| Author |
Message |
MaidenMadness Contributor

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 6:41 pm Post subject: FRUSTRACIJE RAZNORAZNE |
|
|
ARGH!!!! dosad nisam propustio nijedan cm ni jedan pa cak ni onaj prvi orginalni koji nije imao prave igrace, orije vremena premier lige(tad je to bila first division). u svim tim managerima osvojio sam sve moguce osim lige prvaka. sa svakim klubom s kojim sam igrao sam najmanje tri puta zaredom osvojio sva moguca domaca natjecanja.......i sad sam prvi put poceo igrati s interom...nista nisam osvojio ali ono sto me frustrira je liuga prvaka. ovo je bio racunajuci sveukupno sve managere 109. put da sam dosao najmanje do polufinala lige prvaka(vodim statistiku u jednoj staroj biljeznici ) od toga 86 puta sam izgubio u polufinalu i 23 u finalu(jednom u 98/99 s barcom cetiri puta zaredom na penale)u inter sam doveo sve najbolje igrace(deca,lucia, montera) i ispao na penale od juventusa...............MRZIM DAVIDA TREZEGUETA I NJEGOV IZJEDNACUJUCI GOL U 4. MINUTI SUDACKE NADOKNADE UZVRATNE UTAKMICE NA SAN SIRU. MRZIM TOLDA KOJI NEMOZE OBRANITI PENAL. MRZIM VIERIJA KOJI NEOMZE ZABITI PENAL. MRZIM KRETENA KOJI JE OZLIJEDIO NAJBOLJEG STRIJELCA(RECOBU) 3 DANA PRIJE UZVRATNE UTAKMICE SLOMIVSI MU NOGU(OUT 8 MJESECI) ALI NAJVISE OD SVEGA MRZIM CHAMPIONS LEAUGE  |
|
| Back to top |
|
 |
Snake Senior Member

Joined: 07 Sep 2003 Posts: 783 Location: Mostar, Bosnia & Herzegovina
|
Posted: Fri Jul 09, 2004 7:53 pm Post subject: |
|
|
frustracija velis?
ovo sad sto cu napisati je korak do ludila:
jutros sam imao usmeni iz matematicke analize 2 (lijepo da ocistim prvu godinu). sve lijepo, krasno, spreman ja ko lav jucer bio. enivejz, sve je bilo ok do nocas u 1h, kada sam posao spavati (inace, ova vecer je bila pakao, no Mostar je uvijek takav ). tada je par macica pocelo mjaukati, i neke se pijane budale pocele derati, tako da sam zaspao tek oko 5:30, a ustao u 7:30. Divna kombinacija za ispit u 9 (koji sam naravno okinuo) |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 8:00 pm Post subject: |
|
|
quote:
Snake wrote
frustracija velis?
ovo sad sto cu napisati je korak do ludila:
jutros sam imao usmeni iz matematicke analize 2 (lijepo da ocistim prvu godinu). sve lijepo, krasno, spreman ja ko lav jucer bio. enivejz, sve je bilo ok do nocas u 1h, kada sam posao spavati (inace, ova vecer je bila pakao, no Mostar je uvijek takav ). tada je par macica pocelo mjaukati, i neke se pijane budale pocele derati, tako da sam zaspao tek oko 5:30, a ustao u 7:30. Divna kombinacija za ispit u 9 (koji sam naravno okinuo)
a kad smo kod frustracija vezanih za faks....mjesec dana sam spremao ispit iz nosnova elektrotehnike 2(uz male stanke za osnove 1 i fiziku 2) trebao sam to dati da dam uvjet i imam mirno ljeto. uglavnom sam se orijentirao na one stavri kakve su se pojavljivale u prijasnjim testovima......to su uglavnom bili zadaci istog tipa uz male promjene tipa na jednom roku je paralenan spoj a na drugom serijski...i gamad je dala potpuno razlicte tipocve zadataka sta da ti kazem od oko 200 ljudi proslo je samo izmedju 20 i 30 ....ja nisam bio medju njima  |
|
| Back to top |
|
 |
Snake Senior Member

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 8:13 pm Post subject: |
|
|
| ma bola to je uobicajeno, radi takvih se stvari ne sekiram, ali kada ovako radi par budala ujebem stvari, dodje mi da glave skidam |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 8:19 pm Post subject: |
|
|
| a sta studiras? |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 8:19 pm Post subject: |
|
|
| e da bobo: inter je gubitnicki klub cak i u championship manageru |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 8:25 pm Post subject: Re: FRUSTRACIJE RAZNORAZNE |
|
|
quote:
MaidenMadness wrote
i sad sam prvi put poceo igrati s interom...nista nisam osvojio
Sad znaš kako mi je.
quote:
MaidenMadness wrote
MRZIM KRETENA KOJI JE OZLIJEDIO NAJBOLJEG STRIJELCA(RECOBU) 3 DANA PRIJE UZVRATNE UTAKMICE SLOMIVSI MU NOGU(OUT 8 MJESECI)
Tko mi razbio Alvara?  |
|
| Back to top |
|
 |
Snake Senior Member

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 8:29 pm Post subject: |
|
|
quote:
MaidenMadness wrote
a sta studiras?
FSR - Fakultet Strojarstva i Racunarstva - smjer racunarstvo, sveucilisni studij, 2. godina |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 8:31 pm Post subject: |
|
|
| BTW Mene najviše frustrira ljudska glupost. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 8:31 pm Post subject: Re: FRUSTRACIJE RAZNORAZNE |
|
|
quote:
BoBo wrote
Tko mi razbio Alvara?
neka konjina prezimena santana |
|
| Back to top |
|
 |
Snake Senior Member

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 8:32 pm Post subject: Re: FRUSTRACIJE RAZNORAZNE |
|
|
quote:
MaidenMadness wrote
neka konjina prezimena santana
Carlos?  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 8:34 pm Post subject: Re: FRUSTRACIJE RAZNORAZNE |
|
|
quote:
Snake wrote
Carlos?
na ima dva imena prvo mu je nesto sa m. igra u nekom klubu tipa chievo ili brescia..ne znam |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 8:36 pm Post subject: |
|
|
quote:
BoBo wrote
BTW Mene najviše frustrira ljudska glupost.
vidis mene vise frustira to sto dopustam da me neke nebitne stvari tipa championship manager razljute. |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 8:47 pm Post subject: |
|
|
quote:
MaidenMadness wrote
vidis mene vise frustira to sto dopustam da me neke nebitne stvari tipa championship manager razljute.
Takav sam i ja bio kad sam bio mlađi. Koliko je samo frustracija prebačeno na joysticke. |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Fri Jul 09, 2004 8:51 pm Post subject: Re: FRUSTRACIJE RAZNORAZNE |
|
|
quote:
MaidenMadness wrote
na ima dva imena prvo mu je nesto sa m. igra u nekom klubu tipa chievo ili brescia..ne znam
Jebem ti m***r Santana! Ne diraj mi China!
 |
|
| Back to top |
|
 |
|