii |
|
| Back to top |
|
 |
Dickinson's legacy Senior Member

Joined: 30 Nov 2006 Posts: 727 Location: whirling void of night
|
Posted: Thu Mar 06, 2008 7:45 pm Post subject: |
|
|
zasto je nebi nazvala 30 godina beštije hihi hm odakle mi je to palo na pamet jebemu just kidding e
e napokon smo se upoznali jebemu ovako si mi na svakoj slici bila drugacija vjerojatno te ni ja nebi pripoznala da san te vidila u masi nekoj na maidenima al zakon e |
|
| Back to top |
|
 |
axy Senior Member

Joined: 06 Feb 2006 Posts: 1967 Location: Rijeka / Labin, CROATIA
|
Posted: Fri Mar 07, 2008 11:49 am Post subject: |
|
|
quote:
ewox wrote
E,draga moja,nema ti šale samnom. Hehee
Šta se knjiga tiče..bit će ih za sve,dvije tisuće komada...
Na sve konc. idem ,jedino što nikada nikoga ne vidim a i mene nitko ne skuži ,valjda se previše našminkam i sredim (ki bi ga znao )...jedino sam se na krematoriju srela s Mare i inače sretnem malog Stipu... hihiii
ma ča? ja sam te prepoznala u ljubljani! |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Fri Mar 07, 2008 2:31 pm Post subject: |
|
|
quote:
axy wrote
ma ča? ja sam te prepoznala u ljubljani!
ajme draga...kad je to biiilooo...
mislila sam sada u zadnje vrime da me nitko ne konta...
nit ikog ja skuzim...
...neznam ca se desava  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Fri Mar 07, 2008 2:43 pm Post subject: |
|
|
quote:
Dickinson's legacy wrote
zasto je nebi nazvala 30 godina beštije hihi hm odakle mi je to palo na pamet jebemu just kidding e
e napokon smo se upoznali jebemu ovako si mi na svakoj slici bila drugacija vjerojatno te ni ja nebi pripoznala da san te vidila u masi nekoj na maidenima al zakon e
ja i jos jedna umjetnicka dusa smo cakulali i dosli do zakljucka da bi bilo pametnije tih 30 godina malo preciznije zaokruziti i nasiljiti posto je od izlaska knjige (izvorne) proslo vec skoro 3 god...
znaci naziv bi bio ''33 godine vjernosti'' iz razloga sto mi nije bilo simpaticno doslovce prevoditi ''beast'' na hr. ,ne svidja mi se jednostavno a brijem i da bi ta ''zvijer'' nekolicinu ljudi i odbila (mene samu prvu)...
brojla je lijepa i okrugla a ono sto karakterizira nas i Maidene je vjernost...  |
|
| Back to top |
|
 |
Dickinson's legacy Senior Member

Joined: 30 Nov 2006 Posts: 727 Location: whirling void of night
|
Posted: Sat Mar 08, 2008 12:16 am Post subject: |
|
|
33 ko "pokonji" Isus ka je umra nice number a onda ope beast hihi the good and evil a nisn rekla zvjer nego bestija i da naravno da san se zajebavala hihi lipo ste vas dvoje (ko god da je ta druga umjetnicka dusa) smislili zaboravin ja da triba pazit na kupce hihi ka bi ja odlucivala o naslovu nebi to niko kupija sa cu se ja uvatit privodit eastwooda ,, "od covjeka bez imena do lika koji je mnogima uljepsao dan... ili noc ,,," |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Sat Mar 08, 2008 12:41 am Post subject: |
|
|
quote:
Dickinson's legacy wrote
33 ko "pokonji" Isus ka je umra nice number a onda ope beast hihi the good and evil a nisn rekla zvjer nego bestija i da naravno da san se zajebavala hihi lipo ste vas dvoje (ko god da je ta druga umjetnicka dusa) smislili zaboravin ja da triba pazit na kupce hihi ka bi ja odlucivala o naslovu nebi to niko kupija sa cu se ja uvatit privodit eastwooda ,, "od covjeka bez imena do lika koji je mnogima uljepsao dan... ili noc ,,,"
heheee,ovo ti je zakon stara...dan ..ili noć bilo bi dobro prevesti Eastwooda,jako je zanimljiv lik,jedino neznam dali su u onoj isto jednoj njegovoj knjizi ''Interview'' bile intervjuirane i ženske s kojima je bio...to bi bio kikes znati wooooow
a sta se tiće umjetničke duše...saznat ćete sve kada kupite knjigu,možda ste to baš vi....(koja bloody reklama)  |
|
| Back to top |
|
 |
|