| Author |
Message |
bloody mary

|
Posted: Tue Jul 15, 2008 9:47 pm Post subject: |
|
|
| Ma nema to veze, nitko ne gleda na to. |
|
| Back to top |
|
 |
Zeljezna Djeva

|
Posted: Tue Jul 15, 2008 9:49 pm Post subject: |
|
|
quote:
bloody mary wrote
Ma nema to veze, nitko ne gleda na to.
Ako tako mislis,svaka cast...Jer neki ljudi imaju predasuda dosta...Pa onda :s...A koliko ti imas godina?Ides na koncert pretpostavljam,a na kojem dijelu si?? |
|
| Back to top |
|
 |
bloody mary

|
Posted: Tue Jul 15, 2008 10:08 pm Post subject: |
|
|
quote:
Zeljezna Djeva wrote
Ako tako mislis,svaka cast...Jer neki ljudi imaju predasuda dosta...Pa onda :s...A koliko ti imas godina?Ides na koncert pretpostavljam,a na kojem dijelu si??
Imaš PM. |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Wed Jul 16, 2008 9:44 am Post subject: |
|
|
@željezna djeva
ma niš se ti ne brini svi ti ovdje na ovom forumu vole djecu...sve je dobro dok se barba čmarec ne pojavi aajme ajmeee |
|
| Back to top |
|
 |
bloody mary

|
Posted: Wed Jul 16, 2008 9:58 am Post subject: |
|
|
quote:
ewox wrote
@željezna djeva
ma niš se ti ne brini svi ti ovdje na ovom forumu vole djecu...sve je dobro dok se barba čmarec ne pojavi aajme ajmeee
Ma još ćeš uplašit curu pa će se bojat doć na forum.  |
|
| Back to top |
|
 |
Zeljezna Djeva

|
Posted: Wed Jul 16, 2008 10:32 am Post subject: |
|
|
quote:
bloody mary wrote
Ma još ćeš uplašit curu pa će se bojat doć na forum.
Ma ne moze mene nista uplasit...  |
|
| Back to top |
|
 |
bloody mary

|
Posted: Wed Jul 16, 2008 10:45 am Post subject: |
|
|
quote:
Zeljezna Djeva wrote
Ma ne moze mene nista uplasit...
Eto, kad si ti neustrašiva.
 |
|
| Back to top |
|
 |
iron_dadda

|
Posted: Wed Jul 16, 2008 1:05 pm Post subject: |
|
|
quote:
Zeljezna Djeva wrote
A naravno da jest,ali se nekad osjecam ko crna ovca na forumu...
Ovdje su ljudi oko 20 godina i slusaju maidene duze od mene...A ja sam tek jedna "klinka"...Hahah...
Jednim dijelom, hm, suosjecam se sa tobom .
Ako odem na koncert u Split, e onda ce mi to biti drugi rodjendan . Preporodicu se . Ja sam roditeljima rekla kao, neka mi to bude poklon za 18. rodjendan. A trenutno imam 16 . |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Wed Jul 16, 2008 2:27 pm Post subject: |
|
|
baš dobro da su došle neke nove mlade nade da nam malo ožive forum,baš sam do nedavno htjela otvorit topit ''dal su svi ovdje pokrepali?''
ma žežam se ja malo željezna djevo u biti ,da samo znaš kako su mene ovdje zlostavljali kada sam tek došla...sad već imam nekakav staž pa moram i ja malo druge žežati ako ih već ne zlostavljam
....  |
|
| Back to top |
|
 |
Zeljezna Djeva

|
Posted: Wed Jul 16, 2008 2:52 pm Post subject: |
|
|
quote:
ewox wrote
baš dobro da su došle neke nove mlade nade da nam malo ožive forum,baš sam do nedavno htjela otvorit topit ''dal su svi ovdje pokrepali?''
ma žežam se ja malo željezna djevo u biti ,da samo znaš kako su mene ovdje zlostavljali kada sam tek došla...sad već imam nekakav staž pa moram i ja malo druge žežati ako ih već ne zlostavljam
....
Haha...Ma to je normalno,uvijek te zezaju...Kad si najmladi,najmanji etc...
I doma sam najmlada i najmanja pa to vise nije zezanje,nego zlostavljanje(sala)...  |
|
| Back to top |
|
 |
dickinsonica

|
Posted: Thu Jul 17, 2008 10:59 am Post subject: |
|
|
Baza je ono s Google Earthom
Ja zadnjih dana svaku, svaku, svaku večer sanjam Poljud i koncert. Ali ti snovi, koliko god su lijepi, toliko su stresni. Jutros sam se uplakana probudila! A ja nikad ne plačem. Evo najrecentniji san mi još šalje trnce po leđima. Uglavnom...svaki put san počne tako da se ja nisam dovoljno spremila i naoružala za koncert, a već je 10.08. ujutro. Trčim ka sumanuta na Poljud i uspijevam stati na sredinu prvog reda. Onda mobitelom zovem roditelje i kažem im da naruče avion koji će za sobom nositi natpis BRUCE I LOVE YOU. I oni to spremno učine i tajmiraju ga za 21.00 h. I tek je 14.00, a Bruce izlazi i viče (na hrvatski): " 'Oćemo li se zabavit večeras?!" A svi: " 'Oćemo!!"
I dolazi tih famoznih 9 sati navečer, Poljud se pretvara u elitno ljetno kino u Londonu, avion proleti, ja se dižen, urličen, pokazujem na njega, a Bruce: "We know, Mirjana, we know" ..i smije se
Počinje koncert, pa stanka u kojoj se poklanja DVD Chemical Wedding i počinje nekakvo odbrojavanje, ja vrištim od sreće, a Bruce dolazi do mene i priča o filmu, kako on zna koliko ja cijenim i volim umjetnost, da kako mi se čini, šta mi se ne sviđa i cilo vrime mi se smiješi.   
i dakako, ja se probudin i plačem jer je to bija samo san A TAKO JE REALNO IZGLEDALO!  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Thu Jul 17, 2008 2:52 pm Post subject: |
|
|
quote:
dickinsonica wrote
Ali ti snovi, koliko god su lijepi, toliko su stresni. Jutros sam se uplakana probudila! A ja nikad ne plačem. Evo najrecentniji san mi još šalje trnce po leđima. Uglavnom...svaki put san počne tako da se ja nisam dovoljno spremila i naoružala za koncert, a već je 10.08. ujutro. Trčim ka sumanuta . . .
Što da kažem...ta noćna mora četo mi se ponavlja!!!Arrrrggg  |
|
| Back to top |
|
 |
Dickinson's legacy Senior Member

Joined: 30 Nov 2006 Posts: 727 Location: whirling void of night
|
Posted: Thu Jul 17, 2008 7:19 pm Post subject: |
|
|
ajme mike ovo je strasnooooo kojas ti legenda od zene ajme ajme
ja zadnje vrime stalno sanjan koncert i brucea i laprdanje s njime koda se znamo sto godina ajme ajme strasno nesto jebote
uf e kad cemo nabavit taj film  |
|
| Back to top |
|
 |
dickinsonica

|
Posted: Thu Jul 17, 2008 7:33 pm Post subject: |
|
|
quote:
Dickinson's legacy wrote
ajme mike ovo je strasnooooo kojas ti legenda od zene ajme ajme
ja zadnje vrime stalno sanjan koncert i brucea i laprdanje s njime koda se znamo sto godina ajme ajme strasno nesto jebote
uf e kad cemo nabavit taj film
hehe ka i ja baš je priča sa mnom i još san ja sidila u kinu, a on je čučnija i stavija mi ruke na kolina
a moramo ga sad ovih dana skinit s neta, mislin da će bit raspoloživ, ne znan ko će čekat duže
ajmeeee ja san pod totalnom groznicon mare moja, moramo se šta prije vidit  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Thu Jul 17, 2008 7:46 pm Post subject: |
|
|
aaajme ajme,ruke ti je metnija na kolina
pitam se šta bi ti tvoj ćaća reka na ovo