| Author |
Message |
BoBo Staff

|
Posted: Thu Feb 12, 2004 2:36 pm Post subject: |
|
|
quote:
Gul_Ranek wrote
Zapravo, zelja za odlaskom je rezultirala tako losim glasom.
Nije ga više bilo briga. Znam da je poslije turneje '93 bilo komentara da su svi, a mislim na uži krug oko Maidena, bili razočarani Bruceovim angažmanom.
quote:
Gul_Ranek wrote
I ono sto si rekao da Steve nije htio promijeniti sound Maidena - to se upravo i dogodilo na X-Factoru, zar ne?
Sad je to više subjektno koliko se zvuk promijenio. Stil je ostao isti. Prvi razlog je bio prilagodba Blazeovom glasu, a drugi mentalno stanje Stevea (razvod). |
|
| Back to top |
|
 |
CroatianTROOPER

|
Posted: Thu Feb 12, 2004 5:38 pm Post subject: |
|
|
Da, Steve je rekao da nije bijo zadovojan s Bruceovim angazmanom na Real Live Tour, ali Bruce je rekao da se on nemože skakati po bini i praviti se sretan iako je najavijo odlazak iz Maidena.
(To sam procitao na screamforme.com)
Sto ce tice X-Factora, ja sam cuo da su Maidni baš htjeli raditi nešto drugacije, zbog stoga su i izbijegavali izabrati novog pijevaca koji je slican Bruceu. |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Thu Feb 12, 2004 7:11 pm Post subject: |
|
|
quote:
CroatianTROOPER wrote
Sto ce tice X-Factora, ja sam cuo da su Maidni baš htjeli raditi nešto drugacije, zbog stoga su i izbijegavali izabrati novog pijevaca koji je slican Bruceu.
To se ne može usporediti s '82. Tade je bila mnogo veća razlika između starog i novog materijala. |
|
| Back to top |
|
 |
CroatianTROOPER

|
Posted: Thu Feb 12, 2004 7:46 pm Post subject: |
|
|
A mozda su htijeli 95 napraviti uspijeh s novim pijevacem kao i 82, što ocito nije bilo moguce..
Ja sam cuo da su nakon Bruceovog odlaska pitali i Paula Di Anno da se ponovo prikljuci bendu sto je on odbijo....(neznam koliko je to istina ) |
|
| Back to top |
|
 |
MaidenMadness Contributor

|
Posted: Thu Feb 12, 2004 7:50 pm Post subject: |
|
|
| mozda su samo htjeli isprobati nesto novo. kao sto su napravili sa ssofss kada su napravili cijeli album na jednu temu |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Thu Feb 12, 2004 10:53 pm Post subject: |
|
|
quote:
CroatianTROOPER wrote
Ja sam cuo da su nakon Bruceovog odlaska pitali i Paula Di Anno da se ponovo prikljuci bendu sto je on odbijo....(neznam koliko je to istina )
Ma di si to cuo?  |
|
| Back to top |
|
 |
Mormegil

|
Posted: Fri Feb 13, 2004 3:26 am Post subject: |
|
|
Di´anno ponovo u mejdenima....hahhaha....
Dobra...da definitivno dobra....
Pa to je ko da ti izvade metak iz rane a ti se onda ponovo propucaš..... |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Fri Feb 13, 2004 10:49 am Post subject: |
|
|
quote:
Mormegil wrote
Pa to je ko da ti izvade metak iz rane a ti se onda ponovo propucaš.....
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mormegil

|
Posted: Fri Feb 13, 2004 12:08 pm Post subject: Prespavani odgovor |
|
|
Uglavnom sad kad sam si malo odspavao.... kojih 6 sati....Di´anno nije u biti ni bio tako loš pjevač. Ali nije imao vokalne karakteristike HM pjevača, on bi se prije našao u neznam...wex pistolsima?
Ima čisti punk vokal...
A uostalom brijem da Steve ne bi više htio trpit Di´annovo oblokavanje i uzimanje koječega....bio je junkie totalni.... |
|
| Back to top |
|
 |
CroatianTROOPER

|
Posted: Fri Feb 13, 2004 1:40 pm Post subject: |
|
|
to sam vidijo da ekipa govori o tome na IM BB....zato i kazem da neznam kolko je to tocno...  |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Fri Feb 13, 2004 2:31 pm Post subject: |
|
|
quote:
CroatianTROOPER wrote
to sam vidijo da ekipa govori o tome na IM BB....zato i kazem da neznam kolko je to tocno...
Ma to nema veze sa stvarnošću. DiAnno više nema glas kakav je imao prije dvadeset godina, što je posljedica života s alkoholom i drogama u neograničenim količinama. I da je postojala mrvica želje kod Stevea da ga uzme '94. on ne bi mogao izgurati prvi tjedan turneje bez problema. |
|
| Back to top |
|
 |
Snake Senior Member

Joined: 07 Sep 2003 Posts: 783 Location: Mostar, Bosnia & Herzegovina
|
Posted: Fri Feb 13, 2004 3:58 pm Post subject: |
|
|
quote:
BoBo wrote
Ma to nema veze sa stvarnošću. DiAnno više nema glas kakav je imao prije dvadeset godina, što je posljedica života s alkoholom i drogama u neograničenim količinama. I da je postojala mrvica želje kod Stevea da ga uzme '94. on ne bi mogao izgurati prvi tjedan turneje bez problema.
istina, pa poslusajte samo Di'Annov solo work, pa to je katastrofa ljudi moji...
Sto se tice Maiden related solo projekata, po mom misljenju na prvo mjesto bi isao Blaze, pa Bruce, pa Smith i na kraju Di'Anno |
|
| Back to top |
|
 |
CroatianTROOPER

|
Posted: Fri Feb 13, 2004 5:46 pm Post subject: |
|
|
Pa Blaze kao Bruceova zamijena i nije bijo tako los...ono imao je svoj stil, svoj glas. ali eto teze je prolazio kod fanova, jer nitko nemoze mijenjati legendarnog Dickinsona....he!" Ono bruceov stage performance jednim dijelom i simbolizira maiden... |
|
| Back to top |
|
 |
|