www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

Turneja 2008.
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 40, 41, 42  Next

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
The Pharaoh

PostPosted: Thu Jul 05, 2007 1:42 pm   Post subject: Reply with quote

ohoho, vidim da je lijepa naša na listi... neću se previše nadat, ali živi bili pa vidili Smile
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Thu Jul 05, 2007 1:54 pm   Post subject: Re: Turneja 2008. Reply with quote

quote:
Kristijan wrote
Thanks to John-Stevehunter for making the list

Laughing

Ma daj. To su samo njegova nagadjanja. Kad je to sastavio? Prije dva dana kad je objavljen Wacken? Wink
Back to top
Kristijan

PostPosted: Thu Jul 05, 2007 2:03 pm   Post subject: Re: Turneja 2008. Reply with quote

quote:
BoBo wrote
Laughing

Ma daj. To su samo njegova nagadjanja. Kad je to sastavio? Prije dva dana kad je objavljen Wacken? Wink

On je zapoceo temu i objavio pocetni popis gradova,a ostali fanovi su nadopunjavali listu sa glasinama koje su culi,uglavnom ono sto je Bruce objavljivao na koncertima tokom zadnje turneje,zakljucno sa Brixtonom.
Prosle godine je takodjer bila objavljena lista slicna ovoj,i moram priznati da je bila skoro 100% tocna...
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Thu Jul 05, 2007 2:13 pm   Post subject: Reply with quote

Pa lista je logicna, ali je jos daleko i od glasina. Za Australiju vjerjuem da ce se vrlo brzo znati jer su fanovi nestrpljivi i vjerojatno ce koristiti sve moguce kontakte da dodju do informacija.

Sto se tice Europe nije tesko napraviti listu kad se zna da ce svugdje biti jedan koncert ako ce biti festival. Ja bih na tu listu dodao Cesku i Madjarsku/Austriju, a moguce i Bugarsku. Prevelika je ovo turneja da bi bila samo dva koncerta u istocnoj Europi.

Dojavi ako nesto saznate jer vecina nema pristupa zatvorenom dijelu IMOC. Smile
Back to top
Kristijan

PostPosted: Thu Jul 05, 2007 2:15 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
BoBo wrote

Prevelika je ovo turneja da bi bila samo dva koncerta u istocnoj Europi.

Slazem se s tobom.Moze se dogoditi da naprave jos nekoliko koncerata u 2009.
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Thu Jul 05, 2007 2:23 pm   Post subject: Reply with quote

Nakon ove godine i to je moguce.
Back to top
mirko123

PostPosted: Fri Jul 06, 2007 12:02 am   Post subject: up the irons Reply with quote

bojim se da ce to biti turneja velikih festivala..neda se gospodi svirati za 5-6ooo tisuca ljudi..odsviraj 10 koncerata u europi,stavi pare u djep i bjezi..nadam se nekakvom pragu ili becu,budimpesti,a za zagreb mi je tako svejedno..divljaci su,bobo,ne samo u prvim nego i u desetim redovima
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Jul 06, 2007 2:47 pm   Post subject: Reply with quote

Ja sam ozbiljno počela razmišljati o Wackenu na godinu,još nikada nisam bila i baš me zanima kako to Njemci rade...
Što se ovih pretpostavka za Hr.tiče...well,nadajmo se...
Back to top
Gul_Ranek
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Jul 06, 2007 3:56 pm   Post subject: Re: up the irons Reply with quote

quote:
mirko123 wrote
bojim se da ce to biti turneja velikih festivala..neda se gospodi svirati za 5-6ooo tisuca ljudi..odsviraj 10 koncerata u europi,stavi pare u djep i bjezi..nadam se nekakvom pragu ili becu,budimpesti,a za zagreb mi je tako svejedno..divljaci su,bobo,ne samo u prvim nego i u desetim redovima

Da si ovo o gospodi i parama u dzepu rekao pred tri tjedna, pokopali bi te ovdje... Very Happy
Back to top
mirko123

PostPosted: Fri Jul 06, 2007 6:59 pm   Post subject: up the irons Reply with quote

pokopati ce me i sada...ustvari,njima se ne da svirati,ali zbog fanova rade golden years turneju Laughing Laughing .....da bi ti i ja mogli cuti live the evil that man do jos jedanput...salim se..nadam se stvarno dobrom set listu..otici cu na sve sto bude relativno blizu i da nije veliki festival..wacken je daleko i biti ce 100 000 ljudi na maidenima 100 posto
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Fri Jul 06, 2007 7:59 pm   Post subject: Re: up the irons Reply with quote

quote:
Gul_Ranek wrote
Da si ovo o gospodi i parama u dzepu rekao pred tri tjedna, pokopali bi te ovdje... Very Happy

Ajde, ajde. Nije bas tako bilo. Wink
Back to top
Gul_Ranek
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Jul 06, 2007 10:43 pm   Post subject: Reply with quote

Wacken mi je predaleko, iako Stipe nudi dosta jeftin aranzman (350 kn ako se uplati sad, godinu dana unaprijed, sto mi je ipak predaleko za bilo kakve konkretne odluke), a ni ne da mi se biti tamo tri dana, nisam ja tip za to. Spavati u satorima mi i nije problem, ali vjecno paziti gdje su mi stvari, s kim sam, to mi se ne da.

Tako da se nadam da ce uletiti nekakav koncert na kojeg balkanska stoka nece ici (i naravno, neki blizi na kojeg ce stoka ici, pa nece ici na onaj prije spomenuti Very Happy).
Back to top
Maiden croatia
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sun Jul 08, 2007 2:07 pm   Post subject: Reply with quote

Prema riječima Steve-a Lazarus-a turneja 2008 u Europi počet će s istočnom Europom, u skladu Behind The Iron Curtain... Ja se čak nadam da bi Hrvatska mogla biti među prvima, ako ne i prva....
Back to top
Maiden croatia
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Jul 10, 2007 4:10 pm   Post subject: Reply with quote

Kako sada stvari stoje, ovako će izgledati dio 2008 turneje. Izvor je jeben i ovo je kao 100%, ali još nije potvrđeno na njihovom web-u.

Wacken će biti grand finale turneje, zadnji koncert.
Turneja će početi u siječnju u Brazilu, a špekulira se, ikao će 2008 Rock InRio biti u Madridu, da će se raditi dvostruki u Riju, samo zbog toga jer su Maideni izrazili želju.

Australia... drugi mjesec, iliti veljača: Perth, Melburn x 2, Sydney x 2.

Toliko sam za sad saznao.

Europa počinje početkom šestog mjeseca s istočnim blokom.
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Jul 13, 2007 12:14 pm   Post subject: Reply with quote

Wacken? 99 eura za 3 dana? No shit.
Ja bi išla onda definitivno. Trebam položit lovu u banku. Laughing.
Uz lijepu našu, naravno.
Planira možda ko tamo ići?
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 40, 41, 42  Next
Page 3 of 42

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website