www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

FRUSTRACIJE RAZNORAZNE
Goto page 1, 2  Next

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 6:41 pm   Post subject: FRUSTRACIJE RAZNORAZNE Reply with quote

ARGH!!!! dosad nisam propustio nijedan cm ni jedan pa cak ni onaj prvi orginalni koji nije imao prave igrace, orije vremena premier lige(tad je to bila first division). u svim tim managerima osvojio sam sve moguce osim lige prvaka. sa svakim klubom s kojim sam igrao sam najmanje tri puta zaredom osvojio sva moguca domaca natjecanja.......i sad sam prvi put poceo igrati s interom...nista nisam osvojio ali ono sto me frustrira je liuga prvaka. ovo je bio racunajuci sveukupno sve managere 109. put da sam dosao najmanje do polufinala lige prvaka(vodim statistiku u jednoj staroj biljeznici Very Happy ) od toga 86 puta sam izgubio u polufinalu i 23 u finalu(jednom u 98/99 s barcom cetiri puta zaredom na penale)u inter sam doveo sve najbolje igrace(deca,lucia, montera) i ispao na penale od juventusa...............MRZIM DAVIDA TREZEGUETA I NJEGOV IZJEDNACUJUCI GOL U 4. MINUTI SUDACKE NADOKNADE UZVRATNE UTAKMICE NA SAN SIRU. MRZIM TOLDA KOJI NEMOZE OBRANITI PENAL. MRZIM VIERIJA KOJI NEOMZE ZABITI PENAL. MRZIM KRETENA KOJI JE OZLIJEDIO NAJBOLJEG STRIJELCA(RECOBU) 3 DANA PRIJE UZVRATNE UTAKMICE SLOMIVSI MU NOGU(OUT 8 MJESECI) ALI NAJVISE OD SVEGA MRZIM CHAMPIONS LEAUGE Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Back to top
Snake
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 7:53 pm   Post subject: Reply with quote

frustracija velis?

ovo sad sto cu napisati je korak do ludila:

jutros sam imao usmeni iz matematicke analize 2 (lijepo da ocistim prvu godinu). sve lijepo, krasno, spreman ja ko lav jucer bio. enivejz, sve je bilo ok do nocas u 1h, kada sam posao spavati (inace, ova vecer je bila pakao, no Mostar je uvijek takav Very Happy). tada je par macica pocelo mjaukati, i neke se pijane budale pocele derati, tako da sam zaspao tek oko 5:30, a ustao u 7:30. Divna kombinacija za ispit u 9 (koji sam naravno okinuo)
Back to top
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 8:00 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Snake wrote
frustracija velis?

ovo sad sto cu napisati je korak do ludila:

jutros sam imao usmeni iz matematicke analize 2 (lijepo da ocistim prvu godinu). sve lijepo, krasno, spreman ja ko lav jucer bio. enivejz, sve je bilo ok do nocas u 1h, kada sam posao spavati (inace, ova vecer je bila pakao, no Mostar je uvijek takav Very Happy). tada je par macica pocelo mjaukati, i neke se pijane budale pocele derati, tako da sam zaspao tek oko 5:30, a ustao u 7:30. Divna kombinacija za ispit u 9 (koji sam naravno okinuo)

a kad smo kod frustracija vezanih za faks....mjesec dana sam spremao ispit iz nosnova elektrotehnike 2(uz male stanke za osnove 1 i fiziku 2) trebao sam to dati da dam uvjet i imam mirno ljeto. uglavnom sam se orijentirao na one stavri kakve su se pojavljivale u prijasnjim testovima......to su uglavnom bili zadaci istog tipa uz male promjene tipa na jednom roku je paralenan spoj a na drugom serijski...i gamad je dala potpuno razlicte tipocve zadataka Mad sta da ti kazem od oko 200 ljudi proslo je samo izmedju 20 i 30 Laughing ....ja nisam bio medju njima Embarassed
Back to top
Snake
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 8:13 pm   Post subject: Reply with quote

ma bola to je uobicajeno, radi takvih se stvari ne sekiram, ali kada ovako radi par budala ujebem stvari, dodje mi da glave skidam
Back to top
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 8:19 pm   Post subject: Reply with quote

a sta studiras?
Back to top
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 8:19 pm   Post subject: Reply with quote

e da bobo: inter je gubitnicki klub cak i u championship manageru
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 8:25 pm   Post subject: Re: FRUSTRACIJE RAZNORAZNE Reply with quote

quote:
MaidenMadness wrote
i sad sam prvi put poceo igrati s interom...nista nisam osvojio

Sad znaš kako mi je. Laughing Laughing Laughing

quote:
MaidenMadness wrote
MRZIM KRETENA KOJI JE OZLIJEDIO NAJBOLJEG STRIJELCA(RECOBU) 3 DANA PRIJE UZVRATNE UTAKMICE SLOMIVSI MU NOGU(OUT 8 MJESECI)

Shocked Tko mi razbio Alvara? Mad Mad Mad Very Happy
Back to top
Snake
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 8:29 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
MaidenMadness wrote
a sta studiras?

FSR - Fakultet Strojarstva i Racunarstva - smjer racunarstvo, sveucilisni studij, 2. godina
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 8:31 pm   Post subject: Reply with quote

BTW Mene najviše frustrira ljudska glupost.
Back to top
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 8:31 pm   Post subject: Re: FRUSTRACIJE RAZNORAZNE Reply with quote

quote:
BoBo wrote
Shocked Tko mi razbio Alvara? Mad Mad Mad Very Happy

neka konjina prezimena santana
Back to top
Snake
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 8:32 pm   Post subject: Re: FRUSTRACIJE RAZNORAZNE Reply with quote

quote:
MaidenMadness wrote
neka konjina prezimena santana

Carlos? Very Happy
Back to top
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 8:34 pm   Post subject: Re: FRUSTRACIJE RAZNORAZNE Reply with quote

quote:
Snake wrote
Carlos? Very Happy

na ima dva imena prvo mu je nesto sa m. igra u nekom klubu tipa chievo ili brescia..ne znam
Back to top
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 8:36 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
BoBo wrote
BTW Mene najviše frustrira ljudska glupost.

vidis mene vise frustira to sto dopustam da me neke nebitne stvari tipa championship manager razljute.
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 8:47 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
MaidenMadness wrote
vidis mene vise frustira to sto dopustam da me neke nebitne stvari tipa championship manager razljute.

Takav sam i ja bio kad sam bio mlađi. Koliko je samo frustracija prebačeno na joysticke.
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Fri Jul 09, 2004 8:51 pm   Post subject: Re: FRUSTRACIJE RAZNORAZNE Reply with quote

quote:
MaidenMadness wrote
na ima dva imena prvo mu je nesto sa m. igra u nekom klubu tipa chievo ili brescia..ne znam

Jebem ti m***r Santana! Ne diraj mi China! Mad

Laughing
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website