| Author |
Message |
Ivan Senior Member

Joined: 19 May 2004 Posts: 8566 Location: Ivanska (Bjelovar), CROATIA
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:35 am Post subject: Ante gotovina |
|
|
možda aj nisam najprikladnija osoba da otvorim ovaj offtopic thread ali mi je žao tog lika.
ja ne bi u EU,
žao mi je gotovine, to nije najhrabrije što je mogao učiniti time što je jednostavno pobjegao, ali mi je on ok.
i sada se vidi da je carla bez razloga govorila da zna da je on u hr.
tu je nešto sumnjivo |
|
| Back to top |
|
 |
Rainmaker_RI Senior Member

|
Posted: Fri Dec 09, 2005 2:42 pm Post subject: Re: Ante gotovina |
|
|
quote:
Ivan wrote
žao mi je gotovine, to nije najhrabrije što je mogao učiniti time što je jednostavno pobjegao, ali mi je on ok.
Ako je tolka postenjacina i hrvatina zasto je onda bjezo umjesto da je iso dokazat svoju nevinost u haag? |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

|
Posted: Fri Dec 09, 2005 5:51 pm Post subject: Re: Ante gotovina |
|
|
quote:
Rainmaker_RI wrote
Ako je tolka postenjacina i hrvatina zasto je onda bjezo umjesto da je iso dokazat svoju nevinost u haag?
znam da to se postavlja stalno kao glavno pitanje, ali stavi se na njegovo mjesto, tko zna što se tom čovjeku događa/lo u glavi  |
|
| Back to top |
|
 |
MaidenMadness Contributor

|
Posted: Fri Dec 09, 2005 8:02 pm Post subject: Re: Ante gotovina |
|
|
quote:
Rainmaker_RI wrote
Ako je tolka postenjacina i hrvatina zasto je onda bjezo umjesto da je iso dokazat svoju nevinost u haag?
sud za ratne zlocine nije tamo da zadovolji pravdu nego da posluzi necijim politickim interesima
imo politicki interesi zapada su da se izjednaci krivnja nas i srba za rat da oni (englezi, francuzi amerikanci...) pokriju cinjenicu da su oni glavni krivci za ono sto se dogodilo na ovim prostorima.
da su dopustili i drugima a ne samo srbima uvoz oruzja ja vjerujem da se pola toga sto se dogodilo losega u ratu da se nebi dogodilo |
|
| Back to top |
|
 |
CroatianTROOPER

|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:02 pm Post subject: Re: Ante gotovina |
|
|
quote:
Rainmaker_RI wrote
kako mozes pricat takve gluposti !
a sta ti nisi riskira svoj zivot, karijeru i sve za svoju drzavu,dom i narod, i onda još fino dozvolija da te tvoj narod-država za koju si dao sve izda i dozvoli da odguliš u hagu u celiji jedno 20-tak godina....
mislim za mene su ljudi koji imaju razmisljanje takvo kao ti izdajice domovinskog rata! |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Dec 10, 2005 12:43 pm Post subject: Re: Ante gotovina |
|
|
quote:
CroatianTROOPER wrote
kako mozes pricat takve gluposti !
a sta ti nisi riskira svoj zivot, karijeru i sve za svoju drzavu,dom i narod, i onda još fino dozvolija da te tvoj narod-država za koju si dao sve izda i dozvoli da odguliš u hagu u celiji jedno 20-tak godina....
mislim za mene su ljudi koji imaju razmisljanje takvo kao ti izdajice domovinskog rata!
Ne razumijem sta tocno znaci izdajica domovinskog rata? |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Dec 10, 2005 12:45 pm Post subject: Re: Ante gotovina |
|
|
quote:
MaidenMadness wrote
sud za ratne zlocine nije tamo da zadovolji pravdu nego da posluzi necijim politickim interesima
imo politicki interesi zapada su da se izjednaci krivnja nas i srba za rat da oni (englezi, francuzi amerikanci...) pokriju cinjenicu da su oni glavni krivci za ono sto se dogodilo na ovim prostorima.
da su dopustili i drugima a ne samo srbima uvoz oruzja ja vjerujem da se pola toga sto se dogodilo losega u ratu da se nebi dogodilo
Tu se potpuno slazem s tobom, al tako je to, ko je jaci taj tlaci. |
|
| Back to top |
|
 |
likvor Senior Member

|
Posted: Sat Dec 10, 2005 12:50 pm Post subject: |
|
|
Kak ne kužite da je čovjek žrtveno janje za "neke više" političke ciljeve.
Žao mi je čovjeka, i jebem im mater hašku, napravili su od njega novog Hitlera. |
|
| Back to top |
|
 |
Ivan Senior Member

|
Posted: Sun Dec 11, 2005 5:39 pm Post subject: |
|
|
quote:
likvor wrote
Kak ne kužite da je čovjek žrtveno janje za "neke više" političke ciljeve.
Žao mi je čovjeka, i jebem im mater hašku, napravili su od njega novog Hitlera.
slažem se u potpunosti |
|
| Back to top |
|
 |
likvor Senior Member

|
Posted: Sun Dec 11, 2005 8:42 pm Post subject: |
|
|
http://www.freegeneralgotovina.com/petition.php?action=newpost
Ovo vam je link za potpis peticije, sve vam je rečeno na stranici za što je peticija. Sumnjam da će išta promijeniti. Ja sam svoj potpis dao, za podršku generalu, kao i većina mojih internetiziranih prijatelja. |
|
| Back to top |
|
 |
Iron Domek Senior Member

|
Posted: Wed Dec 21, 2005 5:14 am Post subject: Re: Ante gotovina |
|
|
quote:
MaidenMadness wrote
da su dopustili i drugima a ne samo srbima uvoz oruzja ja vjerujem da se pola toga sto se dogodilo losega u ratu da se nebi dogodilo
U potpunosti se slažem s tobom majstore
Potpisujem bez razmišljanja |
|
| Back to top |
|
 |
|