| Author |
Message |
Screamy Senior Member

|
Posted: Thu Sep 27, 2007 12:31 pm Post subject: |
|
|
jel postoji neko mjesto gdje bi se mogla vidjeti potvrđena informacija sa BLAZEove strane ? također me zanima cijena karte ?
ako ne ovdje , moze i na pm  |
|
| Back to top |
|
 |
Maiden croatia Senior Member

|
Posted: Thu Sep 27, 2007 12:41 pm Post subject: |
|
|
| Blaze će to uskoro idući tjedan potvrditi na www.planetblaze.com, a karta će u HR biti 40kn. Naravno, rijeka ima problem s prostorom, no nadam se da će oni tome doskočiti za dan, dva... |
|
| Back to top |
|
 |
mirko123
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 2:33 pm Post subject: up the irons |
|
|
| ja svakako dolazim u zadar..ali nije mi jasno da stipe nije razmisljao o zagrebu..ovakav koncert uz predgrupu recimo rising dream..sigurno bi bilo publike...recimo mocvara ili nesto slicno..kset..da kset bi bio idealan i organizator nebi bio u minusu... |
|
| Back to top |
|
 |
mirko123
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 3:21 pm Post subject: up the irons |
|
|
pa ,jebem vam sunce..tek sam danas saznao da ce blaze spavati u mojoj kuci..stipe,jeli imam besplatan ulaz zbog toga  |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

Joined: 19 May 2004 Posts: 8566 Location: Ivanska (Bjelovar), CROATIA
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 3:47 pm Post subject: |
|
|
a šta ne stavite blazea da svira na stepenicama hotela bonavia
nije tako hladno u rijeci u 10 mjesecu
a tamo stane puno ljudi |
|
| Back to top |
|
 |
Maiden Istra
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 5:57 pm Post subject: |
|
|
Ma nek svira pred robnom kućom ko gustafi  |
|
| Back to top |
|
 |
The Pharaoh

Joined: 16 Jan 2007 Posts: 329 Location: Delnice, CROATIA (Somewhere In Time)
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 6:49 pm Post subject: |
|
|
| @axy - čujem Zoki ti je rekao za sportsku dvoranu u Delnicama.. ne znam kako mi to samo nije palo na pamet, još bolji prostor od onog što sam ja naveo, već su nastupali Divlje Jagode, Prljavo Kazalište, Thompson... pa ono, računaj i na tu soluciju prije nego na radnički dom. |
|
| Back to top |
|
 |
*Wratchild*

|
Posted: Thu Sep 27, 2007 7:20 pm Post subject: |
|
|
quote:
The Pharaoh wrote
@axy - čujem Zoki ti je rekao za sportsku dvoranu u Delnicama.. ne znam kako mi to samo nije palo na pamet, još bolji prostor od onog što sam ja naveo, već su nastupali Divlje Jagode, Prljavo Kazalište, Thompson... pa ono, računaj i na tu soluciju prije nego na radnički dom.
Ja mislim da bi to čak bilo idealno jer što se tiče ˝Runolist˝ firme u čijem je vlasništvu taj objekt da bi oni pristali na takvo što jer iz nekih izvora znam da im fali takvo što pošto su upropastili par prilika za najam dvorane i sada im fali love i dobro bi im došla takva prilika, a delnice su kao grad lokacijski pristupačne i onima iz rijeke pa i onima iz zagreba, no ako ima boljih mjesta neka bude samo da se ne propusti taj događaj jer bi bila velika šteta. |
|
| Back to top |
|
 |
mirko123
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 9:14 pm Post subject: mirko |
|
|
| mislim da samo veci gradovi dolaze u obzir i to jednostavno sto ce tamo biti vise ljudi..vjeruj mi da bi malo ljudi potegnuli iz rijeke u delnice zbog ovoga |
|
| Back to top |
|
 |
The Pharaoh

Joined: 16 Jan 2007 Posts: 329 Location: Delnice, CROATIA (Somewhere In Time)
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 9:27 pm Post subject: Re: mirko |
|
|
quote:
mirko123 wrote
mislim da samo veci gradovi dolaze u obzir i to jednostavno sto ce tamo biti vise ljudi..vjeruj mi da bi malo ljudi potegnuli iz rijeke u delnice zbog ovoga
aa, mislim da se varaš... ipak je riječ o blazeu, ne??
a i vama u ZG Delnice su bliže nego RI tako da ono  |
|
| Back to top |
|
 |
Maiden croatia Senior Member

|
Posted: Fri Sep 28, 2007 12:53 pm Post subject: |
|
|
| Zagreb i Split će biti u second leg. U splitu je sjebana stvar oko prostora za sviranje... Dubrovnik je isto zainteresiran, a Zagreb je već bio bukiran za te datume, pa će se tražiti drugi termin, naravno, ako ovo prođe dobro... |
|
| Back to top |
|
 |
axy Senior Member

Joined: 06 Feb 2006 Posts: 1967 Location: Rijeka / Labin, CROATIA
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 3:25 pm Post subject: |
|
|
Evo nosim dobre vijesti
Naime, našli smo novi prostor, koji zadovoljava po svim kriterijima, mada moram priznati da stereo ima bolje ozvučenje, al jebiga...
Sada sam čekamo potvrdu i čim je dobijemo uplaćujemo polog
Zasada neću govoriti o kojem se prostoru radi, mada određene osobe znaju, čisto iz preventivnih razloga. Nakon potvrde svi ćete znati.
Molim osobu kojoj sam rekla da to ne širi dalje, budući da sam rekla i zašto... hihi
Ja i Ranko smo se također dogovorili da ćemo raditi intervju Blazea, tj, ja ću njemu prepustiti čisto vođenje intervju-a jer je on i'pak veći fan Blaze-a od mene, a ja ću mu samo ponuditi neka pitanja. Tako šta se tiče pitanja, ako netko ima neki prijedlog neka ga slobodno iznese...
Hvala...
A sada malo fanatizma zbog svega.-.. WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE |
|
| Back to top |
|
 |
axy Senior Member

Joined: 06 Feb 2006 Posts: 1967 Location: Rijeka / Labin, CROATIA
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 3:27 pm Post subject: Re: mirko |
|
|
quote:
mirko123 wrote
mislim da samo veci gradovi dolaze u obzir i to jednostavno sto ce tamo biti vise ljudi..vjeruj mi da bi malo ljudi potegnuli iz rijeke u delnice zbog ovoga
Vjeruj mi da se varaš... neznaš ti Riječane... a bogami ni Delničane... lol
ako niš drugo, doći će zbog cuge i cura
To se pije iz 2 kanistra od 5 litara rakije ISTODOBNO!!!!! ccc
hmm
nda.
uglavnom  |
|
| Back to top |
|
 |
Gul_Ranek Senior Member

|
Posted: Sat Sep 29, 2007 3:27 pm Post subject: |
|
|
OEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Blaze! Blaze! Blaze!  |
|
| Back to top |
|
 |
mirko123
|
Posted: Sat Sep 29, 2007 3:34 pm Post subject: up the irons |
|
|
| ok..ispricavam se ako sam krivo procijenio..logika je da su vecina publike srednjoskolci..treba srediti prijevoz i tako..pa ja bi bio najsretniji da blaze svira u manjem gradu kao sto su delnice |
|
| Back to top |
|
 |
|