| Author |
Message |
Maiden croatia Senior Member

|
Posted: Sat Jan 03, 2004 7:02 pm Post subject: Hrvatski Maiden fan club |
|
|
| Poštovanje. U guestbooku Fan cluba vidio sam ovaj link, te se pozitivno iznenadio. Stavit ću link na njega da ga posjetitelji hrvatskog maiden fan club koriste kao svoj osobni, te će se tako povećati broj korisnika. Pozdrav svim fanovima, pogotovo starijoj generaciji, npr. Bobu bi volio upoznati. Nadam, se da se slažete s idejom da stavimo link za forum na svoje stranice. Uopće, ludnica koliko nas fanova maidena u Hrvatskoj ima... mislim da smo definitivno najbrojniji i najlojalniji. Eto, toliko... Također, očekujem vaše komentare u svezi maiden tributea u Hrvatskoj pokrenut na stranicama fan cluba. Na tome se mnogo radi. Hvala vam dobri ljudi što dijelite isto zadovoljstvo sa mnom, odnosno ljubav prema maidenima. P.S. Odgovor ono za Jagode i 2 minutes to midnight.... stakleni hotel je nastao 1982, dakle prije powerlave-a. |
|
| Back to top |
|
 |
CroatianTROOPER

|
Posted: Sat Jan 03, 2004 8:32 pm Post subject: Re: Hrvatski Maiden fan club |
|
|
quote:
Maiden croatia wrote
Poštovanje. U guestbooku Fan cluba vidio sam ovaj link, te se pozitivno iznenadio. Stavit ću link na njega da ga posjetitelji hrvatskog maiden fan club koriste kao svoj osobni, te će se tako povećati broj korisnika. Pozdrav svim fanovima, pogotovo starijoj generaciji, npr. Bobu bi volio upoznati. Nadam, se da se slažete s idejom da stavimo link za forum na svoje stranice. Uopće, ludnica koliko nas fanova maidena u Hrvatskoj ima... mislim da smo definitivno najbrojniji i najlojalniji. Eto, toliko... Također, očekujem vaše komentare u svezi maiden tributea u Hrvatskoj pokrenut na stranicama fan cluba. Na tome se mnogo radi. Hvala vam dobri ljudi što dijelite isto zadovoljstvo sa mnom, odnosno ljubav prema maidenima. P.S. Odgovor ono za Jagode i 2 minutes to midnight.... stakleni hotel je nastao 1982, dakle prije powerlave-a.
youhuuuuuuuu to sam ja postavijo taj link u guestbooku. JA JA, JA SAM NAPISAMO TAJ LINK..........hihihihihih  |
|
| Back to top |
|
 |
MaidenMadness Contributor

|
Posted: Sat Jan 03, 2004 8:59 pm Post subject: |
|
|
| ma da sto postoji hrvatski maiden fan club? nisam znao....a gdje su im stranice? |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Sat Jan 03, 2004 9:07 pm Post subject: |
|
|
quote:
MaidenMadness wrote
ma da sto postoji hrvatski maiden fan club? nisam znao....a gdje su im stranice?
http://ironmaiden.cmar-net.org/  |
|
| Back to top |
|
 |
BoBo Staff

|
Posted: Sat Jan 03, 2004 9:18 pm Post subject: |
|
|
Pozdrav Maiden croatia! :)
Naravno da možeš staviti link na stranice. |
|
| Back to top |
|
 |
MaidenMadness Contributor

|
Posted: Sat Jan 03, 2004 9:20 pm Post subject: |
|
|
quote:
BoBo wrote
http://ironmaiden.cmar-net.org/
hvala
ove midi fileove mogu iskoristiti za zvukove zvona na sony ericssonu t610 ili on ne prihvaca midi? |
|
| Back to top |
|
 |
Maiden croatia Senior Member

|
Posted: Mon Jan 05, 2004 3:48 pm Post subject: Da vam bude lakše |
|
|
Da vam bude lakše... stranice možete viditi i na www.maidencroatia.cjb.net jer možda ćete tu adresu lakše zapamtiti.
Hvala |
|
| Back to top |
|
 |
Snake Senior Member

Joined: 07 Sep 2003 Posts: 783 Location: Mostar, Bosnia & Herzegovina
|
Posted: Tue Jan 06, 2004 12:01 am Post subject: |
|
|
Stipe legeno!!!!!!!!!!
ne pustaj ono za Split !!!!!!!!!
 |
|
| Back to top |
|
 |
Up_The_Irons
|
Posted: Wed Jan 07, 2004 1:56 am Post subject: |
|
|
madness
mozes poslati te midi pesme preko mail-a sebi na mobilni telefon.... ili preko infra crvenog porta...
ali ovi MIDI-i su dosta veliki, tako da nadji neki program te skrati pesmu, ne moras na mobilnom imati citavu pesmu nego stavi samo neki deo koji ti hoces  |
|
| Back to top |
|
 |
|