www.maiden-world.com
New user? Why not Register. Existing users: Log in
 Search   Memberlist   Usergroups   FAQ 

Maiden World Forum

You are here: Home > Forum

zasto je to tako
Goto page 1, 2  Next

Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index > Hrvatski
Author Message
MaidenMadness
Contributor
Contributor

PostPosted: Sun Jan 04, 2004 7:00 pm   Post subject: zasto je to tako Reply with quote

u hrvatskoj ima relativo dosta ljudi koji slusaju razne varijante metala, ali pazite ovo nema niti jednog programa gdje se moze cuti metal glazba osim na otvu(mislim da obuhvaca cijelu ccn mrezu) cetvrtkom navecer u 23:15 u emisiji radio tv obicno pustaju metal/hard rock, ali to se hvata samo u velikim gradovima(ja sam u zagrebu ba me boli kurac je bih vise takve glazbe ne tvu) nema niti jednog casopisa o metal glazbi i rijetko kad se u nekom klubu moze na repertoaru naci metal glazbe. zasto? ima li perspektive da bude bolje? da mi vise nemoramo ici van na koncerte maidena, manowawa, priesta i sta ja znam koga sve ne, nego da drugi dolaze kod nas na te koncerte i tu trose svoju lovu.
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Sun Jan 04, 2004 7:56 pm   Post subject: Reply with quote

Ja hoću RyanAir iz Splita, pa me baš briga hoće li ovdje biti koncerti. LOL

Zezam se. Postoji još jedna emisija u kojoj se pušta Death Metal i sl. Ponedjeljak oko 23, ponoći. Postoji i časopis. Ne mogu se sjetiti kako se zove. Kad je bio koncert u V. Gorici izašao je s 80% stranica o Maidenima.
Back to top
CroatianTROOPER

PostPosted: Sun Jan 04, 2004 8:08 pm   Post subject: Reply with quote

Ima casopis, zove se United Forces....bude nekad u njemu i dosta o maidenima. Sto se tice ostaloga mislim da metal nije glazba koja ce ti se svidjeti ono "na prvi pogled" , mislim da je to muzika u koju treba malo dublje uci da bi ti postala tako dobra kao sto je nama sada, i mislim da je bas to razlog sto se metal malo pusta na radiju i televizi, ono metal je moza muzika koja eto nije komercijalna.
Back to top
Silvach_666

PostPosted: Tue Jan 06, 2004 11:18 pm   Post subject: Re: zasto je to tako Reply with quote

quote:
MaidenMadness wrote
u hrvatskoj ima relativo dosta ljudi koji slusaju razne varijante metala, ali pazite ovo nema niti jednog programa gdje se moze cuti metal glazba osim na otvu(mislim da obuhvaca cijelu ccn mrezu)

Pa u tom i je problem.. oni misle da nas ima malo i zato im se ne isplati radit emisije sa metal glazbom jer nemaju za koga...
iskreno receno, i moje je misljenje do nedavno bilo da nas je malo, ali kad malo bolje pogledam po netu, forumima, raznim dogadjanjima i koncertima - ima nas... barem smo zasluzili neku emisiju na prokletom hrt-u Mad
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Tue Jan 06, 2004 11:38 pm   Post subject: Reply with quote

Kad se samo sjetim vremena Metal Manije i Headbangerball-a. Cool

Ako ikada i bude emisije na HTV-u, u što sumnjam zbog prodaje trećeg programa, onda će biti puna nu metala. A to nije nikakvo rješenje.
Back to top
Silvach_666

PostPosted: Tue Jan 06, 2004 11:43 pm   Post subject: Reply with quote

eee, treba se borit, pisat, trazit...
mozda bi se trebali ugledat na Stipu.
Back to top
BoBo
Staff
Staff

PostPosted: Tue Jan 06, 2004 11:47 pm   Post subject: Reply with quote

E pa organizirajte se, tražite, .... Smile
Back to top
Silvach_666

PostPosted: Wed Jan 07, 2004 12:14 am   Post subject: Reply with quote

Smile It's not that simple...
Anyway,nadam se da ce vec nesto biti...
Ako netko ovo vidi, i ima mogucnosti... bilo bi jako dobro...
Hm...da... Smile
Back to top
Up_The_Irons

PostPosted: Wed Jan 07, 2004 1:48 am   Post subject: Reply with quote

hm kupujte nash Rock Express, Metal Express ili Explosive Very Happy
ne znam da li toga ima u Hrvatskoj.... ovde u Srbiji ih ima..... ali nije ni to neka sreca, kad izlaze neredovnoo.... sada je izasao jedan broj posle 3 meseca Sad
Back to top
Girl_On_The_Edge

PostPosted: Sat Feb 14, 2004 4:06 pm   Post subject: Reply with quote

ja cu napraviti revoluciju u radijskoj skupini kod sebe i napraviti stalnu emisiju s metal glazbom ...
znaci radio istra, jednog lijepog suncanog cetvrtka u 19h Laughing ...
problem je jedino sto "lijepi suncani cetvrtak" nece doci Crying or Very sad ...
cim mi se pruzi prilika (ovisi o temi emisije) pustit cu neke mejden stvari ...
viva! ...
Back to top
-maya-

PostPosted: Sat Feb 14, 2004 8:19 pm   Post subject: Reply with quote

imas u United Forcesu br.18 na skoro 20str. o Maidenima......
al emisije su RRRRRIIIIIIIIJJJJEEEEEEEETTTTTTTKKKKKEEEEEEE... Crying or Very sad
Back to top
Mormegil

PostPosted: Sun Feb 15, 2004 1:20 am   Post subject: Reply with quote

Inaće uskoro se otvara jedan site....otvaramo ga ja i par frendova...pravi mali metal community...imat će chat, forum, recenzije ( to malo kasnije, kad mi prođu ispitni rokovi), kolumnu ( u kojoj će se komentirati sve što se događa u hrvatskoj....vezano uz metal)...opise koncerata najave....blablabla... naravno postat ću vam link kad bude otvorenje...Smile

United forces je časopis koji se koji se može kupiti na kioscima tiska i dođe 30 jebenih kuna...za oko 40 stranica...malo preskupo ipak. A i sam časopis je bulšit....pročitao sam večinu brojeva tako da znam....nemojte to kupovat

Od aktivnih promotera jedino mogu pohvaliti čmarnet...čiji je forum doduše u kurčini...i malo su previše orijentirani na black death....Hawk-metal je ok site...mada je trenutno u rekonstrukciji....

Slažem se sa time da bi trebalo imati više metal emisija na tv-u
HRT bi trebao napraviti nešto s tim u pogledu....
Back to top
Mormegil

PostPosted: Sun Feb 15, 2004 1:24 am   Post subject: Reply with quote

Eh da zaboravio sam reći....tražim suradnike za rad na siteu....ono tipa vijesti recenzije...bla bla bla...što god hočete...tražim ljude koji imaju vremena za posvetit promoviranju metala u hrv....

javite mi se na ovaj mejl mmarusic@foi.hr
Back to top
-maya-

PostPosted: Sun Feb 15, 2004 8:27 pm   Post subject: Reply with quote

aj javi nam kad ga bacis u pogon da ga proucimo Wink
Back to top
Frenchy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sun Feb 15, 2004 11:34 pm   Post subject: Reply with quote

Juste pour vous dire un petit mot en français :

J'espčre que vous allez bien

Un petit bonjour ŕ MaidenMadness

Headbang Headbang
Back to top
Post new topic Reply to topic    Maiden World Forum Index -> Hrvatski All times are GMT
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

You are here: Home > Forum

Maiden World is an Exospectral managed website