| Author |
Message |
axy Senior Member

Joined: 06 Feb 2006 Posts: 1967 Location: Rijeka / Labin, CROATIA
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 5:02 pm Post subject: |
|
|
quote:
Ivan wrote
pa da, i ovako možemo u nedogled. ja sm rekao što mislim, i nemojte se uvrijedit jer ovo je rasprava, ali ne mogu se s nekim stvarima složit nit ću se ikad složit
pa ni ja.  |
|
| Back to top |
|
 |
Screamy Senior Member

|
Posted: Mon Dec 18, 2006 5:02 pm Post subject: |
|
|
| ok , to niti ne očekujem od tebe |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

Joined: 19 May 2004 Posts: 8566 Location: Ivanska (Bjelovar), CROATIA
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 5:06 pm Post subject: |
|
|
pa ne zbilja, sad ispada da svu glazbu koju ovdje ljudi slušaju (thompson, black/death metal) ja ne volim, ali je tako. ok protiv thompsona nisam u tolikoj mjeri, ali protiv black / death metala jesam. i to jaaaako.
ali ipak je ovo druga tema, da ne odemo previše u offtopic, nastavite dalje. na ovo nemojte odgovarat |
|
| Back to top |
|
 |
Screamy Senior Member

|
Posted: Mon Dec 18, 2006 5:08 pm Post subject: |
|
|
| ok , voli /ne voli ti šta oćeš...mene nije briga |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

|
Posted: Mon Dec 18, 2006 5:09 pm Post subject: |
|
|
ok,a sad natrag na temu 
Last edited by Ivan on Sun Dec 24, 2006 1:25 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Screamy Senior Member

|
Posted: Mon Dec 18, 2006 5:10 pm Post subject: |
|
|
| ok |
|
| Back to top |
|
 |
axy Senior Member

|
Posted: Mon Dec 18, 2006 5:10 pm Post subject: |
|
|
| kako možeš bit protiv death/black metala? mislim protiv ne razmuijem te |
|
| Back to top |
|
 |
likvor Senior Member

|
Posted: Mon Dec 18, 2006 8:21 pm Post subject: |
|
|
quote:
axy wrote
kako možeš bit protiv death/black metala? mislim protiv ne razmuijem te
Lost Horizon - Awakening the world
Immortal - At The Heart Of Winter
Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas
Nile - Amongst The Catacombs Of Nephren-Ka
Satyricon - Nemesis Divina
Bal-Sagoth - Atlantis Ascedant
Burzum - Det Som Engang Var
Carcass - Swansong
Celtic Frost - To Mega Therion
Covenant - Nexus Polaris
Cradle Of Filth - The Principle Of Evil Made Flesh
Dark Funeral - The Secrets Of The Black Arts
Darkthrone - Transilvanian Hunger
Deicide - Once Upon The Cross
Death - individual thought patterns
Dimmu Borgir - Enthrone darkness triumphant
Dissection - Storm Of The Light's Bane
Emperor - IX EQUILIBRIUM
FINNTROLL - Midnattens Widunder
E vidi ovo!
Jelda da je svaki album bio killer kada je izašao? Pogotovo recimo Satyricon, Lost Horizon, Dark Funeral, Dissection. Ali daj molim te pogledaj Darkthrone. Krlja od muzike. Niti ih ja ne volim. Deicide? Ubio bih Bentona kolika je budala i kreten od čovjeka. Jon se sam ubio tako da jedna briga manje .
Neke albume mogu slušati cijele, neki imaju jednu predobru stvar, ostale sam preslušao i ništa posebno.
Ljudima smeta brutalni vokal(pr.Nile), loša produkcija(pr.Darkthrone), i blablabla stvari. Nisam ni ja ljubitelj pravog Death metala, zapravo ga ni ne volim(osim možda Nile).
I koliko god volim maidene na top 100 listi imati pola njihove ukupne diskografije? Okej malo pretjerano. To je lista top 100 albuma a ne Maideni i 86 ostalih bandova koji smo se sjetili jer su na polici ispod maidena. i onda izostaviti maiden killer album? WTF?
p.s. zaboravio samm staviti Children of Bodom - Hatebreeder |
|
| Back to top |
|
 |
Screamy Senior Member

|
Posted: Mon Dec 18, 2006 8:30 pm Post subject: |
|
|
ima tu puno drugih black albuma koji su izostavljeni...ali uglavnom , u nekim djelovima se slažem s tobom no opet ne u potpunosti no to je u redu , tvoje mišljenje je to i ja ga poštujem...ja isto mislim da je glupo stavit na listu top 100 albuma pola diskografije jednog benda jer je to nerealno...
btw. drakthrone - nije niti čudo da je tako loša produkcija kad je snimano svagdje u norveškim šumama i bez velike financijske potpore...isto to virjei i za ostatak black bendova koji su nastali u ranim 90ima...da ljudima smao znaju kako je quorthon snimao svoje albume...recimo on je utjecajniji od 80% bendova na toj jebenoj listi pa gdje je?? u pm , eto gdje...
a benton je kretenčina svoje klase...to nije niti potrebno komentirati previše , ja bih mu isto rado zaljepio koju trisketinu da ga vidim u blizini...sa onim usranim naopakim križem nasred face , glumi većeg idiota no što je makar je to jako teško... |
|
| Back to top |
|
 |
likvor Senior Member

|
Posted: Mon Dec 18, 2006 8:46 pm Post subject: |
|
|
Ma puno sam black albuma izostavio kao i heavy, power itd jer sam jednostavno lijen za pisanje .
Ali ovi albumi(možda jedan ili dva ne) se jednostavno svugdje uvrštavaju među značajniju metal diskografiju.
Ali ona lista mi je smiješna. Ma i neka je stavio thompsona prvog ali izostaviti seventh son?Blasphemy!!!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Screamy Senior Member

|
Posted: Mon Dec 18, 2006 8:50 pm Post subject: |
|
|
| ma debili...šta reć uopće...stvarno nikad ne gledam na te liste kao na nešto relano ili mjerodavno jer su jednostavno smiješne...glupo se uopće upuštat u takvo nešto...jer će uvijek nešto bit zakinuto |
|
| Back to top |
|
 |
axy Senior Member

|
Posted: Thu Dec 21, 2006 12:35 am Post subject: |
|
|
that's what i'm talking about.
nisam ja neki fan niti blacka nitti deatha, najviše zbog toga šta mi sam vokal ne štima. samo kažem da metal obuhvaća sve stilove metala.
naravno da nebi trebala bit cijela diskografija maidena na toj listi. ali 7th son bi svakako trebao bit, to je svetogrđe napravit listu bez njega! pa stoput je bolji od TNOTB npr koji je na listi ili od Killersa.
Što se tiče loše produkcije black/death bendova - jebiga kad ih ima ko salate a ko će ih sve financirat? + faktor snimanja u šumama šta je scream rekao
Nego ja bi Korpiklani stavila na listu! Folk metal lives on! LMAO
BEER BEER  |
|
| Back to top |
|
 |
Iron Domek Senior Member

|
Posted: Thu Dec 21, 2006 12:44 am Post subject: |
|
|
quote:
axy wrote
that's what i'm talking about.
nisam ja neki fan niti blacka nitti deatha, najviše zbog toga šta mi sam vokal ne štima.
potpisujem  |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

|
Posted: Sun Dec 24, 2006 1:30 pm Post subject: |
|
|
quote:
axy wrote
naravno da nebi trebala bit cijela diskografija maidena na toj listi. ali 7th son bi svakako trebao bit, to je svetogrđe napravit listu bez njega! pa stoput je bolji od TNOTB npr koji je na listi ili od Killersa.
ma daj molim te. uspoređivat 7th i Killers je idiotarija, ali zbilja. ili TNOTB i 7th. ma ne može se to.
killers je preeeedobar album, ali jako drukčiji od ovih ostalih. svaki maiden album ima par specifičnosti koje više nijedan kasnije (a ni prije) nema |
|
| Back to top |
|
 |
|