www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

Fanovi iz Srbije u Splitu?
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
Dok

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 2:38 pm   Post subject: Reply with quote

Verovatno ce biti organizovano kao i svaki put kada se ide u inostranstvo na koncerte. Znaci polazi se dan ranije u 22 ili 23h, dolazak je pradvidjen u ranim jutarnjim casovima, zajebancija po gradu do 17, 18h i na koncert. Povratak je normalno odmah po zavrsetku koncerta. Ovde(mislim u Srbiji) se vec prave kombinacije za Split, bice sigurno par autobusa jos samo treba napraviti kombinaciju za Rumuniju 04.11.2008.
Back to top
CroatianTROOPER

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 2:46 pm   Post subject: Reply with quote

nema u st problema za srpske fanove, pa i prošlo ljeto ih je bilo dosta u st. U splitu se mozete osjecat normalno i opusteno.
Back to top
mirko123

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 9:40 pm   Post subject: maiden Reply with quote

a slusaj ako pitas "ima li bre ,jedno ladno karlovacko" a neki thompsonovac bude blizu tebe mogao bi vidjeti kako ustase ciste svoj mali dio svemira Laughing Laughing Laughing joj,sad ce me dado razapeti sto spominjem marka Embarassed Embarassed
ma brate,dodji,urlaj ,uzivaj,ali ako bruce spomene fanbove iz srbije stavi ruku na usta jer nikad neznas tko je pored tebe Very Happy a i bude li vam bus prosao pored sinja i slicno mogli bi vidjeti i osjetiti kako zagora ima tvrdo kamenje..a i geni su kameni,ali prozori nisu:)))
Back to top
Screamy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 9:43 pm   Post subject: Re: maiden Reply with quote

quote:
mirko123 wrote
a slusaj ako pitas "ima li bre ,jedno ladno karlovacko" a neki thompsonovac bude blizu tebe mogao bi vidjeti kako ustase ciste svoj mali dio svemira Laughing Laughing Laughing joj,sad ce me dado razapeti sto spominjem marka Embarassed Embarassed
ma brate,dodji,urlaj ,uzivaj,ali ako bruce spomene fanbove iz srbije stavi ruku na usta jer nikad neznas tko je pored tebe Very Happy a i bude li vam bus prosao pored sinja i slicno mogli bi vidjeti i osjetiti kako zagora ima tvrdo kamenje..a i geni su kameni,ali prozori nisu:)))

haha , ma kakvi Wink

nek dodje ko god voli iron maiden i rock muziku , sto se mene tice !
sto nas vise , to bolje . nije mi bitno da li je netko srbin , makedonac , slovenac , hrvat ako se ponasa u skladu sa nekakvim osnovnim pravilima ponasanja
Back to top
mirko123

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 9:45 pm   Post subject: maiden Reply with quote

sad sam se sjetio...vezano uz temu na odlazak na koncerte u zemlje bivse jugoslavije..gledao sam na youtube hrvate na slovenskoj pumpi koji su odlazili na koncert u ljubljanu..pjevaju lijepa li si od thompsona..kako jadno i pateticno..kao da je nekog brige odakle ste..idete na koncert maidena a ne na jebenu nogometnu utakmicu..eto,sad me popljujte
Back to top
Screamy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 9:48 pm   Post subject: Reply with quote

to su debili koji tako lijece komplekse...koji kurac nositi nekakav nacionalizam sa sobom po tudjim drzavama ?! to moze samo jadna budala
Back to top
mirko123

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 9:54 pm   Post subject: maiden Reply with quote

vidis ti sto politika napravi od ljudi tj kretena..da oni imaju potrebu ,njih jedno 50, na slovenskoj pumpi se eksponirati na takav nacin..koji jadnici..da nebi bilo zabune ja sam cistokrvni hrvat ali to ne mogu shvatiti..zasto ne na slovenskoj pumpi pjevati"heaven can wait" Embarassed Embarassed to mi nekako zvuci normalnije Laughing Laughing a je ga i ja serem veceras..jebate,ovaj srbin koji zeli doci u split je u meni pobudio mnoga razmisljanja..eto,ako mu zadar nije predaleko moze i prespavati kod mene..samo neka govori na engleskome,please Laughing Laughing
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 10:16 pm   Post subject: Re: maiden Reply with quote

quote:
mirko123 wrote
eto,ako mu zadar nije predaleko moze i prespavati kod mene..samo neka govori na engleskome,please Laughing Laughing

Laughing
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Dec 15, 2007 12:09 am   Post subject: Reply with quote

hehe kad se sjetim puta i koncerta beogradskog asti e prvo nam je na busu pisamlo zagrebačke mažoretkinje jebemu i onda "normalno ponašanje" po gradu i tamo pogled s tribina samo da nereda nebi bilo i sve super dok Bruce nije reka here are not just people from serbia, here are people from croatia,, kad san se zaderala yeaaaaaaaaaah i onda tek skontan u srbiji su jebemu i osjetim čudne hladne poglede hehe al ok je opet prošlo sve,, nemoš sve kontrolirat uvik,,
a idiota ima svugdi i u nas i u svin zemljama,, oni se mlate bez razloga,,, to bi ja zatvarala doživotno odma ka prituče nekog bezveze,,,
najlakše je srat po drugima ...
a neš ti ovi šta su pivali na benzinskoj,, nisu tukli nikoga ni vriđali,, žalosno je da se najnormalnije pisme nesme pivat.. da se uvik neki idiot nađe uvriđen,,, svak drugačije iskazuje svoje oduševljenje,,,
Back to top
mirko123

PostPosted: Sat Dec 15, 2007 8:46 am   Post subject: maiden Reply with quote

potpuno si promasila poantu slovenske pumpe..meni je nepojmljivo da u svakoj prilici netko mora pokazivati odakle je..ne moramo se sloziti..tebi je to ok meni nije..mogli su vikati"mi hrvati"..ista stvar..ja se pitam odakle im ta zelja i porivi da to naglasavaju u svakoj jebenoj situaciji..sigurno si i ti bila u toj skupini Laughing Laughing vidio sam par poznatih faca..onog clansmana iz zagreba i tako Laughing Laughing ..
Back to top
Maiden Istra

PostPosted: Sat Dec 15, 2007 9:36 am   Post subject: Reply with quote

Ma ne treba sad od toga pravit neku frku...ljudi si malo popili, zapjevali i nikom ništ....nisu tako nikog uvrijedili (barem ne bi trebali) a vjerujem da to sigurno nisu radili kako bi živcirali slovence. Našlo se tamo pun k Hrvata pa je normalno da te obuzme neki nacionalni "duh". Šta te briga...bilo pa prošlo.
Back to top
Red

PostPosted: Sat Dec 15, 2007 11:35 am   Post subject: Reply with quote

takvi su hrvati jebes ga sa tim se moramo pomiriti
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Dec 15, 2007 2:06 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Maiden Istra wrote
Ma ne treba sad od toga pravit neku frku...ljudi si malo popili, zapjevali i nikom ništ....nisu tako nikog uvrijedili (barem ne bi trebali) a vjerujem da to sigurno nisu radili kako bi živcirali slovence. Našlo se tamo pun k Hrvata pa je normalno da te obuzme neki nacionalni "duh". Šta te briga...bilo pa prošlo.

baš ovo i ja mislim,, ništa loše ne vidim u tome,,,
i ne nesam ja bila tu,, ja san tada bila na stadionu u prvom redu Smile
Back to top
_MORRISON_

PostPosted: Sat Dec 15, 2007 5:12 pm   Post subject: Re: maiden Reply with quote

[quote="Screamy"]haha , ma kakvi Wink

sto nas vise , to bolje . nije mi bitno da li je netko srbin , makedonac , slovenac , hrvat [quote]

Muzika spaja ljude...
Back to top
Snake
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sun Dec 16, 2007 9:10 am   Post subject: Re: maiden Reply with quote

[quote="_MORRISON_"][quote="Screamy"]haha , ma kakvi Wink

sto nas vise , to bolje . nije mi bitno da li je netko srbin , makedonac , slovenac , hrvat
quote:

Muzika spaja ljude...

u slucaju novokomponovanih metalaca i ne bas
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 2 of 4

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website