| Author |
Message |
*Wratchild*

|
Posted: Tue Apr 29, 2008 4:21 pm Post subject: |
|
|
quote:
Dickinson's legacy wrote
e jos jednom Ranko fala sta si nas bacio s autobusnog,, jebote nismo mogli virovat pauza u zadru kad ono stize juras hehe
Axy svaka cast
a Ewox ma da tip se samo naslonio na stage i ovaj ga povuce i izbaci vaaaaaan ,,,, a negdi di su tribali reagirat nista,,, a Blaze divji mi da akreditaciju svoju da stavim bude li mu nesto tribalo da mogu doc da ovi ne seru,,, strasan je hehe a i zena mu je simpaticna skroz ,,,
triba ga ope dovest u nas negdi
Kao da mi je netko od njih nakon koncerta rekao da na jesen dolaze u zagreb (il sam bio tako jako jako pijan, a znam da jesam pa sam mozda nes pobrkao).Uglavnom bilo je super, nazalost malo ljudi, ali neka jer je bilo jos bolje, onako ˝privatni koncert˝.Bilo je nas dosta iz delnica (ja sam stalno skakao na glavu i radio kolute po tepihu sa juznjackom zastavom na ledima ko' neki supermen-budala pijana:), dok su neki tocili hektolitre i lezali po podu koliko su bili ubijeni i nisu mogli vise docekati jutarnje sate da koncert pocne.
Koncert sam po sebi bio je super, set lista odlicna, ekipa malo staticna al' nema veze (hrabro su odsvirali pred 200-ak ljudi, ako i toliko), uz nekoliko uleta ekipe na binu (hehe).Sve u svemu jeb*no!!!Hvala organizatoru axy! i vidimo se ubrzo na jos kojem skorom koncertu!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Dickinson's legacy Senior Member

Joined: 30 Nov 2006 Posts: 727 Location: whirling void of night
|
Posted: Tue Apr 29, 2008 5:04 pm Post subject: |
|
|
hehe e blaze je reka da bi dosli ope samo triba organizirat nesto ma on odradi koncert vrhunski uopce mu nije vazno kliko je judi doslo glavno da ima fanova ,, ma dobar je skroz
a e ti i ta tvoja juznacka zastava hehe brat i ja umrli od smija ka smo te vidili on je zadnji par dana stalo juznjacke pisme slusa i ka je vidija tebe bilo je "dixie" strasno je to vase valjanje po tlevu i mlacenje bilo
i "jes ti ona clansman girl" ajme ajme
opet opet  |
|
| Back to top |
|
 |
*Wratchild*

|
Posted: Tue Apr 29, 2008 6:05 pm Post subject: |
|
|
quote:
Dickinson's legacy wrote
hehe e blaze je reka da bi dosli ope samo triba organizirat nesto ma on odradi koncert vrhunski uopce mu nije vazno kliko je judi doslo glavno da ima fanova ,, ma dobar je skroz
a e ti i ta tvoja juznacka zastava hehe brat i ja umrli od smija ka smo te vidili on je zadnji par dana stalo juznjacke pisme slusa i ka je vidija tebe bilo je "dixie" strasno je to vase valjanje po tlevu i mlacenje bilo
i "jes ti ona clansman girl" ajme ajme
opet opet
Heheheh idemo opet negdje!!! |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Apr 29, 2008 7:57 pm Post subject: |
|
|
thats the spirit ka izadje album triba nesto organizirat hehe  |
|
| Back to top |
|
 |
Gul_Ranek Senior Member

|
Posted: Tue Apr 29, 2008 9:53 pm Post subject: |
|
|
Evo, jedna cura i ja smo ih odbacili danas nazad u Trst na aerodrom, svi su se zahvalili na svemu (ono, dao sam Blazeu ruku, on ju je uzeo sa obje ruke i rekao "hvala vam na svemu, stvarno hvala" ), a bili su odusevljeni sa plazom i morem u ponedjeljak, rekao je Jay da nikad nije vidio toliko bistro more, David se cak okupao, i tako dalje. Evo par mojih slika, ostale pogledajte na forumu od Maidencroatije.
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Apr 29, 2008 10:56 pm Post subject: |
|
|
ma zakon bas mi je drago da je sve lipo ispalo,, a blaze je legenda  |
|
| Back to top |
|
 |
Gul_Ranek Senior Member

|
Posted: Wed Apr 30, 2008 8:00 am Post subject: |
|
|
Da, desio se bas mali milijun problema, na svakom koraku je nesto iskrslo. Recimo, na ovom rostilju je Gale zaboravio uzeti ventil za plinsku bocu na koju bi se onda spojila cijev, pa smo sat vremena tamo sjedili i cekali da ga jedan decko donese... Blaze je u međuvremenu naslagao drvca i pokusao zapaliti vatru trljanjem (cak je i uspio, ali uz malu pomoć upaljača)  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Wed Apr 30, 2008 8:36 am Post subject: |
|
|
Heheee,e,zakon e stvarno!!!Ranko slike su ti jeb*no dobre a ti si jedan jeb*ni komad!Stvarno!  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Apr 30, 2008 2:27 pm Post subject: |
|
|
zasto ti nisi dosla jebemu
hahaha uz pomoc upaljaca why the hell not  |
|
| Back to top |
|
 |
Gul_Ranek Senior Member

|
Posted: Wed Apr 30, 2008 11:15 pm Post subject: |
|
|
quote:
ewox wrote
Heheee,e,zakon e stvarno!!!Ranko slike su ti jeb*no dobre a ti si jedan jeb*ni komad!Stvarno!
Hahaha! Zacrvenit cu se! A nista, morat cemo na neki sok jedan dan.  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Mon May 05, 2008 5:51 pm Post subject: |
|
|
quote:
Gul_Ranek wrote
Hahaha! Zacrvenit cu se! A nista, morat cemo na neki sok jedan dan.
Woooow...s tobom na sokić..Mmmmm..dobro da si se sjetio...  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Mon May 05, 2008 5:57 pm Post subject: |
|
|
quote:
Dickinson's legacy wrote
zasto ti nisi dosla jebemu
hahaha uz pomoc upaljaca why the hell not
what da fuck?kakog upaljača jebate?
hahaaa,kako si me nasmijala...smijem se ko kreten neki  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue May 06, 2008 12:21 am Post subject: |
|
|
quote:
ewox wrote
what da fuck?kakog upaljača jebate?
hahaaa,kako si me nasmijala...smijem se ko kreten neki
ajme ajme upaljac je bija na ono da je blaze upalija vatru ,,, uz pomoc upaljaca ne da ti dodjes na upaljacu
za tebe je bija samo prvi red ja san mislila das doc i ti jebemu |
|
| Back to top |
|
 |
axy Senior Member

Joined: 06 Feb 2006 Posts: 1967 Location: Rijeka / Labin, CROATIA
|
Posted: Tue May 06, 2008 7:13 am Post subject: |
|
|
quote:
*Wratchild* wrote
Kao da mi je netko od njih nakon koncerta rekao da na jesen dolaze u zagreb (il sam bio tako jako jako pijan, a znam da jesam pa sam mozda nes pobrkao).!!!
meni je rekla mala tea, koja je zavađala davida, da dolaze u zadra za mjesec i po, al na stranici nema te informacije. Budući se ja Lawrence i Jay svakodnevno čujemo, pitala sam njih ali ni oni nemaju piojma o tome. Pitat ću Deborah
quote:
*Wratchild* wrote
... dok su neki tocili hektolitre i lezali po podu koliko su bili ubijeni !!!
hej, ako misliš na mene i bukija. nismo bili TOLIKO ubijeni.
Meni je samo bio puknuo film od svega pa sam se išla zapit
quote:
*Wratchild* wrote
Sve u svemu jeb*no!!!Hvala organizatoru axy! i vidimo se ubrzo na jos kojem skorom koncertu!!!
Nema beda it's my pleasure.
Trenutno razmišljam i o nekim novim projektima, a Lawrence i ekipa će doći kod mene ne ljeto u apartman, pa možemo nešto skombinirat
hiihih
pozdrav mariji, you're the best, i VEEEELIKO HVALA ranku na strpljenju i vozikanju okolo.
P.S. Ranko, ti si vozio Larryja i Jaya nazad za Trst, jelda? Rekao mi je Larry da te puuuno pozdravim
I daj mi sprži sve te slike na jedan cd pa da se nađemo na pivi i da ti kažem za novi projekt  |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Tue May 06, 2008 11:17 am Post subject: |
|
|
quote:
Dickinson's legacy wrote
ajme ajme upaljac je bija na ono da je blaze upalija vatru ,,, uz pomoc upaljaca ne da ti dodjes na upaljacu
za tebe je bija samo prvi red ja san mislila das doc i ti jebemu
heheee,a jebi ga i meni je žao ali imam jako puno posla oko knjige,jedini mi je predah šta skoknem malo online kad sam već za pcjem...bit će svega samo nek ovo završim kako sam planirala...  |
|
| Back to top |
|
 |
|