| Author |
Message |
BoBo Staff

|
Posted: Thu Dec 22, 2005 9:14 pm Post subject: Maideni i ja u 2005. |
|
|
Prag. Prvi koncert na turneji. Kao i vecina Maiden fanova tih dana u Pragu otisli smo u muzej sprava za mucenje u potrazi za Željeznom djevicom. I kao sto vidite nasli smo je.
 |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Thu Dec 22, 2005 9:38 pm Post subject: |
|
|
IMBB meeting u Hells bells baru u sredistu Praga vecer prije koncerta. Bilo nas je odasvud ... Engleska, Skotska, Njemacka, Madjarska, Finska, SAD, ... Konobari su prasili Maidene cijelu vecer, a redoviti gosti bara su u cudu gledali Maiden fanove kako pjevaju sve pjesame. Vrhunac je bio The Trooper.
Na prvoj slici mozete vidjeti SteveHuntera (siva majica) s IMBB koji je bio na 50+ koncerata od 1980, a na zadnjoj slici sam ja s Ivanom, novinarom iz Budimpeste kojeg sam upoznao u Debrecenu prije dvije godine.
 |
|
| Back to top |
|
 |
Iron Domek Senior Member

|
Posted: Thu Dec 22, 2005 10:19 pm Post subject: |
|
|
Jesi ti ovaj s Brave New World majicom?
Slike su zakon, pogotovo Željezna djevica  |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Thu Dec 22, 2005 11:20 pm Post subject: |
|
|
quote:
Iron Domek wrote
Jesi ti ovaj s Brave New World majicom?
Slike su zakon, pogotovo Željezna djevica
Ne. Onaj u sivoj majici.
Sutra nastavak. |
|
| Back to top |
|
 |
Iron Domek Senior Member

|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:46 am Post subject: |
|
|
quote:
BoBo wrote
Ne. Onaj u sivoj majici.
Sutra nastavak.
Ok, vidi se da je bilo zabavno |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Fri Dec 23, 2005 8:43 am Post subject: |
|
|
Kameru na sam koncert nisam ponio jer sam htio u prve redove. Nakon koncerta sam bio skroz mokar tako da se hrvatska zastava osim mahanja na koncertima moze koristiti i kao odjeca. Ova slika je napravljena u apartmanu nakon koncerta. Bequick, ja i irontrooper83 s IMBB.
 |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Fri Dec 23, 2005 8:54 am Post subject: |
|
|
U Poljskoj sam napravio samo nekoliko snimaka na putu i hotelu, ali nista zanimljivo za pokazati ovdje.
U Graz sam isao sa urednistvom madjarskog Iron Maiden fanzina Iron What?. Nakon Praga Mariju Tomas i njenu ekipu vidio i u Grazu. Na drugoj slici mozete vidjeti ekipu iz Maiden Austria. Open sam bio u prvim redovima, a kad sam izvadio zastavu za vrijeme Driftera faca koji je stajao ispred mene u prvom redu okrenuo se, pogledao zastavu i pitao me odakle sam. Na hrvatskom naravno. On je iz Zadra i to mu je bio ~25 koncert. I on je odradio sva 3 prva koncerta na Early Years turneji.
 |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:19 am Post subject: |
|
|
Sljedeca stanica je bio Pariz. Kad sam vec isao tamo na koncert onda sam iskoristio priliku da ga i razgledam.
Pogled sa Arc de Triumphe
Sacre Cour bazilika
Zanimljiva skulptura iz Louvra
Ajde CroatianToooper odmori malo (u Louvru)
Napoleonov grob
Ja i hmc777 s IMBB na Arc de Triumphe.
Svartsyn i njegov prijatelj su se bas dobro uklopili u ovu sliku iz Katakomba. |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:42 am Post subject: |
|
|
Prva tri dana smo proveli u obilasku Pariza, a vecer prije koncerta smo imali prvi IMBB & Iron Maiden Lossless Hub meeting ispred Notre Dame katedrale i skotskom pubu. Trebam li vam reci da je jedno pivo u Parizu 50 kuna?
Ja, Beuqick, Gebs i njegova zena, Svartsyn, hmc_777 i Clansman_1982
Na sam dan koncerta glavno okupljanje fanova s IMBB je bilo ispod Eiffelovog tornja.
U pozadini mozete vidjeti jednog od svedskih blizanaca koji idu na gotovo sve koncerte. Sve ostale ste vec mogli vidjeti na drugim slikama osim ead666 koji je onaj visoki u sredini.
dio Iron Maiden Lossless Huba
NomadZadar, ja i CroatianTrooper
Pozornica dok je svirao Dream Theater |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Fri Dec 23, 2005 10:44 am Post subject: |
|
|
Evo malo i s Graspopa. Na svu srecu ove godine prasina, a ne blato.
i vatromet na kraju.
The end.  |
|
| Back to top |
|
 |
Iron Domek Senior Member

|
Posted: Fri Dec 23, 2005 11:17 am Post subject: |
|
|
Slike su ZAKON majstore.Dobro da se vidi naša zastava.Moram priznati da ti zavidim malo, ti si obišao skoro cijelu Evropu, a ja samo bio u Velikoj Gorici....  |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

Joined: 19 May 2004 Posts: 8566 Location: Ivanska (Bjelovar), CROATIA
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 11:18 am Post subject: |
|
|
ponavljam,
bobo car si  |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Fri Dec 23, 2005 11:59 am Post subject: |
|
|
Zaboravio sam reci da je bio dogovor na IMBB da svi ponesemo zastave u Prag i da ih izvadimo kad pocne The Trooper dok Bruce mase s Union Jack. Bilo je sigurno 30ak zastava. Na DVD se ne moze dobro vidjeti jer je snimano s desne strane i vecinom je kamera na pozornici.
quote:
Iron Domek wrote
Slike su ZAKON majstore.Dobro da se vidi naša zastava.Moram priznati da ti zavidim malo, ti si obišao skoro cijelu Evropu, a ja samo bio u Velikoj Gorici....
Cekao sam 14 godina na prvi koncert pa sam si dao malo oduska u 2003. i ove godine.  |
|
| Back to top |
|
 |
Iron Domek Senior Member

|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:04 pm Post subject: |
|
|
quote:
BoBo wrote
Zaboravio sam reci da je bio dogovor na IMBB da svi ponesemo zastave u Prag i da ih izvadimo kad pocne The Trooper dok Bruce mase s Union Jack. Bilo je sigurno 30ak zastava. Na DVD se ne moze dobro vidjeti jer je snimano s desne strane i vecinom je kamera na pozornici.
Cekao sam 14 godina na prvi koncert pa sam si dao malo oduska u 2003. i ove godine.
Ti si pravi Fan Bobo i ja te poštujem.Ja ću odsad nastojet ići na što više koncerata od Maidena |
|
| Back to top |
|
 |
Maiden croatia Senior Member

|
Posted: Fri Dec 23, 2005 12:45 pm Post subject: |
|
|
| lipo... nadasve lipo.... eto dečki... nadam se da će vas ovo natjerati da dok još sviraju ne propustite niti jedan koncert na kojeg ikako možete otići... |
|
| Back to top |
|
 |
|