www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

Blaze Bayley ---> BLAZE BAYLEY u Rijeci ;)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 22, 23, 24  Next

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
*Wratchild*

PostPosted: Tue Apr 29, 2008 4:21 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
e jos jednom Ranko fala sta si nas bacio s autobusnog,, jebote nismo mogli virovat pauza u zadru kad ono stize juras hehe
Axy svaka cast Very Happy
a Ewox ma da tip se samo naslonio na stage i ovaj ga povuce i izbaci vaaaaaan ,,,, a negdi di su tribali reagirat nista,,, a Blaze divji mi da akreditaciju svoju da stavim bude li mu nesto tribalo da mogu doc da ovi ne seru,,, strasan je hehe a i zena mu je simpaticna skroz ,,,
triba ga ope dovest u nas negdi

Kao da mi je netko od njih nakon koncerta rekao da na jesen dolaze u zagreb (il sam bio tako jako jako pijan, a znam da jesam pa sam mozda nes pobrkao).Uglavnom bilo je super, nazalost malo ljudi, ali neka jer je bilo jos bolje, onako ˝privatni koncert˝.Bilo je nas dosta iz delnica (ja sam stalno skakao na glavu i radio kolute po tepihu sa juznjackom zastavom na ledima ko' neki supermen-budala pijana:), dok su neki tocili hektolitre i lezali po podu koliko su bili ubijeni i nisu mogli vise docekati jutarnje sate da koncert pocne.
Koncert sam po sebi bio je super, set lista odlicna, ekipa malo staticna al' nema veze (hrabro su odsvirali pred 200-ak ljudi, ako i toliko), uz nekoliko uleta ekipe na binu (hehe).Sve u svemu jeb*no!!!Hvala organizatoru Smile axy! i vidimo se ubrzo na jos kojem skorom koncertu!!!
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Apr 29, 2008 5:04 pm   Post subject: Reply with quote

hehe e blaze je reka da bi dosli ope samo triba organizirat nesto Wink ma on odradi koncert vrhunski uopce mu nije vazno kliko je judi doslo glavno da ima fanova ,, ma dobar je skroz
a e ti i ta tvoja juznacka zastava hehe brat i ja umrli od smija ka smo te vidili Wink on je zadnji par dana stalo juznjacke pisme slusa i ka je vidija tebe bilo je "dixie" Wink strasno je to vase valjanje po tlevu i mlacenje bilo
i "jes ti ona clansman girl" ajme ajme Wink
opet opet
Back to top
*Wratchild*

PostPosted: Tue Apr 29, 2008 6:05 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
hehe e blaze je reka da bi dosli ope samo triba organizirat nesto Wink ma on odradi koncert vrhunski uopce mu nije vazno kliko je judi doslo glavno da ima fanova ,, ma dobar je skroz
a e ti i ta tvoja juznacka zastava hehe brat i ja umrli od smija ka smo te vidili Wink on je zadnji par dana stalo juznjacke pisme slusa i ka je vidija tebe bilo je "dixie" Wink strasno je to vase valjanje po tlevu i mlacenje bilo
i "jes ti ona clansman girl" ajme ajme Wink
opet opet

Heheheh Laughing idemo opet negdje!!!
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Apr 29, 2008 7:57 pm   Post subject: Reply with quote

thats the spirit Wink ka izadje album triba nesto organizirat hehe
Back to top
Gul_Ranek
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Apr 29, 2008 9:53 pm   Post subject: Reply with quote

Evo, jedna cura i ja smo ih odbacili danas nazad u Trst na aerodrom, svi su se zahvalili na svemu (ono, dao sam Blazeu ruku, on ju je uzeo sa obje ruke i rekao "hvala vam na svemu, stvarno hvala" Very Happy), a bili su odusevljeni sa plazom i morem u ponedjeljak, rekao je Jay da nikad nije vidio toliko bistro more, David se cak okupao, i tako dalje. Evo par mojih slika, ostale pogledajte na forumu od Maidencroatije.

Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Apr 29, 2008 10:56 pm   Post subject: Reply with quote

ma zakon Wink bas mi je drago da je sve lipo ispalo,, a blaze je legenda Smile
Back to top
Gul_Ranek
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Apr 30, 2008 8:00 am   Post subject: Reply with quote

Da, desio se bas mali milijun problema, na svakom koraku je nesto iskrslo. Recimo, na ovom rostilju je Gale zaboravio uzeti ventil za plinsku bocu na koju bi se onda spojila cijev, pa smo sat vremena tamo sjedili i cekali da ga jedan decko donese... Blaze je u međuvremenu naslagao drvca i pokusao zapaliti vatru trljanjem (cak je i uspio, ali uz malu pomoć upaljača) Very Happy
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Apr 30, 2008 8:36 am   Post subject: Reply with quote

Heheee,e,zakon e stvarno!!!Ranko slike su ti jeb*no dobre a ti si jedan jeb*ni komad!Stvarno! Eddie Tongue Laughing
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Apr 30, 2008 2:27 pm   Post subject: Reply with quote

zasto ti nisi dosla jebemu Crying or Very sad
hahaha uz pomoc upaljaca Wink why the hell not Wink
Back to top
Gul_Ranek
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Wed Apr 30, 2008 11:15 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
ewox wrote
Heheee,e,zakon e stvarno!!!Ranko slike su ti jeb*no dobre a ti si jedan jeb*ni komad!Stvarno! Eddie Tongue Laughing

Hahaha! Zacrvenit cu se! Embarassed A nista, morat cemo na neki sok jedan dan. Wink
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon May 05, 2008 5:51 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Gul_Ranek wrote
Hahaha! Zacrvenit cu se! Embarassed A nista, morat cemo na neki sok jedan dan. Wink

Razz Woooow...s tobom na sokić..Mmmmm..dobro da si se sjetio... Evil or Very Mad Very Happy
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon May 05, 2008 5:57 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
zasto ti nisi dosla jebemu Crying or Very sad
hahaha uz pomoc upaljaca Wink why the hell not Wink

what da fuck?kakog upaljača jebate? Laughing Laughing Laughing
hahaaa,kako si me nasmijala...smijem se ko kreten neki Laughing Laughing Laughing
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue May 06, 2008 12:21 am   Post subject: Reply with quote

quote:
ewox wrote
what da fuck?kakog upaljača jebate? Laughing Laughing Laughing
hahaaa,kako si me nasmijala...smijem se ko kreten neki Laughing Laughing Laughing

ajme ajme upaljac je bija na ono da je blaze upalija vatru ,,, uz pomoc upaljaca Smile ne da ti dodjes na upaljacu Wink
za tebe je bija samo prvi red Sad ja san mislila das doc i ti jebemu
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue May 06, 2008 7:13 am   Post subject: Reply with quote

quote:
*Wratchild* wrote
Kao da mi je netko od njih nakon koncerta rekao da na jesen dolaze u zagreb (il sam bio tako jako jako pijan, a znam da jesam pa sam mozda nes pobrkao).!!!

meni je rekla mala tea, koja je zavađala davida, da dolaze u zadra za mjesec i po, al na stranici nema te informacije. Budući se ja Lawrence i Jay svakodnevno čujemo, pitala sam njih ali ni oni nemaju piojma o tome. Pitat ću Deborah Wink

quote:
*Wratchild* wrote
... dok su neki tocili hektolitre i lezali po podu koliko su bili ubijeni !!!

hej, ako misliš na mene i bukija. nismo bili TOLIKO ubijeni.
Meni je samo bio puknuo film od svega Wink pa sam se išla zapit

quote:
*Wratchild* wrote
Sve u svemu jeb*no!!!Hvala organizatoru Smile axy! i vidimo se ubrzo na jos kojem skorom koncertu!!!

Nema beda Wink it's my pleasure.
Trenutno razmišljam i o nekim novim projektima, a Lawrence i ekipa će doći kod mene ne ljeto u apartman, pa možemo nešto skombinirat Wink
hiihih

pozdrav mariji, you're the best, i VEEEELIKO HVALA ranku na strpljenju i vozikanju okolo. Wink

P.S. Ranko, ti si vozio Larryja i Jaya nazad za Trst, jelda? Rekao mi je Larry da te puuuno pozdravim Wink
I daj mi sprži sve te slike na jedan cd pa da se nađemo na pivi i da ti kažem za novi projekt Wink
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue May 06, 2008 11:17 am   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
ajme ajme upaljac je bija na ono da je blaze upalija vatru ,,, uz pomoc upaljaca Smile ne da ti dodjes na upaljacu Wink
za tebe je bija samo prvi red Sad ja san mislila das doc i ti jebemu

heheee,a jebi ga i meni je žao Sad ali imam jako puno posla oko knjige,jedini mi je predah šta skoknem malo online kad sam već za pcjem...bit će svega samo nek ovo završim kako sam planirala... Wink
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 22, 23, 24  Next
Page 23 of 24

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website