| Author |
Message |
Dickinson's legacy Senior Member

Joined: 30 Nov 2006 Posts: 727 Location: whirling void of night
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 12:21 am Post subject: |
|
|
quote:
ewox wrote
... heheee dobri ste...
..a ja sinoć došla (kao)na neki konc njihov i bila u prvom redu naravno i Bruce citavo vrijeme gledao u mene i točno sam znala,imala filing da će me povuć na stage...(i sad ono najbolje )..kad odjednom pojavi se iza mene Mare i to u gornjem djelu bikinija nekog bijelog,a u snu je imala taaako ogromne grudi da je to bilo stvarno enormnih veličina ...i naravno Bruce ju (umjesto mene ) povuče na stage a ja popizdim od ljubomore(no inače uopće nebih )...
...ostatka se ne sjećam osim nećeg sitnog u magli da sam kasnije na plaži pokušavala utopiti Mare (umislila sam si da bi to bilo izvedivo u snu pošto sam se aktivno godinama bavila plivanjem...no mislim da bi za real ipak bila ja ta koja bi se nagutala vode..kad bi Maaaaaare mene potopila)
(sorry stara,to je bio SAMO san)
ajmeeeeeeeee ajmeeeeeeeee
majko koji prljavi snovi jebote,,, nisan ti ja pamela e,,,, ovaj opis FAKAT nema veze samnon,, nikakve,,, cak ni taj bili bikini nebi obukla a pogotovo na koncert doc u tome,, hihihi to se moze dogodit samo u tvojin najludjin snovima,,, al moran priznat ovaj dio s bruceon mi se svidja,,, nije ti on to zbog bikinija hehhe i sam je reka da nevoli perfect body ,, whatever that is haha .. sas me podusit zbog ovoga jebemu  |
|
| Back to top |
|
 |
bloody mary

|
Posted: Thu Mar 27, 2008 12:36 am Post subject: |
|
|
Neki da sam sanjala da sam bila na koncertu Maidena sa dvije frendice i svirali su u nekoj dvorani, nisu imali ni stage nego su bili u kutu dvorane i vidjela sam samo Bruce-a i Steve-a od cjelog benda.
I navaljujem ja na frendicu da idemo dolje s tribina da se slikamo s Bruceom i neće ona, kaže gužva je nećemo moć do njega, i ja pizdim sva nabrijana, išla bi dole, i malo kasnije ju ova druga frendica pita da se idu dole slikat s Bruceom i ova pristane i kažu mi da ostanem gore čuvat fotiće, ja popizdula što je samnom nije htijela ić a s njom je i odjednom vidim kako se gomila raščistila i frendica prića s Brucemom i lijepo se oni poslikali, i ja sam toliko popizdila što samnom nije htijela ići da sam toliko vrištala i zanjemila sam od slinog vrištanja i kad sam se probudila stvarno me bolilo grlo.
I kad sam ponovno zaspala opet sam sanjala da sa bila na koncertu Maidena i stajala sam u drugom, trećem redu i odjednom sam izvadila bananu koja je bila moj fotoaparat i slikaka Maidene, a onda sam se izvuka iz gomile i ošla nekom pokazat slike i naravo da se nisam mogla vratit naprijed di sam bila,i opet sam popizdila i vrištala, i onda sam se probudila.
Eto sad sam se malo raspisala i ima još toga, ali to ću drugom prlikom. |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Thu Mar 27, 2008 1:59 pm Post subject: |
|
|
quote:
Dickinson's legacy wrote
ajmeeeeeeeee ajmeeeeeeeee
majko koji prljavi snovi jebote,,, nisan ti ja pamela e,,,, ovaj opis FAKAT nema veze samnon,, nikakve,,, cak ni taj bili bikini nebi obukla a pogotovo na koncert doc u tome,, hihihi to se moze dogodit samo u tvojin najludjin snovima,,, al moran priznat ovaj dio s bruceon mi se svidja,,, nije ti on to zbog bikinija hehhe i sam je reka da nevoli perfect body ,, whatever that is haha .. sas me podusit zbog ovoga jebemu
...e stara moja,nemaš ti pojma koliko je izgledalo realno..u zadnje vrijeme me stvarno muče ti lucidni snovi,jebemu..
..ma znam da opis nema veze s tobom i da su nam cice...(tu negdje )
..al jbg..bio je to još jedan od mojih wildest dreams...daaamn!
.. i don't worry,neću te podušit!!!Hahahahahahahahahahahhahahaha |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Thu Mar 27, 2008 2:06 pm Post subject: |
|
|
quote:
bloody mary wrote
...
I kad sam ponovno zaspala opet sam sanjala da sa bila na koncertu Maidena i stajala sam u drugom, trećem redu i odjednom sam izvadila bananu koja je bila moj fotoaparat i slikaka Maidene, a onda sam se izvuka iz gomile i ošla nekom pokazat slike i naravo da se nisam mogla vratit naprijed di sam bila,i opet sam popizdila i vrištala, i onda sam se probudila.
.
Heeheheeee,izvadila fotić-bananu,bwahahaaaa, jebemu...
A sigurno si ju prije morala oguliti da bi nekome pokazala fotke, ... |
|
| Back to top |
|
 |
Flash_666

|
Posted: Thu Mar 27, 2008 2:58 pm Post subject: |
|
|
quote:
ewox wrote
A sigurno si ju prije morala oguliti da bi nekome pokazala fotke, ...
 |
|
| Back to top |
|
 |
Flash_666

|
Posted: Thu Mar 27, 2008 3:01 pm Post subject: |
|
|
quote:
ewox wrote
A sigurno si ju prije morala oguliti da bi nekome pokazala fotke, ...
 |
|
| Back to top |
|
 |
bloody mary

|
Posted: Thu Mar 27, 2008 3:09 pm Post subject: |
|
|
| banana je bila oguljena, i morala sam pazit da mi se ne raspadne. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Mar 27, 2008 7:04 pm Post subject: |
|
|
jooooj eva eva ,,, ajme hehehe kakve ti to filmove gleas prije spavanja hehehe,,, strasnoooooo,,, triba gleat srice a ne to hahahaha
ajme sinoc sanjala da san u srednjoj na kontrolnom i nemogu se skoncentrirat jer se mislin jesan li putovnicu ponila jer cin to zavrsi triba ic na maidene,, i recen profesorici da mi da odma jedan da neman vrimena za to da moran trazit ,, i kopan cili sat po torbi sve neka mala sranja slicna al nikako nac i na kraju sata nadjem putovnicu i odem ca,,, a u medjuvremenu san ursi sata zvala brata da pogleda jel doma negdi a on nije bija doma,,, i negdi na skalama vidin dick bella i za njim neki ljudi iszto sta rade za NJih jel al ih nisna tila smetat i sidnemo skupa i cekamo bus okrenem se kad ono bruce sidi i pilotskome odjelu tamo i cita neko cudo i digne pogled hehe zbunjeni i on i ja,,,,i tako to E |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Thu Mar 27, 2008 8:10 pm Post subject: |
|
|
quote:
bloody mary wrote
banana je bila oguljena, i morala sam pazit da mi se ne raspadne.
daaaamn,pa nemaš ni poštenu bananu (johe meni,morala paziti da joj se ne raspadne,hoooly shit )
 |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Thu Mar 27, 2008 8:17 pm Post subject: |
|
|
quote:
Dickinson's legacy wrote
jooooj eva eva ,,, ajme hehehe kakve ti to filmove gleas prije spavanja hehehe,,, strasnoooooo,,, triba gleat srice a ne to hahahaha
ajme sinoc sanjala da san u srednjoj na kontrolnom i nemogu se skoncentrirat jer se mislin jesan li putovnicu ponila jer cin to zavrsi triba ic na maidene,, i recen profesorici da mi da odma jedan da neman vrimena za to da moran trazit ,, i kopan cili sat po torbi sve neka mala sranja slicna al nikako nac i na kraju sata nadjem putovnicu i odem ca,,, a u medjuvremenu san ursi sata zvala brata da pogleda jel doma negdi a on nije bija doma,,, i negdi na skalama vidin dick bella i za njim neki ljudi iszto sta rade za NJih jel al ih nisna tila smetat i sidnemo skupa i cekamo bus okrenem se kad ono bruce sidi i pilotskome odjelu tamo i cita neko cudo i digne pogled hehe zbunjeni i on i ja,,,,i tako to E
T joooj stara moja,mislin da nas dvje more slična sranja,jebemu...heheee,i ja uvik iman stra da neću negdi zakasnit ka mi je važno,damn!!
I...kakav je Brucey bija u pilotskon? ...hehee,a garan su van se i misli srele a ne samo pogledi,huuuuuh
(baš me zanima šta ti gledaš prije spavanja,što li tebe uspavljuje?...mene knjiga i posa u zadnje vrime ) |
|
| Back to top |
|
 |
bloody mary

|
Posted: Fri Mar 28, 2008 12:47 am Post subject: |
|
|
Evo još jednog.
Bila sam u nekoj kući sa Bruce-om, Steve-om i Adrianom, i Adrian je nekud ošo za svoj račun, a Bruce i Steve su imali nekih problema sa svojim ženama, i obadvoica me zovu da im pomognem da rješe to i ja ne znam s kojim da odem i odjećala sam se rastrgana na dvije strane i odlučim ja ipak otić sa Bruce-om.
I tako mi uđemo u kupatilo u kojem je bilo hrpa praznih kanti i posuda i Bruce sjedne u praznu kadu, obučen, a ja sam sjela na poklopljenu wc školjku i onda mi se on nešto žalio na Steve-a i ženu, i onda sam se probudila i sad ne znam kako smo rješili problem sa njegovom ženom. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Mar 28, 2008 12:50 am Post subject: |
|
|
hahahaha bija je tliko lip da san ga samo gledala nisan mu se mogla ni priblizit hehe uzivanje u pogledu
hahaha al kako me to mucili neko pribiranje pa zoven brata a on da nije doma da nemoze stic pa se mislin kako cu ovi svi zivceni oko mene kao dajte jon jedan i ja se dignene ma dajte mi odma jedan bas me briga za to to mi je najmanje vazno ,,, ajme koja scena hehehe i na kraju sata ga tek uspijen nac,, jooooj
aaaaaaaaa prije spavanja net, il neki spotovi i cudesa pa tus i knjiga u krevetu zavisi i koja je knjiga kako cu sanjat  |
|
| Back to top |
|
 |
Snake Senior Member

Joined: 07 Sep 2003 Posts: 783 Location: Mostar, Bosnia & Herzegovina
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 9:49 am Post subject: |
|
|
a jeste zagorile  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Fri Mar 28, 2008 12:12 pm Post subject: |
|
|
ajde,ajde,nemoj mi reći da niste mislili na isto...ti zloćkice jedna,heheee
quote:
Dickinson's legacy wrote
aaaaaaaaa prije spavanja net, il neki spotovi i cudesa pa tus i knjiga u krevetu zavisi i koja je knjiga kako cu sanjat
pa i meni tako uglavnom,samo nekad drugim redosljedom,uglavnom knjiga-prvi plan...(još neko vrijeme a onda ću i ja počet živjet neurednim životon-can't wait)
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Mar 28, 2008 1:40 pm Post subject: |
|
|
hahahahaha ka ti pocnes zivit neurednin zivoton ja cu morat pocet zivit ko ti sad,,, aah posa jebemu
ah bruce i ja uvik mislimo isto hahhahhahahha  |
|
| Back to top |
|
 |
|