www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

CRO ; Thirty Years Of The Beast
Goto page 1, 2  Next

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Feb 15, 2008 1:32 pm   Post subject: CRO ; Thirty Years Of The Beast Reply with quote

Naime ,ako ve� niste negdje �uli ili pro�itali ,jo� ovo prolje�e �e biti dovr�eno i izdano hrvatsko izdanje knjige o Maidenima 30 Years Of The Beast ,Paula Stenninga.
Knjiga je prili�no op�irno djelo i obuhva�a razdoblje od trideset godina njihovog stvarala�tva.Dozvolu za prijevod sam dugo is�ekivala i kona�no dobila sve lijepo crno na bijelo po�etkom mjeseca. Smile
Imam dozvolu za tr�i�te na podru�ju cijele biv�e Jugoslavije.Ja mislim da sam izabrala jako pogodno vrijeme za svoj projekt u koji nemilosrdno puno ula�em i radim te se nadam da �e se dobro zavr�iti.
Podr�ava me autor koji �e na svom osobnom web siteu reklamirati moju knjigu ,te �itava izdava�ka ku�a Chrome Dreams.
U prevo�enju imam veliku slobodu te mi je izdava� dopustio da poradim na malim promjenama na knjizi.
Jo� se dvoumim oko naslova knjige te koristim ovu priliku da svi vi sudjelujete u odabiru naslova.Mo�ete se javiti ovdje s prijedlozima.
Tako�er sam razmi�ljala o druga�ijem coveru,�to mi je isto tako dozvoljeno.Sve mogu�e prijedloge mo�ete stavljati ovdje ili ih poslati meni mailom na iron_16_maiden@yahoo.co.uk

Hvala,Ewox

Last edited by ewox on Thu Nov 13, 2008 3:55 pm; edited 1 time in total
Back to top
Belizar

PostPosted: Fri Feb 15, 2008 7:01 pm   Post subject: Reply with quote

manje više sve se zna o Maidenima i knijige me uopèe ne zanimaju,naravno cjenim trud i puno sreæe sa knjigom.
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Feb 15, 2008 9:11 pm   Post subject: Reply with quote

hvala ti prijatelju,no sumnjam da itko sve zna Wink ...daj nam reci ako si ti taj!
Back to top
Maiden Istra

PostPosted: Fri Feb 15, 2008 9:53 pm   Post subject: Reply with quote

Evo još malo podrške iz Istre Very Happy Svaka èast na trudu...stvarno.
Back to top
Snake666

PostPosted: Sun Feb 17, 2008 7:59 pm   Post subject: Reply with quote

Takoder podrska i iz Opatije Very Happy
Back to top
bloody mary

PostPosted: Mon Feb 18, 2008 10:53 am   Post subject: Reply with quote

Evo podrška i iz Slavonije. Kad ta kniga izaðe gdje æe se moæi kupiti i kolika æe bit cjena?
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Feb 18, 2008 1:04 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
bloody mary wrote
Evo podrška i iz Slavonije. Kad ta kniga izaðe gdje æe se moæi kupiti i kolika æe bit cjena?

Knjiga æe se moæi kuputi online a postoji moguænost i u Splitu na koncertu no za to æu još javiti,dogovori s mojim izdavaèem i Lupom su u tijeku.
Cijena æe biti cca.140 kn!
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu Mar 06, 2008 1:03 pm   Post subject: Reply with quote

Wow draga, ja sam mislila da se ti šališ kad si rekla da æeš prevoditi Smile

Svaka èast !!!! :bow: :bow:

stavi jednu sa strane za mene Wink

btw. nadam se da ideš na judase da se vidimo Wink
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu Mar 06, 2008 3:36 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
axy wrote
Wow draga, ja sam mislila da se ti šališ kad si rekla da æeš prevoditi Smile

Svaka èast !!!! :bow: :bow:

stavi jednu sa strane za mene Wink

btw. nadam se da ideš na judase da se vidimo Wink

E,draga moja,nema ti šale samnom. Very Happy Hehee
Šta se knjiga tièe..bit æe ih za sve,dvije tisuæe komada... Wink
Na sve konc. idem ,jedino što nikada nikoga ne vidim a i mene nitko ne skuži ,valjda se previše našminkam i sredim (ki bi ga znao Wink )...jedino sam se na krematoriju srela s Mare i inaèe sretnem malog Stipu... Smile hihiii
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu Mar 06, 2008 7:45 pm   Post subject: Reply with quote

zasto je nebi nazvala 30 godina beštije hihi hm odakle mi je to palo na pamet jebemu Wink just kidding e
e napokon smo se upoznali jebemu ovako si mi na svakoj slici bila drugacija vjerojatno te ni ja nebi pripoznala da san te vidila u masi nekoj na maidenima Wink Laughing al zakon e
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Mar 07, 2008 11:49 am   Post subject: Reply with quote

quote:
ewox wrote
E,draga moja,nema ti šale samnom. Very Happy Hehee
Šta se knjiga tièe..bit æe ih za sve,dvije tisuæe komada... Wink
Na sve konc. idem ,jedino što nikada nikoga ne vidim a i mene nitko ne skuži ,valjda se previše našminkam i sredim (ki bi ga znao Wink )...jedino sam se na krematoriju srela s Mare i inaèe sretnem malog Stipu... Smile hihiii

ma èa? ja sam te prepoznala u ljubljani!
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Mar 07, 2008 2:31 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
axy wrote
ma èa? ja sam te prepoznala u ljubljani!

Laughing Laughing Laughing
ajme draga...kad je to biiilooo...
Very Happy
mislila sam sada u zadnje vrime da me nitko ne konta...
nit ikog ja skuzim...

...neznam ca se desava Surprised
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Mar 07, 2008 2:43 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
zasto je nebi nazvala 30 godina beštije hihi hm odakle mi je to palo na pamet jebemu Wink just kidding e
e napokon smo se upoznali jebemu ovako si mi na svakoj slici bila drugacija vjerojatno te ni ja nebi pripoznala da san te vidila u masi nekoj na maidenima Wink Laughing al zakon e

ja i jos jedna umjetnicka dusa smo cakulali i dosli do zakljucka da bi bilo pametnije tih 30 godina malo preciznije zaokruziti i nasiljiti posto je od izlaska knjige (izvorne) proslo vec skoro 3 god...

znaci naziv bi bio ''33 godine vjernosti'' iz razloga sto mi nije bilo simpaticno doslovce prevoditi ''beast'' na hr. ,ne svidja mi se jednostavno a brijem i da bi ta ''zvijer'' nekolicinu ljudi i odbila (mene samu prvu)...

brojla je lijepa i okrugla a ono sto karakterizira nas i Maidene je vjernost... Smile
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Mar 08, 2008 12:16 am   Post subject: Reply with quote

33 ko "pokonji" Isus ka je umra Wink nice number a onda ope beast hihi the good and evil Wink a nisn rekla zvjer nego bestija i da naravno da san se zajebavala hihi lipo ste vas dvoje (ko god da je ta druga umjetnicka dusa) smislili Wink zaboravin ja da triba pazit na kupce hihi ka bi ja odlucivala o naslovu nebi to niko kupija Wink sa cu se ja uvatit privodit eastwooda ,, "od covjeka bez imena do lika koji je mnogima uljepsao dan... ili noc Smile,,,"
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Mar 08, 2008 12:41 am   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
33 ko "pokonji" Isus ka je umra Wink nice number a onda ope beast hihi the good and evil Wink a nisn rekla zvjer nego bestija i da naravno da san se zajebavala hihi lipo ste vas dvoje (ko god da je ta druga umjetnicka dusa) smislili Wink zaboravin ja da triba pazit na kupce hihi ka bi ja odlucivala o naslovu nebi to niko kupija Wink sa cu se ja uvatit privodit eastwooda ,, "od covjeka bez imena do lika koji je mnogima uljepsao dan... ili noc Smile,,,"

heheee,ovo ti je zakon stara...dan ..ili noæ Laughing Laughing Laughing bilo bi dobro prevesti Eastwooda,jako je zanimljiv lik,jedino neznam dali su u onoj isto jednoj njegovoj knjizi ''Interview'' bile intervjuirane i ženske s kojima je bio...to bi bio kikes znati Wink wooooow

a sta se tiæe umjetnièke duše...saznat æete sve kada kupite knjigu,možda ste to baš vi....(koja bloody reklama) Very Happy Wink
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website