www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

Fanovi iz Srbije u Splitu?
Goto page 1, 2, 3, 4  Next

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
boraks

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 1:23 pm   Post subject: Fanovi iz Srbije u Splitu? Reply with quote

Vidim da dosta fanova iz Srbije planira doci na koncert u Split, mada vidim da su neki zabrinuti za bezbednost, kao u fazonu da Split nije tako "gostoprimljiv kao Zagreb"?? Ne znam sta da mislim posto sam cuo razlicite price.
Vidim da i "Firma" planira neki "Iron Cup" gde su naveli da ce ucestvovati i ekipa iz Srbije. Zna li neko nesto vise o tome, kako ce to biti organizovano?
Back to top
Maiden croatia
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 1:32 pm   Post subject: Reply with quote

ma stari moj, nisam neki ulatranacionalista, ali sve i da jesam, kad sviraju maideni bolio bi me kurac ko je is srbije, ko je iz čečenije. Maideni, samo Maideni, a ostalo.... koga briga....

Svi smo mi fanovi i nek nas to veže

A što se tiče Beograda, nama je tamo bilo super, više od očekivanog

P.S. O Iron Cupu detalji uskoro
Back to top
boraks

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 1:37 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Maiden croatia wrote
ma stari moj, nisam neki ulatranacionalista, ali sve i da jesam, kad sviraju maideni bolio bi me kurac ko je is srbije, ko je iz čečenije. Maideni, samo Maideni, a ostalo.... koga briga....

Svi smo mi fanovi i nek nas to veže

A što se tiče Beograda, nama je tamo bilo super, više od očekivanog

P.S. O Iron Cupu detalji uskoro

Ma naravno, i ja isto tako razmisljam. Ali sta da se radi, ima raznih ljudi...
Licno verujem da ce u Splitu biti festa, bas se radujem koncertu Smile
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 3:32 pm   Post subject: Reply with quote

Ovisi mislite li doci samo na koncert ili ostati dan-dva u Splitu.
Back to top
Maiden Istra

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 7:32 pm   Post subject: Reply with quote

Ne znam kakvo je bilo ponašanje između srpskih i hrvatskih fanova u Beogradu.Koliko sam čuo bilo je ok pa onda ni kod nas ne bi trebalo bit problema. Ko što kaže Stipe, sve nas vežu Maideni...a ostale stvari su sad prošlost...
Back to top
kiki

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 7:38 pm   Post subject: Reply with quote

vidim stipe da si opet uletio u neki od svojih mnogobrojnih suludih filmova.kad ce to bit sluzbeno potvrdeno
Back to top
kiki

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 7:40 pm   Post subject: Reply with quote

a to sa srbima nema nikakve veze.uvijek ce se naci par budala koje ih budu htjele malo nalupat
Back to top
Pilgrim

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 10:56 pm   Post subject: Reply with quote

ma sta ima veze, istina je da su rane jos svjeze, no vezu na maidene i to je to,dobrodosli
Back to top
kiki

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 11:37 pm   Post subject: Reply with quote

u pravu si full.tako i ja mislim ali velim da uvijek ima svakavih likova i budala
Back to top
boraks

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 9:19 am   Post subject: Reply with quote

quote:
BoBo wrote
Ovisi mislite li doci samo na koncert ili ostati dan-dva u Splitu.

Mislis ako ostajem duze povecava se sansa da naletim na nevolje?
Pretpostavljam da ce vecina ljudi doci samo na koncert...Mada bi ja licno voleo ostati koji dan i malo obici Split, posto sam zadnji put bio 80 i neke, kad sam imao 6,7 godina i ne secam se bas puno toga..
Moj ortak ima rodbinu tamo, pa mozda cemo kod njih...Druga varijanta je organizovano busom iz Beograda na koncert, i povratak kuci isto vece.
Back to top
mirko123

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 9:55 am   Post subject: maiden Reply with quote

moja ti je preporuka da dodjes na koncert i da se na bilo koji nacin ne eksponiras..pogotovo sa ekavicom...moras shvatiti da ima puno kretena i huligana koji bi te prebili samo zato sto si srbin..a to nema veze sa ranama rata nego sa kretenizmom i huliganizmom..valjda bi se meni neki klinac iz srbije trebao ispricati za 91. pa tek tad doci na koncert
ma dodjite kao sto ce doci bosanci i crnogorci i svi..moja vam je preporuka da se ne eksponirate..utopi se u masu i uzivaj..bila bi fora da bruce u splitu pozdravi fanove iz srbije..hahaha Laughing Laughing Laughing
Back to top
Gul_Ranek
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 9:55 am   Post subject: Reply with quote

Cuj, ja sam iz Rijeke gdje nikad nije bilo takvih problema pa mozda ne mogu skroz objektivno reci - ali, ako cete vi dolaziti busom, bez auta da se o njemu morate brinuti, pa tko ce pobogu prepoznati da ste Srbi? Very Happy Ne vidim zasto bi bilo problema. Sumnjam da Splitom ide patrola koja broji krvna zrnca "sumnjivim" ljudima.
Back to top
boraks

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 10:19 am   Post subject: Re: maiden Reply with quote

[quote="mirko123"]moja ti je preporuka da dodjes na koncert i da se na bilo koji nacin ne eksponiras..pogotovo sa ekavicom...

Ha,ha...znaci najsigurnije da pricam na engleskom..."Can I have a Karlovacko beer please" Smile
Back to top
The Pharaoh

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 10:51 am   Post subject: Reply with quote

Što se tiče našeg odlaska u Beograd stvarno sam ostao bez riječi.. Nije da me bilo strah ali opet malo sam se osjećao neugodno, pogotovo kad su nas srpski graničari gledali koda smo kriminalci, svi neki strogi Laughing Ranko se sjećaš?? Ali, kasnije smo još pričali sa nekim ljudima poslije koncerta i jedan je čak znao gdje su Delnice nisam mogao vjerovat... a to je tamo Gorski kotar, ja ostao paf.. I da , Bruce je pozdravio Hrvate u Srbiji, to je bilo jako lijepo..
Mislim da nebi trebali imat problema, ali to što kaže Mirko nemojte previše koristit ekavicu, jer ima raznih budala..
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 11:03 am   Post subject: Re: maiden Reply with quote

quote:
mirko123 wrote
moja ti je preporuka da dodjes na koncert i da se na bilo koji nacin ne eksponiras..pogotovo sa ekavicom...moras shvatiti da ima puno kretena i huligana koji bi te prebili samo zato sto si srbin..a to nema veze sa ranama rata nego sa kretenizmom i huliganizmom..valjda bi se meni neki klinac iz srbije trebao ispricati za 91. pa tek tad doci na koncert
ma dodjite kao sto ce doci bosanci i crnogorci i svi..moja vam je preporuka da se ne eksponirate..utopi se u masu i uzivaj..bila bi fora da bruce u splitu pozdravi fanove iz srbije..hahaha Laughing Laughing Laughing

Zato sam ga i pitao dolaze li samo na koncert ili na par dana. Ako je samo na koncert onda ne bi trebalo biti nikakvih problema ako zadrze low profile. Autobus bi bilo najbolje rjesenje iako i auto mogu negdje sigurno parkirati, ali se uvijek moze naci neka budala.
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website