| Author |
Message |
ewox Senior Member

|
Posted: Fri Feb 15, 2008 1:05 pm Post subject: Maiden dreams . . . |
|
|
Morala sam otvoriti ovaj topic( nadam se da se slažete) jer mi se full često Maideni pojavljuju u snovima a snovi su bitan dio naših života jer skoro pola života svaki čovjek prespava...
Već smo pričali o tome koliko se sjećam i djelili snove..Možemo i dalje,ovdje!
Noćas sam imala burnu noć.Ne zboga Valentinova ,već zbog gripe i snova..probudila sam se u pola tri ujutro,sva dehidrirana i sva takva išla kuhati čaj
..nešto prije obogatila sam se i svu lovu uložila sam na to da me obuče za nekakvog pilota (ideššš).Ponajprije sam se vozila u boeingu 757 ,pa mi to nije bilo dosta..potom sam vozila A320.
Za to su čuli Maideni(da pilotiram i sl.) te su odlučili ukinuti Bruce air te čitavu stvar staviti meni u ruke pod imenom projekta ,nekakav''Maiden Croatia air''..bilo je više nego odlično..No,ni to mi nije bilo dovoljno već mi je 'Arry omogućio da vozim nekakav ogromni Mig(onaj šta probija zvučni zid)...
Al sam dizala prašinu...  |
|
| Back to top |
|
 |
Maiden Istra
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 9:56 pm Post subject: |
|
|
Hahahahahaha a i sam svašta sanjao. Da me Eddie progoni, da sam na pozornici s Maidnima itd. jbg...bar u snovima  |
|
| Back to top |
|
 |
dickinsonica

|
Posted: Mon Feb 25, 2008 10:55 am Post subject: |
|
|
ja u prosjeku svaku drugu večer sanjam snove s maiden tematikom
a nije to ništa čudno kad živiš s njihovom muzikom 24/7 i okružen s s toliko stvari s kojih iskaču razni eddie-vi i logo-i s maiden naslovom
uglavnom sanjam da nikako ne mogu doć do prvog reda na koncertu makar nema nikog  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Fri Mar 21, 2008 8:03 pm Post subject: |
|
|
Eo jebemu jucer sanjala da Maideni imaju konc.jedan dan posli mog rođendana i to u nekoj maloj jadnoj dvoranici koja samo sto se sama od sebe ne sravna sa zemljom...(da je real,neznam sta bi se desilo kada bi prispojili sva pojacala i zvucnike one)...Uglavnom stage im je bio nasred te dvorane i ja sam bila u prvom redu,ofkors ali sam ih gledala otraga (tako da su mi u krupnom planu bile njihove primamljive stražnjice) ...Srela sam sestru od frendice s kojom sam bangala,skakala i plakala od srece,damnit,sa sminkom sa njoj unistila novu majicu,tila me ubit,yaaaaaay  |
|
| Back to top |
|
 |
Dickinson's legacy Senior Member

Joined: 30 Nov 2006 Posts: 727 Location: whirling void of night
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 10:29 pm Post subject: |
|
|
hahahaah sa sminkon unistila nou majicu,, na maidenima ,,, i ona poludi umisto da uziva na maidenima ,, i di jon je pamet bila nosi novu majicu na maidene hehhehe
coooooooool e happy bday again better late then never,, hm tjesim se |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Sat Mar 22, 2008 5:35 pm Post subject: |
|
|
@Mare...thanx again dear!!!
OMFG!!!Nocas sanjala Stevea nest,jebemu,nemogu se svega sjetiti,uglavnom nasli smo se kao na promociji moje knjige na koju je čovik doša i ja sam bila toliko oduševljena što ga vidim da sam od sreće jednostavno zablokirala i nisam znala šta da mu kažem...
Kosa mu je bila taaaako predivna i sjajna da sam ja glupača sva očarana došla liku pred nos i počela mu mirisati kosu...(a lik me zbunjeno gleda i smije se..i misli si ''ovoj nisu sve na broju'')...Yaaaaayaaaay
Ja nisam normalna  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Mar 22, 2008 7:20 pm Post subject: |
|
|
hahaha ja san sinoc sanjala da san u bruce airu i da taman glean sta mu je koda vozi auto ..kad ce vise poletit ...predugo se po pisti vozi i taman uzljecemo i mater me probudi daaaaaamn |
|
| Back to top |
|
 |
The Pharaoh

Joined: 16 Jan 2007 Posts: 328 Location: Delnice, CROATIA (Somewhere In Time)
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 11:40 pm Post subject: |
|
|
e sretan rođendan evox, sa zakašnjenjem  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Sun Mar 23, 2008 2:53 pm Post subject: |
|
|
quote:
The Pharaoh wrote
e sretan rođendan evox, sa zakašnjenjem
Fala prijatelju!!!  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Sun Mar 23, 2008 2:55 pm Post subject: |
|
|
quote:
Dickinson's legacy wrote
hahaha ja san sinoc sanjala da san u bruce airu i da taman glean sta mu je koda vozi auto ..kad ce vise poletit ...predugo se po pisti vozi i taman uzljecemo i mater me probudi daaaaaamn
taman uzlijećete,hahahaaaaa,a jebemu,čoviku bit će malo više vrimena triba
cool,yaaaaaaay  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Mar 24, 2008 12:53 am Post subject: |
|
|
hahahha ovo nije bilo u siframa,,, FAKAT smo uzlijetali taman i neznan sta mu je bilo da se voza tliko dugo po pisti hahha
METAL EASTER TO YA ALL!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Flash_666

|
Posted: Wed Mar 26, 2008 3:02 pm Post subject: |
|
|
Sanja sam nekidan da Maideni sviraju tam na nekom trgu(nemojte me ubit) i da su počeki Dance of Death i da sam ja kako imaju stepenice od trga i bina je naslonjena na velike zidine,točno na zidinama iznad bine i čujem Dance of Death i počnem trčat dole ispred pozornice i taman kad sam došao i počeo pjevat na glas,svi se počei razilazit i Maideni stali svirati i pjevati.
I silaze oni sa stagea i idu prema meni i stanu tam pored mene i tak ja ih upoznam i počnem pričat s njima i tak,valjda sam pričao sa Bruceom i došao mi prijatelj iza leđa,prekinuo razgovor između mene i Brucea i tad sam se probudio.  |
|
| Back to top |
|
 |
Screamy Senior Member

|
Posted: Wed Mar 26, 2008 3:17 pm Post subject: |
|
|
ja sam prije nekih tjedan dana sanjao da sam Dickinsona upoznao u nekakvom hotelu prije koncerta, znam da sam kojekakve izlike smišljao da me puste do njega i na kraju smo zajedno bili na kavi...probudio sam se presretan makar sam znao da je to samo san  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Wed Mar 26, 2008 8:25 pm Post subject: |
|
|
... heheee dobri ste...
..a ja sinoć došla (kao)na neki konc njihov i bila u prvom redu naravno i Bruce citavo vrijeme gledao u mene i točno sam znala,imala filing da će me povuć na stage...(i sad ono najbolje )..kad odjednom pojavi se iza mene Mare i to u gornjem djelu bikinija nekog bijelog,a u snu je imala taaako ogromne grudi da je to bilo stvarno enormnih veličina ...i naravno Bruce ju (umjesto mene ) povuče na stage a ja popizdim od ljubomore(no inače uopće nebih )...
...ostatka se ne sjećam osim nećeg sitnog u magli da sam kasnije na plaži pokušavala utopiti Mare (umislila sam si da bi to bilo izvedivo u snu pošto sam se aktivno godinama bavila plivanjem...no mislim da bi za real ipak bila ja ta koja bi se nagutala vode..kad bi Maaaaaare mene potopila)
(sorry stara,to je bio SAMO san)  |
|
| Back to top |
|
 |
Flash_666

|
Posted: Wed Mar 26, 2008 9:44 pm Post subject: |
|
|
 |
|