www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

Iron Maiden - Ljubljana, 2. lipnja 2007: Pitanja
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
čmarec

PostPosted: Thu May 17, 2007 6:53 pm   Post subject: Reply with quote

ja samo kazem sto sam cuo i cito! kako su ovi slovenci poceli karte prepravljat uopce se nebi cudio!
Back to top
Gul_Ranek
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu May 17, 2007 8:21 pm   Post subject: Reply with quote

Cmarec, prestani siriti gluposti. Very Happy Prvo za putovnice, sad za ovo! Very Happy To rade njihovi ekstremni nacionalisti koji su u manjini, bas kao i kod nas. Njihova vlada se ogradila od te karte.

Last edited by Gul_Ranek on Thu May 17, 2007 8:26 pm; edited 1 time in total
Back to top
ewox
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu May 17, 2007 8:26 pm   Post subject: Reply with quote

Ma šta je ovo... Laughing

Very Happy
Back to top
čmarec

PostPosted: Thu May 17, 2007 8:33 pm   Post subject: Reply with quote

Chill the fuck down...

btw. cuo sam da i djeda mraz na postoji,mozda ranko zna el grijesim?
Back to top
Gul_Ranek
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu May 17, 2007 8:48 pm   Post subject: Reply with quote

To si dobro cuo. Very Happy
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu May 17, 2007 10:41 pm   Post subject: Reply with quote

staaaaaaaaaaaaaaaa djeda mraz ne postoji? pa jebemu nemoj mi još samo rec da ne postoji ni zubna vila e babinu dentjeru san rastavila samo zbog nje i sad bacan zube okolo da ne moran bubrig prodat za maidene vidit,,,, Crying or Very sad a ja san mislila da me djeda mraz nevoli kad mi nije tija donit Eddia za Bozic Confused
Back to top
dickinsonica

PostPosted: Thu May 17, 2007 11:19 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
staaaaaaaaaaaaaaaa djeda mraz ne postoji? pa jebemu nemoj mi još samo rec da ne postoji ni zubna vila e babinu dentjeru san rastavila samo zbog nje i sad bacan zube okolo da ne moran bubrig prodat za maidene vidit,,,, Crying or Very sad a ja san mislila da me djeda mraz nevoli kad mi nije tija donit Eddia za Bozic Confused

Laughing Laughing

ja san ubila djeda mraza kad mi nije donia bruceove gaće Mad
pa eto zašto ne postoji Cool
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu May 17, 2007 11:24 pm   Post subject: Reply with quote

aaaaaaaaaaaa jebemu nije ti ih donija jer Bruce ne nosi gače nisi ga morala ubit zbog toga heheh ne brinen se zbog sebe toliko nego sta ce sad jadni mali amerikanci e Wink
jebemu jos malo pa ce bit SCREAM FOR ME SLOVENIA
Back to top
dickinsonica

PostPosted: Thu May 17, 2007 11:26 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
aaaaaaaaaaaa jebemu nije ti ih donija jer Bruce ne nosi gače nisi ga morala ubit zbog toga heheh ne brinen se zbog sebe toliko nego sta ce sad jadni mali amerikanci e Wink
jebemu jos malo pa ce bit SCREAM FOR ME SLOVENIA

da opet ne nosi gaće jaoooooooooo onda su sve one slike u mom kompjuteru fotomontaža Laughing Laughing
još malo pa će bit --> "Mike je mrtva"
Back to top
Dickinson's legacy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri May 18, 2007 12:04 am   Post subject: Reply with quote

pa znaš da je djedica bija kulturan dečko i kad kažeš gače on svati mudante kad kažeš hlače unda je to ono šta si ti tila Wink ne razumi on nas dalmatince Smile

baš me zanima jel Janicku noga ok Crying or Very sad
Back to top
Screamy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri May 18, 2007 11:26 am   Post subject: Reply with quote

quote:
Dickinson's legacy wrote
pa znaš da je djedica bija kulturan dečko i kad kažeš gače on svati mudante kad kažeš hlače unda je to ono šta si ti tila Wink ne razumi on nas dalmatince Smile

baš me zanima jel Janicku noga ok Crying or Very sad

ma jeee SmileSmile barem se toplo nadam da opet vidim tog legendarnog dancera u najboljem izdanju
Back to top
Snake
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri May 18, 2007 2:21 pm   Post subject: Reply with quote

To celebrate the 25th anniversary of the release of their seminal album "The Number of the Beast" and the tremendous International success of their recent album "A Matter of Life and Death", IRON Maiden's June dates will go under the banner of A MATTER OF THE BEAST SUMMER TOUR .

The band will be playing five songs from each of these albums plus many other fan favourites and will be taking out a full on stage production which will include the final appearances of Eddie's notorious tank!!

Says vocalist Bruce Dickinson; "Its always a lot of fun for us to play Summer shows. Most of the shows are outdoors with a real party atmosphere so its good to put together a set list that matches this. There has been a lot of interest in the 25th anniversary of the release of Number of the Beast so we thought it would be great to give the fans a bit of extra Beast this summer so we will play songs like 'Number of the Beast' and 'Run to the Hills' and three others from the 'Number of the Beast' album along with five songs from 'A Matter of Life and Death' and a lot of other fan favourites like 'Fear of the Dark', 'Trooper' and 'Wrathchild'. "
Back to top
Ivan
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri May 18, 2007 4:25 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Gul_Ranek wrote
Cmarec, prestani siriti gluposti. Very Happy Prvo za putovnice, sad za ovo! Very Happy To rade njihovi ekstremni nacionalisti koji su u manjini, bas kao i kod nas. Njihova vlada se ogradila od te karte.

da, većina njih se ni ne bi svađala oko savudrije i tih stvari samo što ima extrema, ali tako je svugdje i ne trebamo osuđivat cijeli narod
pa i slovenci su ljudi Very Happy na kraju krajeva

quote:
Screamy wrote
ma jeee SmileSmile barem se toplo nadam da opet vidim tog legendarnog dancera u najboljem izdanju

pa za beograd je bila frka kao da neće plesat uopće, pa je sve bilo ok. nije se ubio od trčanja i plesanja ali je na razini odradio, a ovdje će biti žešći jer je prvi koncert na ''turneji''
Back to top
Screamy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri May 18, 2007 4:30 pm   Post subject: Reply with quote

koliko se ja sjećam on je u Beogradu imao nekakvu protezu oko noge i nije skoro uopće trčkarao i skakao što uopće nije niti čudo s obzirom na ozljedu
Back to top
Ivan
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri May 18, 2007 4:34 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Screamy wrote
koliko se ja sjećam on je u Beogradu imao nekakvu protezu oko noge i nije skoro uopće trčkarao i skakao što uopće nije niti čudo s obzirom na ozljedu

ma da, ali to si primjetio ti koji si ga gledao u milanu i to je primjetilo još nas 100 ljudi, a ostalima je bilo sasvim ok, jer je on svejedno bacao gitaru i te fore. normalno da je malo smirio, ali ne previše
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Page 9 of 10

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website