www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

OT: Komentari na Stipin blog
Goto page 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Fri Sep 01, 2006 7:44 pm   Post subject: OT: Komentari na Stipin blog Reply with quote

Ispravak netocnog navoda. Riva u Splitu ne smrdi. Very Happy

Splitska za razliku od zadarske nema orgulje, ali zato ima Marjan i u pozadini Kozjak i Mosor. Cool
Back to top
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Fri Sep 01, 2006 8:13 pm   Post subject: Reply with quote

nebih znao o smradu na splitskoj rivi nesjecam se niti kada sam zadnji puta tamo bio. medjutim mogu komentirati o smradu na nekim drugim rivama
ajme kako riva u vodicama smrdi to je odvratno...
Back to top
axy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Sep 01, 2006 8:15 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
MaidenMadness wrote
ajme kako riva u vodicama smrdi to je odvratno...

osjetih to... don't wanna smell it EVER again.. to mi je uništilo jedne divne bajkere :bljak:
Back to top
Girl_On_The_Edge

PostPosted: Fri Sep 01, 2006 9:13 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
axy wrote
osjetih to... don't wanna smell it EVER again.. to mi je uništilo jedne divne bajkere :bljak:

dolazis li u pulu na bajkere? Wink
Back to top
likvor
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 1:15 am   Post subject: Reply with quote

khm khm, žao mi je ako ću ikoga sada povrijediti ali Splitska riva bazdi neugodno. Nemojte me krivo shvatiti, ništa kontra Splita, ali najgore je pogotovo kada čiste dno luke. I Zadar nije ništa bolji kao ni ikoji grad koji kanalizaciju pušta ispred nosa. Ljetovao sam dosta godina na Šolti i Maslinica je isto sprovela kanalizaciju u lučicu i sada je nediskutabilno da bazdi. A obožavam Šoltu.
(Sada bi moglo biti paljade protiv Zagreba, ali i on ispušt akanalizaciju u Savu i mislim da je idiotno puštati govanca ispred svog nosa)

p.s. onog koga zanima, Split i Zagreb su jedini gradovi koji imaju riješene kolektore protiv govana za koje znam i opet smrdi(nekada))
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 6:40 am   Post subject: Reply with quote

Ne sjecam se kad sam zadnji put bio na rivi i da je smrdilo. Mozda smrdi kad je jugo. Kanalizacija je rijesena prije 10 godina.
Back to top
likvor
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 7:46 am   Post subject: Reply with quote

quote:
BoBo wrote
Ne sjecam se kad sam zadnji put bio na rivi i da je smrdilo. Mozda smrdi kad je jugo. Kanalizacija je rijesena prije 10 godina.

To ti je navika na grad. Mi Zagrepčanci smo recimo imuni kada Sava tokom ljetnih mjeseci, kada joj padne jako vodostaj, zna zabazditi(to sam jedino zapravo svjestan kada idem u Močvaru koja je na nasipu). Inače sjećam se tog od prije 10 godina. Tadašnji gradonačelnik je tada skočio u trajektnu luku i okupao se, jel'da?
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 10:29 am   Post subject: Reply with quote

Je, gradonacelnik je skocio. Mora malo smrditi kad je tamo luka, ali vise nema kanalizacije. Sjecam se sam za vikend u vojsci dolazio iz Zagreba i Karlovca i kad sam izlazio iz busa osjetio sam miris (meni to nije bio smrad nego miris jer sam znao da sam dosao kuci) mora u luci.
Back to top
likvor
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 10:39 am   Post subject: Reply with quote

quote:
BoBo wrote
Je, gradonacelnik je skocio. Mora malo smrditi kad je tamo luka, ali vise nema kanalizacije. Sjecam se sam za vikend u vojsci dolazio iz Zagreba i Karlovca i kad sam izlazio iz busa osjetio sam miris (meni to nije bio smrad nego miris jer sam znao da sam dosao kuci) mora u luci.

Moram priznati da neznam kak je sada jer u Splitu nisam bio dosta dugo. Ali još uvijek se sjećam kako se more postepeno bistri(iz smeđe u plavu) kada se trajektom ili katamaranom plutalo prema Šolti. Ali nešto sam čitao da ima opet nekih pizdarija s tim kolektorima za nečist iz kanalizacije.

(Još malo i ovaj topic će postati službeni topic sanitarne inspekcije i eko udruga)
Laughing Laughing
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 11:08 am   Post subject: Reply with quote

Problem su Kastela, Trogir i Ciovo. To ce se srediti tek za par godina.
Back to top
likvor
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 12:59 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
BoBo wrote
Problem su Kastela, Trogir i Ciovo. To ce se srediti tek za par godina.

Trogir i Čiovo?Bio sam prije rata u Trogiru i kupao se u samom centru a ujak je isto tamo lovio ribe na pušku. Otkada on ima takvih problema. Prvi glas.
A i Čiovo isto. Mislio sam da je tamo okej more.
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 1:20 pm   Post subject: Reply with quote

Koliko znam sve fekalne vode odlaze u Kastelanski zaljev. Vjerojatno si se kupao u zapadnom dijelu Trogira i juznoj strani Ciova.
Back to top
Ivan
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:05 pm   Post subject: Reply with quote

meni je split zakon kao grad, ali na bačvicama mi je glupo kupanje totalno, dok npr. u zadru na plaži kolovare koja je točno ispod bolnice meni je zakon za kupanje iako plaža ima crnu zastavu, ali tamo je skakaonica, i to je zakon
Back to top
Snake
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:20 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Ivan wrote
meni je split zakon kao grad, ali na bačvicama mi je glupo kupanje totalno, dok npr. u zadru na plaži kolovare koja je točno ispod bolnice meni je zakon za kupanje iako plaža ima crnu zastavu, ali tamo je skakaonica, i to je zakon

neznam vala, zivio sam '92 devet mjeseci u Splitu, bio sam dosta puta u njemu i nakon rata, ali ima nesto u njemu sto me odbija, nekakava slicnost sa Mostarom...... Rijeka me pravo odusevila kad sam bio u njoj u ponedjeljak
Back to top
Ivan
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Sep 02, 2006 3:55 pm   Post subject: Reply with quote

quote:
Snake wrote
neznam vala, zivio sam '92 devet mjeseci u Splitu, bio sam dosta puta u njemu i nakon rata, ali ima nesto u njemu sto me odbija, nekakava slicnost sa Mostarom...... Rijeka me pravo odusevila kad sam bio u njoj u ponedjeljak

ma rijeka je zakon kao grad ali bi mi trebalo hrabrosti da se tamo okupam
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
Page 1 of 11

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website