www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

Turneja 2008.
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 40, 41, 42  Next

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri May 30, 2008 10:37 am   Post subject: Reply with quote

quote:
ewox wrote
..ti i Marin i vaš Adrian Wink (zezam se,zakon ste skupa s H-om) Very Happy

E da stara,što ti je s nogom? Surprised

ja i marin ćemo ga otet! pa ćem mu pjevat: Adrian was just an angel ( Confused ) led astray Wink Laughing Embarassed Finger

Noga...
Jača subhondralna sklerozacija patlele i artikularnih površina tibije.
PRIJEVOD: okoštavanje oko onoga šta bi mi trebala biti hrskavica. Donja kost mi ima 2 nazubljena vrha, kao zupčanik na motoru. Hehe. ja imam i na koljenu rogove Wink Am I a devil or am I a devil Evil or Very Mad
Usto mi je hrskavica na 20% veličine koje bi trebala biti. Tako da ću probably morat otvarat koljeno i stavit umjetnu hrskavicu. Nije bed, operacija se radi pod lokalnom, ali je oporavak 2godine.
Trauma na nogi ispada krivo zaraštena ozljeda iz onog mog... khm... sukoba.... Wink mislim da sam ti pričala Wink Finger Evil or Very Mad
anihu, dobro sam ja,,, it takes more than a knife to make me bleed Wink

Samo mi je bed zbog toga oporavka, Finger jer ću onda bit nesposobna za HB pit a to si NE DOPUŠTAM! I htjela sam ful vidit screamija i ekipu danas u zg, a doktor mi je rekao da nesmijem opterećivat tu nogu (desnu).
Al nahuškat ću frenda da idemo motorom i da nemoram onda hodat po zegeu. Wink Finger Oćaš bit ti tamo Wink

Sorri nemam love na mobitelu za odg
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri May 30, 2008 12:45 pm   Post subject: Reply with quote

Ajme ajme,ajme...dobra ti je dijagnoza!!
Sve u svemu sretna sam da je tako kako je iz razloga jer vidim da si ti ok i jer se nisi sada prepustila toj boli,tako treba...stay strong!!! Very Happy
Čovječe,oporavak traje 2 god.a ti razmišlaš o nekakvom hb pitu i prvim redovima,ludice jedna,nisi normalna! Evil or Very Mad definitiva,vražica jesi... Laughing
Kako stvari za sada stoje-neću na metal fest iz razloga jer imam obaveza i večeras se idem naći s izdavačem...No,postoji mogučnost da završim tamo,nikada se nezna...(tako ti je to kod mene)

Smile
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri May 30, 2008 10:22 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
ewox wrote
Laughing Laughing Laughing (to su ti moje neke filozofije,moram priznati)

al zato si ovu sigurno čula;

''..i know what i want and i say what i want and no one can't take it awaaaay... ''Wink

(baš slušam dod) Very Happy Very Happy Very Happy

da da iako cu se sad drzat one da nikad nisan imala problema s probavon zbog rici koje san progutala hihi Wink
samo jedno pitanje jel ti tu knjigu prevodis kakva je ili ????
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri May 30, 2008 10:23 pm   Post subject: Reply with quote

damn axy nadan se da ce sve ok proc jebemu Sad cuvaj se
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat May 31, 2008 9:13 am   Post subject: Reply with quote

Laughing ma bit će valjda Wink
jebeš koljeno šta je to, šta se to maže na kruh? ROFL

Hvala vam za lijepe želje za oporavak Wink lol
Very Happy
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat May 31, 2008 11:41 am   Post subject: Reply with quote

strasna si hehehe Laughing
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat May 31, 2008 12:14 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
strasna si hehehe Laughing

mora netko i to Wink

they're all sitting at my table,
talking tall and drinking wine
their time is up just like me
but they just don't know it yet
so just a word of warning
when you're in your deepest dreams
there's nothing you can hide from
cos i've got my eye on you Finger Finger Finger
Back to top
Screamy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Jun 14, 2008 12:19 pm   Post subject: Reply with quote

Zanima me da li netko iz Zagreba ide autom na GOM vidjeti Maidene ?
Rado bih se priključio pa da podjelimo troškove i ostale stvari!
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Jun 14, 2008 9:32 pm   Post subject: Reply with quote

Idemo mi iz Rijeke tj Delnica. Dođi u ri pa ožemo skupa, sve je doduše još u fazi dogovora, ali 100% se ide. Možda Miki zna nešto više (Pharaoh) Very Happy
Back to top
Screamy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sun Jun 15, 2008 1:00 am   Post subject: Reply with quote

quote:
axy wrote
Idemo mi iz Rijeke tj Delnica. Dođi u ri pa ožemo skupa, sve je doduše još u fazi dogovora, ali 100% se ide. Možda Miki zna nešto više (Pharaoh) Very Happy

a jebiga, dodatni trošak mi je to;)
ali pitat ću Marina u svakom slučaju
Back to top
The Pharaoh

PostPosted: Sun Jun 15, 2008 10:06 am   Post subject: Reply with quote

E ljudi!
Idu ovi moji jednim autom, al ako se ne varam taj auto je pun već, ako nije, ostalo je još jedno mjesto.. Ja nažalost ove godine sa festovima nisam na ti, tako da ništa od toga.. Za Wacken se jedino nadam i to je to..
Dado, ako želiš ja ću pitat za mjesto u autu Smile
A s kim ti ideš Axy??
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 6:46 am   Post subject: Reply with quote

quote:
The Pharaoh wrote
E ljudi!
Idu ovi moji jednim autom, al ako se ne varam taj auto je pun već, ako nije, ostalo je još jedno mjesto.. Ja nažalost ove godine sa festovima nisam na ti, tako da ništa od toga.. Za Wacken se jedino nadam i to je to..
Dado, ako želiš ja ću pitat za mjesto u autu Smile
A s kim ti ideš Axy??

ako se bude imalo para, axytransom
inače, nešto mi je vedran pričao da bi mogal s njim. Al nisam provjeravala Wink
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 8:30 pm   Post subject: Reply with quote

Ljudi,jel se ide na MC?Ja idem petak,subota i nedjelja!
Back to top
Dok

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 1:38 pm   Post subject: Reply with quote

Ja sam se juce vratio iz Bukuresta. Daleko je onaj Bukurest, negde sam video da je od Beograda udaljen 500 km. I jeste 500 km ali zracnim putem, ovako klackali smo se preko 700 km, i to vecim delom po nekim obicnim seoskim putevima. Autoputem smo isli samo od Beograda do Pozarevca pa onda kroz srpsku i rumunsku vukojebinu sve do 100km pre Bukuresta gde smo se opet prikljucili na autoput. Krenulo je nas 120 i do Bukuresta smo putavali 14 i po sati , stim sto smo se na granici zadrzali 4 sata. Prvo sto mi je zapalo za oci u Rumuniji su limeni krovovi na kucama. Svaka 20 je imala crep. Od prvih 20 vozila koja sam video u Rumuniji bila su Dacije stare 20 godina. Prizori su bili strasni ali je bitno da na svakoj seoskoj opstinskoj zgradi pored rumunske zastave stoji i zastava EU. Bukurest je sasvim druga prica. Lep grad ali strokav, strokaviji i od Beograda. Nikada na to nisam obracao paznju ali ovo mi je bas bolo oci. Zacudilo me i to sto u gradu nema trafika. Naleteo sam samo na dve. Grad je lep ima stvarno lepih gradjevina, trgova i strahovito puno fontana. Posto smo dugo putavali imali smo svega 5 sati za razgledanje grada, a onda pravac koncert. Nismo imali karte za gazon A vec samo za gazon B. Bio sam ubedjen da ce me Rumuni za 5 ili 10 eura pustiti u gazon A tj. fanpit zonu ali su me tu ne prijatno iznenadili posto nisu hteli da me propuste za pare. Vise od 10 eura nisam hteo da im ponudim. Koncet je bio fenomenalan, mislim da ranije nisam vidjao toliko pirotehnike na maiden koncertima. Lepo je bilo cuti po prvi put pesme tipa moonchild, wasted years, a ja sam sa ne strpljenjem cekao revelations. Revelations su svirali u pesti 2003 godine ali sam taj koncert sticajem okolnosti propustio ali eto 5 godina kasnije cuo sam je uzivo. Rumuni su ok ljudi, iznenadilo me to sto svi ali stvarno svi pricaju engleski i lako je sporazumeti se sa njima, za razliku od recimo madjara koji samo klimaju glavom kad ih nesto pitas na engleskom. Zanimljivo je i to sto sam ja srbin jednom rumunu objasnjavao kako da nadje stadion. U kaficu nam ladno prilazi decko u maiden majici i pita nas nesto na rumunskom. Normalo kazemo da ne pricamo rumunski i pita nas na engleskom kako da dodje do stadiona. Verovatno nije bio iz Bukuresta. Iznenadio se kad je cuo odakle dolazimo. U Beograd smo se vratili u 12 popodne 5-og kolovoza (koncert je bio 4 kolovoza). Ovo je stvarno bio naporan put, u dva dana presli smo 1500 km i nadam se da vise necu morati u Bukurest na koncerte. Mislim nosim lepe utiske iz Bukuresta ali je daleko mozda jedino ako se pravi neki aranzman sa prenocistem. Lakse mi je da se cimam do Sofije. Jeste Sofija mega ruzan grad, ali nema veze provalili smo dobro mesto u centru i tamo bi se nabili u tukli po zagorki(bugarsko pivo). Nadam se da ce do kraja godine srbija doci na belu sengen listu pa od sledece godine opet da idem u Budimpestu na koncert ko covek. Ovako mrzi me da se cimam po milion papira za vizu , a i necu madjarima da dam 35 eura za jedan dan proveden u Budimpesti. Sad odmor do subote, a onda pravac Split. U Hrvatskoj sam zadnji put bio u kolovozu 1990 godine, a u Splitu kao klinac tamo negde '83 ili '84 godine. Imam i neke slike sa koncerta ali nisu neke jer ipak je ono bila velika daljina za mojih 5 megapixela.
http://img145.imageshack.us/my.php?image=p80400341gp9.jpg
http://img145.imageshack.us/my.php?image=p80400423qo2.jpg
http://img145.imageshack.us/my.php?image=p80400544yq5.jpg

Last edited by Dok on Wed Aug 06, 2008 1:47 pm; edited 1 time in total
Back to top
Dok

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 1:42 pm   Post subject: Reply with quote

http://img145.imageshack.us/my.php?image=p80400795gj9.jpg
http://img139.imageshack.us/my.php?image=p80400965zg3.jpg
http://img139.imageshack.us/my.php?image=p80401016ue3.jpg
http://img139.imageshack.us/my.php?image=p80401047vs6.jpg
http://img143.imageshack.us/my.php?image=p80401229ma9.jpg
http://img145.imageshack.us/my.php?image=p80401321rx1.jpg
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 40, 41, 42  Next
Page 41 of 42

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website