| Author |
Message |
The Pharaoh

Joined: 16 Jan 2007 Posts: 329 Location: Delnice, CROATIA (Somewhere In Time)
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 1:42 pm Post subject: |
|
|
ohoho, vidim da je lijepa naša na listi... neću se previše nadat, ali živi bili pa vidili  |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Thu Jul 05, 2007 1:54 pm Post subject: Re: Turneja 2008. |
|
|
quote:
Kristijan wrote
Thanks to John-Stevehunter for making the list
Ma daj. To su samo njegova nagadjanja. Kad je to sastavio? Prije dva dana kad je objavljen Wacken?  |
|
| Back to top |
|
 |
Kristijan

|
Posted: Thu Jul 05, 2007 2:03 pm Post subject: Re: Turneja 2008. |
|
|
quote:
BoBo wrote
Ma daj. To su samo njegova nagadjanja. Kad je to sastavio? Prije dva dana kad je objavljen Wacken?
On je zapoceo temu i objavio pocetni popis gradova,a ostali fanovi su nadopunjavali listu sa glasinama koje su culi,uglavnom ono sto je Bruce objavljivao na koncertima tokom zadnje turneje,zakljucno sa Brixtonom.
Prosle godine je takodjer bila objavljena lista slicna ovoj,i moram priznati da je bila skoro 100% tocna... |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Thu Jul 05, 2007 2:13 pm Post subject: |
|
|
Pa lista je logicna, ali je jos daleko i od glasina. Za Australiju vjerjuem da ce se vrlo brzo znati jer su fanovi nestrpljivi i vjerojatno ce koristiti sve moguce kontakte da dodju do informacija.
Sto se tice Europe nije tesko napraviti listu kad se zna da ce svugdje biti jedan koncert ako ce biti festival. Ja bih na tu listu dodao Cesku i Madjarsku/Austriju, a moguce i Bugarsku. Prevelika je ovo turneja da bi bila samo dva koncerta u istocnoj Europi.
Dojavi ako nesto saznate jer vecina nema pristupa zatvorenom dijelu IMOC.  |
|
| Back to top |
|
 |
Kristijan

|
Posted: Thu Jul 05, 2007 2:15 pm Post subject: |
|
|
quote:
BoBo wrote
Prevelika je ovo turneja da bi bila samo dva koncerta u istocnoj Europi.
Slazem se s tobom.Moze se dogoditi da naprave jos nekoliko koncerata u 2009. |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Thu Jul 05, 2007 2:23 pm Post subject: |
|
|
| Nakon ove godine i to je moguce. |
|
| Back to top |
|
 |
mirko123
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 12:02 am Post subject: up the irons |
|
|
| bojim se da ce to biti turneja velikih festivala..neda se gospodi svirati za 5-6ooo tisuca ljudi..odsviraj 10 koncerata u europi,stavi pare u djep i bjezi..nadam se nekakvom pragu ili becu,budimpesti,a za zagreb mi je tako svejedno..divljaci su,bobo,ne samo u prvim nego i u desetim redovima |
|
| Back to top |
|
 |
ewox Senior Member

|
Posted: Fri Jul 06, 2007 2:47 pm Post subject: |
|
|
Ja sam ozbiljno počela razmišljati o Wackenu na godinu,još nikada nisam bila i baš me zanima kako to Njemci rade...
Što se ovih pretpostavka za Hr.tiče...well,nadajmo se... |
|
| Back to top |
|
 |
Gul_Ranek Senior Member

|
Posted: Fri Jul 06, 2007 3:56 pm Post subject: Re: up the irons |
|
|
quote:
mirko123 wrote
bojim se da ce to biti turneja velikih festivala..neda se gospodi svirati za 5-6ooo tisuca ljudi..odsviraj 10 koncerata u europi,stavi pare u djep i bjezi..nadam se nekakvom pragu ili becu,budimpesti,a za zagreb mi je tako svejedno..divljaci su,bobo,ne samo u prvim nego i u desetim redovima
Da si ovo o gospodi i parama u dzepu rekao pred tri tjedna, pokopali bi te ovdje...  |
|
| Back to top |
|
 |
mirko123
|
Posted: Fri Jul 06, 2007 6:59 pm Post subject: up the irons |
|
|
pokopati ce me i sada...ustvari,njima se ne da svirati,ali zbog fanova rade golden years turneju .....da bi ti i ja mogli cuti live the evil that man do jos jedanput...salim se..nadam se stvarno dobrom set listu..otici cu na sve sto bude relativno blizu i da nije veliki festival..wacken je daleko i biti ce 100 000 ljudi na maidenima 100 posto |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Fri Jul 06, 2007 7:59 pm Post subject: Re: up the irons |
|
|
quote:
Gul_Ranek wrote
Da si ovo o gospodi i parama u dzepu rekao pred tri tjedna, pokopali bi te ovdje...
Ajde, ajde. Nije bas tako bilo.  |
|
| Back to top |
|
 |
Gul_Ranek Senior Member

|
Posted: Fri Jul 06, 2007 10:43 pm Post subject: |
|
|
Wacken mi je predaleko, iako Stipe nudi dosta jeftin aranzman (350 kn ako se uplati sad, godinu dana unaprijed, sto mi je ipak predaleko za bilo kakve konkretne odluke), a ni ne da mi se biti tamo tri dana, nisam ja tip za to. Spavati u satorima mi i nije problem, ali vjecno paziti gdje su mi stvari, s kim sam, to mi se ne da.
Tako da se nadam da ce uletiti nekakav koncert na kojeg balkanska stoka nece ici (i naravno, neki blizi na kojeg ce stoka ici, pa nece ici na onaj prije spomenuti ). |
|
| Back to top |
|
 |
Maiden croatia Senior Member

|
Posted: Sun Jul 08, 2007 2:07 pm Post subject: |
|
|
| Prema riječima Steve-a Lazarus-a turneja 2008 u Europi počet će s istočnom Europom, u skladu Behind The Iron Curtain... Ja se čak nadam da bi Hrvatska mogla biti među prvima, ako ne i prva.... |
|
| Back to top |
|
 |
Maiden croatia Senior Member

|
Posted: Tue Jul 10, 2007 4:10 pm Post subject: |
|
|
Kako sada stvari stoje, ovako će izgledati dio 2008 turneje. Izvor je jeben i ovo je kao 100%, ali još nije potvrđeno na njihovom web-u.
Wacken će biti grand finale turneje, zadnji koncert.
Turneja će početi u siječnju u Brazilu, a špekulira se, ikao će 2008 Rock InRio biti u Madridu, da će se raditi dvostruki u Riju, samo zbog toga jer su Maideni izrazili želju.
Australia... drugi mjesec, iliti veljača: Perth, Melburn x 2, Sydney x 2.
Toliko sam za sad saznao.
Europa počinje početkom šestog mjeseca s istočnim blokom. |
|
| Back to top |
|
 |
axy Senior Member

Joined: 06 Feb 2006 Posts: 1967 Location: Rijeka / Labin, CROATIA
|
Posted: Fri Jul 13, 2007 12:14 pm Post subject: |
|
|
Wacken? 99 eura za 3 dana? No shit.
Ja bi išla onda definitivno. Trebam položit lovu u banku. .
Uz lijepu našu, naravno.
Planira možda ko tamo ići? |
|
| Back to top |
|
 |
|